זוכרים את השאלה שלי על הספיישל 50

MonicaF

New member
זוכרים את השאלה שלי על הספיישל 50

בנוגע לטום בייקר, שנוגע לעצמו באף ואומר who knows/nose?
כי בדיוק צפיתי בפרק ישן, הראשון בו טום בייקר מופיע, והוא חוזר שם על התנועה הזו.
שואלים אותו: איך ידעת? והוא פשוט נוגע לעצמו באף באותה תנועה ומחייך.
מדובר בפרק ששמו robot החלק הראשון (מתוך ארבעה) והוא משעשע מאד. עכשיו אני מבינה למה כל כך אהבו את טום בייקר שהמשיך שבע עונות.
בקיצור, מי שרוצה לראות, הסרט זמין לצפיה באתר נוסח יוטיוב ושמו daily motion. לא מדובר במשהו פירטי זה ממש כמו יוטיוב.
מומלץ.
ואם עוד מישהו צופה בזה בעקבות הודעה זו, אשמח לדעת מה אתם חושבים, איך זה מתקשר לספיישל 50, הסצנה האחרונה עם טום בייקר.

timetraveler900

New member
לספיישל החמישים מעליי.

וזו באמת אנקדוטה חמודה :)

MonicaF

New member
סורייי

אם כל המאמצים שלי שלא לספיילר, אני עדיין מצליחה הפוך!
גם בחיים, עשיתי ספוילר למישהו על סדרת הומלנד ועל משחקי הרעב

פשוט לא הבנתי אותו טוב, ויריתי לאוויר את המידע היקר הזה.

ketrina

New member
גם הדוקטור ה11

אומר "הו נואוז" לאיימי בפרק על הפנדוריקה (סוף עונה 6).זו לא אותה מחווה,אך זה לא צמד מילים ששגור בתסריט בדרכ ולכן זה זרק אותי לסצינה בספיישל.
בסוף עונה 6 הדוקטור מספר לאיימי סיפור כדי שתזכור אותו ושם אומר "הו נואוז", ובספיישל טום בייקר אומר "הו נואוז" כשהדוקטור ה11 תוהה מי הוא ואם הוא מכיר אותו - שוב עניין של זיכרון.
לדעתי לסצינה הזו יש אותה משמעות כמו לסיפור שסופר לאיימי -סיפור, זיכרון שטבוע בראש,שעתיד להיות משמעותי ביותר.
אבל בתכלס, הו נואוז? :)

MonicaF

New member
יש מצב!!!

בהחלט

אני מנסה להספיק כמה שיותר לצפות בסדרה הישנה.
כבר ישבתי שאולי התנועה/מחווה זו זה משהו של טום בייקר לאורך הסדרה.
אחר כך חשבתי שבמילא האנגלים משתמשים במחווה זו בדיבור שלהם.
אבל זה יותר מדי קשור ל-הו - אז נראה לי שעלית על זה.

ketrina

New member
אבל זה משהו שרק הדוקטור של טום בייקר

עשה, כך שאולי זה המאפיין שלו, כמו הפפיון של הדוקטור של מאט.
ולחשוב שבספיישל בכלל לא שמתי לב לזה..
מעניין מה זה באמת.

MonicaF

New member
זהו, שבזה אני לא בטוחה לגמרי

אני צופה לאחרונה בפרקים הישנים, מנסה לצוד עוד סצנות עם מחווה זו, אם אני לא טועה ראיתי את ג'ון פרטווי (הדוקטור השלישי) גם עושה את זה, אבל אין לי כוח לעבור שוב על הפרקים
...
אדווח אם יהיו לי חדשות.

ובקשר לטון בייקר, ספוילרון קטן ביותר להתחדשות שלו: כאשר הוא מתחיל להתחדש הוא נועל מגפיים שמגיעים עד הברכיים.
כאשר הוא כבר "מחודש" לשחקן הבלונדי (אבא של אשתו של טננט במציאות) הוא נועל נעליים רגילות, באותו צבע.
קראתי בויקיפדיה אם אני לא טועה שאלה היו מגביים של טום בייקר עצמו והוא לא היה מוכן להשאיל אותן לצילומים

ketrina

New member
אז בסוף זה בכלל לא קשור למה שאמרתי לפי

הספישל כריסמס

MonicaF

New member
יש לי מה להגיד על זה

כבר כתבתי בשרשור הספיישל אבל מלים התבלבלו (ככה זה כשכותבים מהאייפד).
אם בא לך לפתח את הנושא, אשמח אם תפתחי שרשור חדש.
בכל מקרה, טום בייקר ומאט סמית הם, אם לא היחידים שעושים את התנועה הזו הו נואוז, אז הם בעיקר עושים זאת.
נדמה לי שהדוקטור השלישי גם עשה זאת אבל פעם אחת שאני זוכרת.

ולא היית רחוקה בכלל בהשערה שלך.
זהו אכן סוד.
טום בייקר משום מה ידע זאת. אנחנו לא יודעים איך הוא יודע כי אנחנו לא יודעים איזה תפקיד היה לו בספיישל 50. האם היה האוצר בלבד או שהוא סוג של גלגול של הדוקטור?

בכל מקרה, בספיישל קריסמס הכל התבהר לי.
מאט כן נוגע לעצמו באף כשהוא מרמז לטיים לורדס שהדרך היחידה לצאת מזה היא ע"י מתן גלגול חיים חדשים, 12 התחדשויות, 13 חיים.

ketrina

New member
לא הבנתי לגבי הספיישל קריסמס

המחווה רומזת על סוד, בעצם, נכון?

ואגב, בספיישל ה50 אנחנו רואים שמגיעים 13 דוקטורים אז איך מאט לא ידע שהוא הולך להתחדש עוד פעם?

MonicaF

New member
לגבי ספיישל קריסמס

אני אכתוב בנפרד, אתעמק בתשובה שלי - סתם לחוצה מהלימודים + אחד החתולים שלי עבר ניתוח ממש קשה והוא צריך טיפול יומי (לנסוע לוטרינר כל יום ועוד).
וגבי ספיישל 50, נדמה לי ששאלו את השאלה הזו בפורום לא?
לא זוכרת מה ענו...
אני צריכה לראות שוב את הסרט.
כי אני לא זוכרת איך מאט רואה את הבא אחריו. האם הוא רואה אותו ומודע לו או שמראים את ה-13 לצופים בלבד?

ketrina

New member
רפואה שלמה!

ובהצלחה בלימודים.
חשבתי שאולי מאט שכח-כי כל הדוקטוריםשכחו את הסיפור.
יש לי חשק לצפות שוב בספיישלים..
בהצלחה בלימודים

למעלה