זוכרים את הסדרה המצוירת?

זוכרים את הסדרה המצוירת?

אני בטוח שהייתה כזאת. היא הייתה כל יום בצוהרים, אולי מ4 בערוץ הילדים. לצערי לא הצחלתי לעקוב אחריה. נדמה לי שהיא הייתה מבוססת על הספר soul music מישהו זוכר? זה היה או שאני מדמיין?

פנחסון

New member
ההיה או היה זה חלום?

היה. בהחלט היה. זה לא אומר שאהבתי אותה... אני מהאסכולה שגורסת שצריך לקרוא פראצ'ט באנגלית בלבד, אז אני בהחלט לא תומך ברעיון של להפוך אותו לסרט מצוייר למעוטי היכולת והאנשים שלא עברו את כיתה ב'... פנחס רע! רעעעעע!!!!!

Athaclena

New member
very tempting...

חבל שכבר התבגרתי מדי. אבל סביר להניח שאמרתי לך דברים כאלה בעבר הרחוק...

פנחסון

New member
בעבר הרחוק מאוד.

ואז לא הייתה לזה את המשמעות שאפשר להסיק מזה כיום :)

ויימס

New member
או! או! שעת סיפור עם נטע!

בקיץ 99, בדיוק לאחר שסיימו לשדר בערוץ 6 את הסדרה של אחיות הגורל, התחילו לשדר את הסדרה של מוזיקת נשמה. כנראה שהם התבלבלו או משהו, כי הם שידרו רק 6 פרקים במקום 7. באתי עולצת ושמחה לראות את הפרק האחרון והיה במקום זה 'תאומי הגורל', זה היה כל כך אכזרי... הייתה לי התלבטות מוסרית של ממש אם לצפות בה או לא, כי אז עוד לא קראתי את הספר, ואני מאמינה שצריך קודם לקרוא את הספר. אז אמרתי שאני לא אצפה, אבל דקה אחרי תחילת הפרק הראשון נשברתי וצפיתי בזה. ואני חושבת שהיא די טובה.

איך אהבתי את תאומי הגורל

אבל אני לא חושב שזה היה ככה בכלל.... תואומי הגורל שודרו בכלל באיזה חופש גדול ואני זוכר שהיו שלא יכולתי לראות את מוזיקת הנשמב בגלל חוגים אז אני מניח שזה לא היה דבר ד פעמי של שבוע אחד. או שזה לא היה כל יום? בכל מקרה זה לא היה בחופש בטוח. אני דוקא זוכר את זה בחורף.

ויימס

New member
לא להתווכח עם הזיכרון שלי...

אחיות הגורל שודר פעם בשבוע, ביום שלישי, ואחרי הפרק השישי והאחרון, שידרו באותו יום ואותה שעה את מוזיקת נשמה. ואז, במקום פרק 7, התחילו את תאומי הגורל, וזה אכן היה בחופש הגדול (תאומי הגורל התחילה עם תחילת החופש הגדול, ונגמרה בסוף החופש הגדול. סידרו את זה מאוד יפה ונחמד). אבל, יש מצב שזה שודר פעמיים...

אז את מסכימה איתי

מוזיקת הנשמה שודרה בזמן שנת הלימודים עד החופש (כמו שאני אמרתי) עכשיו כשאת מזכירה לי אז אני גם נזכר שזה היה ביום שלישי אני לא חושב שזה שודר פעמיים. ומזה בעצם אחיות הגורל?

למעלה