זוכרים את השרשור על טיפוסים מוזרים?

cobainos

New member
זוכרים את השרשור על טיפוסים מוזרים?

בעיר שלנו? הקיצר...כבר שנה ומשהו מאז שראיתיהו לראשונה,ועכשיו כשאני בחופש ארוך ויוצא כמעט כל יום אני רואה אותו הרבה... בחור מבוגר בערך בשנת ה70 של חייו(הערכה) שמסתובב עם כלב בסביבות 3 וחצי-4..עכשיו בשעון חורף...בקיץ זה בסביבות 5 מסתובב באיזור שלי..רח' דרובין ושכונת רמז,עובר בוולפסון ואולי מגיע לעוד מקומות בעיר...עושה טיול כזה..עם מקל ותיק ו..כלב קטן ושחור שגם לא נראה צעיר... רותם?מישהו?

אתה רומז שאני דומה לאיש זקן? ../images/Emo12.gif../images/Emo123.gif

חחחחח לא מכירה אף אחד כזה. לפחות לא ששמתי לב. ד"א אנשים מוזרים. כשהייתי בכיתה ו' אני וחברה שלי לקחנו דף וציירנו איזה איש מ-ש-ו-נ-ה בטירוף (הכל מדמיוננו הפרוע), ואז הלכנו לילדים בכיתה ואמרנו להם שהוא יושב כל יום ליד הזיל וזול בברניצקי. חחחח זה היה כ"כ מצחיק כי היו ילדים שהאמינו לנו

adul

New member
לי יש אבל מי שלא רוצה להקיא

שיעצור כאן!
יש באיזור שלי איזה זקנה אחת שמנה עם שפם וזקן כמו שלי לא היה אף פעם!

adul

New member
ויש עוד אחד

איש זקן כזה שלבוש כולו לבן...בגדי פשתן...נראה כמו ישו רק שהוא שחום עור ועם שיער שיבה קצר הוא נראה כמו איזה דמות של וולט דיסני

actress

New member
האישה עם השפם והזקן גרה במזרח

ראשון הם משפחה אממ.. איך לומר במילים עדינות גרוזינים היא גרה אצלי בבניין אבל אני נמנעת מלעלות איתה במעלית

actress

New member
האישה עם השפם והזקן גרה במזרח

ראשון הם משפחה אממ.. איך לומר במילים עדינות גרוזינים היא גרה אצלי בבניין אבל אני נמנעת מלעלות איתה במעלית

חןשסק

New member
או הו- יש לי רשימה של כאלה!

אני אכתוב פה על שלושה, כי אין לי כוח לכתוב על כולם חח
יש את האיש בשיכון המזרח שטוענים שהוא קרא תהילים והשתגע. כל הזמן הוא היה (היה? אני לא יודעת, אני כבר לא מסתובבת שם לבד) מסתובב ליד מגדלי העיר ובמגדלי העיר. הוא היה עולה ויורד במדרגות הנעות, הולך הלוך וחזור מה"קניון" לתחנת המוניות והולך הביתה.. יצא לי להתקל בו פעם אחת...
(מיקי, רונית, אולי אתם זוכרים)- הייתה לנו אישה בשכונה שלבשה רק בגדים שחורים צמודים, היה לה שיער אדום צבוע ועם פן, גיבנת ואף גדול- ממש כמו כל תיאורי המכשפות- רק בלי כובע ומטאטא
היא הייתה מסתובבת אצלינו בשכונה וצועקת ומדברת עם אנשים... היה מצחיק כשהיינו רואים אותה בדרך חזרה מהבצפר..
גם בשכונה שלי- היה לפני כמה ימים איש שישב בספספלים עם הסככות במרכז ודיבר איתי ועם אחותי. זו הייתה השיחה בערך:"שלום" "שלום" "את מכירה אותי? לאן את הולכת?" לא עניתי ח. עם אחותי הוא דיבר פעמיים, פעם אחת כמו איתי ופעם אחרת: "שלום" "שלום" "את זוכרת אותי? אני מהצבא!" ואחותי בת 15.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח LOOOOOOOOOOL [זו גנית אצל חברה]

אני לא יודע אם להיות רציני או

להיקרע מצחוק ... תאילנד- אדם אנס כלב- הסיבה- הכלב היה סקסי http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2871250,00.html

למעלה