זוכרים את הסיפור שלי ?

oranit8

New member
זוכרים את הסיפור שלי ?

אחרי חודשיים של נתק מהאינטרנט ... הבנתי כמה דברים על עצמי הסיבה שאני נמשכת למישהו מבוגר הוא בגלל שאני צריכה דמות אב "שומר , דואג , יפתור לי את הבעיות " ... שייתן לי את הביטחון שאין לי אין לי דמות אבא ...זו אחת הסיבות אבל כן יש לי נטייה להימשך למבוגרים למשל ... כי נמאס לי מילדים בני 22-23 . הייתי בקשר של חודשיים ובאותו הזמן התחיל לצוץ רגש קטן לבוס שלי , אם הבוס שלי הייתי מוכנה לקיים יחסי מין אבל אם אותו בחור שיצאתי , לא הסכמתי לשכב אחרי שנפרדתי ממנו גיליתי שבאותו הזמן הוא יצא עם עוד מישהי ... ולא כאב לי כי לא אהבתי אותו ... תמיד אני רוצה מישהו שהוא אסור מכל הבחינות(הבוס שלי ) ותמיד שמישהו ירצה אותי אני לא ארצה אותו ... באהבה הפסקתי להאמין והחלטתי להתמקד בלימודים שלי ובקריירה ... עם הבוס שלי לא יקרה כלום ואני בטוחה בזה ... למרות שיש מבטים בינינו ודיבורים ...אבל לא עדיין אני שוללת את העניין הזה כי זה פשוט לא יקרה זה סרט בראש שלי הוא נשוי והוא אוהב את אשתו ואת הילדים שלו ....והוא לא מסוגל לבגוד באשתו ... והבנתי גם שאהבה היא לא בשבילי איני בשלה לאהבה בעקבות הבגידה שחוויתי ... בלב כואב אני הבנתי את זה ...ואני לא יודעת אם אני אזכה לאהבת אמת ...

איזה כיף לפתוח את השבוע עם אופטימיות שכזו :)

אנסה להתייחס לדברים שכתבת- תמיד מה שאסור הוא מרגש יותר, מה שידינו אינה משגת תמיד ייראה מושך יותר. לדעתי עשית נכון בכך שבחרת בלימודים וקריירה- לתקופה הקרובה לפחות. תעסיקי את עצמך טיפה בדברים שלא קשורים לעינייני הלב- זה יעשה לך רק טוב, מניסיון. לגבי "הבנתי גם שאהבה היא לא בשבילי ...אני לא יודעת אם אני אזכה לאהבת אמת .." תקשיבי- עצם זה שהגעת למסקנה כזו או אחרת זאת אומרת שאין לך לב מאבן. נכון, אולי עברת דברים כאלו או אחרים שפגעו בך אבל לעולם אל תחשבי שלא מגיעה לך אהבה, לעולם! וזכרי- "חיוך- קו עקום שמשנה הכל" :) מאחלת לך בהצלחה במציאת אהבה ובכלל בחיים!

oranit8

New member
תגובה

קודם כל תודה שהגבת לי ואני לא מתחילה את השבוע בצורה שלילית כי זו המציאות שבה אני חיה בוס ועובדת שיש ביניהם מבטים ואפילו משיכה מינית ... והלימודים שלי כרגע יותר חשובים לי כי אני רוצה תעודת בגרות והדרך אליה היא קשה אך לא בלתי אפשרית . ואני רוצה מאוד לעבוד וללמוד ... ואני באמת שכרגע אני לא רוצה אהבה אני רוצה להמתקד בלימודים ובעבודה !!!

יקירתי...

לכי עם מה שעושה לך טוב, ואם זה אומר לימודים אז לכי על זה עם כל הנשמה והאנרגיות.. וכפי שכבר איחלתי ואמשיך לאחל לך מכל הלב- בהצלחה בכל אשר תעשי והלוואי ותהיי מאושרת באשר תפני :)

למעלה