זוכרים את השרשור על סאבלימינל?

Rain Star

New member
זוכרים את השרשור על סאבלימינל?../images/Emo41.gif

אז תראו מה ראיתי בפורום של פינגווין...חחחחח אשקרה השנאה (או חוסר האהדה להגדיר את זה) היא בכל הארץ (אני מסכים איתכם!!!) בקיצור....פשוט תראו ו...אה כן, זה אוף. לאור האיום הערכי שמהווים צמד היוצרים "סאבלימינאל והצל", בהייצגם את הצדדים האלימים, השוביניסטים והמטריאליסטים של החברה הישראלית - התכנסנו כאן היום, בתוקף זכותינו העברית וההיסטורית, ועל יסוד החלטת וועדת השלטון של פינגויין, אנו מכריזים בזאת - על הקמת "העמותה לביעור סאבלימינאל והצל" - היא עמותת לסו"ה. העמותה תפעל כמחתרת בתאים חשאיים ומאורגנים, במטרה אחת ויחידה לטהר את המוסיקה האיכותית בישראל, ע"י לוחמה מתמדת בצמד הליצנים הציוניים. כל המבקש להצטרף לעמותת לסו"ה מתבקש לחתום מטה בליווי הצהרה קצרה. אני אגב, מכריז על עצמי כיו"ר העמותה. אותי זה הצחיק..

Rain Star

New member
תיקון שההודעה תראה יותר ברור :) ../images/Emo41.gif

אז הנה הודעה מתוקנת: אז תראו מה ראיתי בפורום של פינגווין...חחחחח אשקרה השנאה (או חוסר האהדה להגדיר את זה) היא בכל הארץ (אני מסכים איתכם!!!) בקיצור....פשוט תראו ו...אה כן, זה אוף. "לאור האיום הערכי שמהווים צמד היוצרים "סאבלימינאל והצל", בהייצגם את הצדדים האלימים, השוביניסטים והמטריאליסטים של החברה הישראלית - התכנסנו כאן היום, בתוקף זכותינו העברית וההיסטורית, ועל יסוד החלטת וועדת השלטון של פינגויין, אנו מכריזים בזאת - על הקמת "העמותה לביעור סאבלימינאל והצל" - היא עמותת לסו"ה. העמותה תפעל כמחתרת בתאים חשאיים ומאורגנים, במטרה אחת ויחידה לטהר את המוסיקה האיכותית בישראל, ע"י לוחמה מתמדת בצמד הליצנים הציוניים. כל המבקש להצטרף לעמותת לסו"ה מתבקש לחתום מטה בליווי הצהרה קצרה. אני אגב, מכריז על עצמי כיו"ר העמותה. " אותי זה הצחיק..

לא יודע מה איתכם... ../images/Emo168.gif

אבל זה כבר לדעתי מוגזם... כי אם אנשים אוהבים את זה... אז לא צריך למנוע את זה מהם.... כמו שאנחנו אוהבים את הסגנון מוזיקה שלנו... אז םהם את שלהם...

Rain Star

New member
חן מי שכתב את זה כתב את זה בהומור

לדעתי ככה גם צריך להתייחס לזה. ואני אנצל את ההודעה הזאת בשביל לכתוב ש.... וואו!!!! התאהבתי בשיר החדש של משינהההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rain Star

New member
אחד מהשלוש שהם ../images/Emo41.gif

שרו במסיבת עיתונאים. קוראים לו משהו קטן וטוב. התאהבתי בשיר הזה... מחר הוא משוחרר לתחנות רדיו אז צפו לשמוע ה-מ-ו-ן!

Rain Star

New member
כן...האיכות לא משו...חכה מחר זה ../images/Emo41.gif

יוצא לרדיו, עד סוף השבוע זה כבר יהיה בקאזה
תגידו מישו בא להופעה שלהם? ממחר מתחילים למכור כרטיסים...איזה מחירים שיהיו לי בריאים...

the king 25983

New member
בדיוק היום חשבתי לעצמי../images/Emo66.gif

שענבל פעם אמרה שצריך להחרים את הדג נחש ואני כזה חושב לעצמי "אם כבר צריך להחרים מישהו זה את סאבלימינל"... שיעשו מה שהם רוצים. רוב בני האדם שיש להם שכל לא שומעים אותו.

סתם אור

New member
אני לא מבינה מה מפריע לכם??../images/Emo61.gif

שישמעו מה שהם רוצים... שאתם תשמעו מה שאתם רוצים.... זה כמו שאז בזמנו אמרו שצריך לאסור על הרוקנרול... ולכם זה נשמע נורא מטומטם... אבל להם לא.... תנו להם לשיר מה שהם רוצים.. כל עוד לא שרים עליכם... לחא עניינכם... אגב.. אתם הולכים להופעה של היהודים בפורום?? יום שבת???

סתם אור

New member
אני בטוח הולכת...../images/Emo61.gif

כבר הזמנתי כרטיס... ויש לי סידור.. ככה שאני ישן בב"ש ובבוקר יחזור לדימונה (לבי"ס... אין מה לעשות..
) אם מישהו הולך אז שיודיע לי... אי סי-173966097

בואר

New member
הה../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

מי זו הענבל הזו??????????????????????? תשמע-לא צריך להחרים אפחד... תנו לאנשים לאהוב אותו אם בא להם ותקבל את זה בשקט! אם הם כל כך רוצים-בעיה שלהם! לא צריך להחרים!

בואר

New member
אההה...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

עדיין כתוב לה בכרטיס"חברה בפורום מוניקה סקס"

למעלה