. (זוכרים את הנושאים האלו?:)

power play

New member
. (זוכרים את הנושאים האלו?:)

סיכום המפגש פורום בצ´ט: מממ...אחרי כמה זמן שיעמם לי לכתוב לעצמי שירים של רדיוהד וללחוץ על הפרצופים..אז ככה שהיה מעניין מאוד אבל תמיד יש מקום לשיפור... בכל מקרה המלצות מהפליי ליסט שלי במחשב: air-all i need handel-Sarabande(השיר מהפרסומת של הג´ינס) blur-beetlebum bush-swallowed cardigans-hanging around muse-twin neil young-...rocking the free world nirvana-lithium oasis-dont look back in anger (live( offspring-smash pixies-where is my mind? placebo-paycheck primal scream-שיר על עיניים של מישהי.. radiohead-lucky (מאיזו הופעה חיה..) rage-no shelter rhcp-road tripin´ sum232342-heart attack sting-deserd rose (הוא די משעמם אבל יש לו הברקות) -פרסומות:סלקום יוצאת במבצע חדש וגולשי תפוז יסבלו:בלה בלה- -74 75 the connells mellow-anoter mellow winter the doors-the end השוונג של הפיתה-אוכלת מהצד מוניקה סקס-תן לשים ת´ראש על דיונה נושאי המגבעת-מתנה לחג נעליים-למה? אחרון:רוקפור-כל כיוון.

In Limbo

New member
הממ...מה?!

מתי היה מפגש פורום בצ´ט? זה סתם משהו שרירותי שהחלטת לעשות או שבאמת קבעו על זה פה בתאריך ושעה מסויימת? רעות.
chemical brother- star guitar

In Limbo

New member
ועוד משהו ../images/Emo9.gif

בשביל מה צריך מפגש פורום בצ´ט?...
chemical brothers - hoops

power play

New member
כמה שאלות...../images/Emo4.gif

סתם משהו ספונטני.. בעמוד הזה כתובה הודעה ללא תוכן שלי:"בואו לצ´ט" לא ידעתי אם מישהו יבוא,לא תיכננתי או קבעתי משהו לפני זה.. כי זה לא ביג דיל כזה. אנשים נכנסים לפורום הזה בקיץ יותר מהרגיל(עובדה) כתבתי קצר ולעניין...מי שבא ברוך הבא. אם היו עושים דברים רק כי צריך אותם,ספק אם רדיוהד היו קיימים (עובדה).

In Limbo

New member
עם אילנה דיין?

התכוונתי שלא ממש צריך צ´ט כי אנשים נכנסים לפה דיי הרבה עכשיו וכותבים הודעות באופן דיי תכוף.. רעות.

למעלה