זוכרים את התוכנית "קשר משפחתי"?

זוכרים את התוכנית "קשר משפחתי"?

אני מניחה שרוב חברי הפורום צעירים מדי, אז אני אספר: לפני כ-20 שנה+- הייתה תוכנית שנקראה "קשר משפחתי" שנועדה לסייע למשפחות לפתור בעיות. את התוכנית הנחו פסיכולוגים וכל פעם התארחה משפחה אחרת - אנשים נהגו לפנות לתוכנית ולספר על הבעיות. בשלב מסוים כנראה שנגמרו האנשים שמעוניינים להשתתף, והתוכנית עברה למתווה של "משחק תפקידים", כששחקנים הציגו מצבים שונים של בעיות משפחתיות. היו פעמים שהשחקנים גילמו מצב שאנשים אמיתיים מסרו להם ופעמים שהציגו סיטואציות על פי בחירה. האם אתם הייתם מוכנים להשתתף בתוכנית כזאת? נניח והיה נוצר מצב מאוד בעייתי עם האחים שלכם והייתם מעוניינים לפתור אותו ולא יודעים איך, האם הייתם נעזרים בגורמים כאלו? כיום יש תוכניות רדיו שעוסקות בנושאים האלו ואנשים מועלים לשידור (בהמשך אולי אספר על מקרה שהייתי עדה לו). מצד אחד, לא נעים לחשוף את הכביסה המלוכלכת של כל המשפחה מול כל המדינה, ומצד שני, מה עושים אם אין דרך אחרת?

וואי אני מזה מרגישה זקנה ../images/Emo6.gif

ברור שזוכרת, אהבתי לראות את זה תמיד. אני אישית לא מבינה איך אנשים לוקחים את הבעיות האישיות שלהם ומטפלים בהם מול המצלמות, הייתי מעדיפה באופן פרטי- על בטוח זה עדיף על פני שכל המדינה תשמע אותך. אף פעם לא הבנתי את אלה שפנו לאופרה וד"ר פיל...

אלו לא שחקנים אצל ד"ר פיל?

בכל מקרה, בארץ זה היה די הזוי, היו אנשים שהגיעו לתוכנית בשביל לפתור בעיות אמיתיות והיו כאלו שבאו בשביל בעיות ממש לא ברורות כמו ילד שלא אוהב לאכול (מה בעיה משפחתית בזה?) או ילדה שמרטיבה במיטה (אני בטוחה שעד התיכון צחקו עליה על זה). בארה"ב הגדולה אני מעריכה שזה קצת אחרת.

sweet148

New member
כמוני-כמוך,חוץ מהגיל חחח

אני לא מכירה את התוכנית אבל הנימוק של להיות מול מצלמה ווזה נכון גם לגביי...

אני גם לא הבנתי אותם..

אצל ד"ר פיל אנשים העלו נושאים שגרמו לי להרים גבה
הזוי....

maiky17

New member
לא מכירה../images/Emo4.gif

אני מרגישה נורא צעירונת...
אבסס את תשובתי על ד"ר פיל/ריקי לייק/התוכניות מהסוג הזה למיניהן - לא. ממש לא.

"חופשי חופשי.. אך בנפשי.."../images/Emo79.gif

אני צודקת בשיר
האמת, אני גם מרגישה זקנה.. אבל זה הכי מצחיק להיזכר בתוכניות האלה
הייתי צופה הדוקה
אני אישית לא הייתי מערבת גורמים חיצוניים בכל מה שקשור למשפחה שלי
אמא שלי תמיד אומרת לי שאת הבעיות בבית - לשמור בבית ולא מחוץ לה. אף אחד לא צריך לדעת על כל מה שקורה בבית מלבד דיירי הבית וכך זה היה ויהיה
. כמובן שיש דברים שאני "מרשה לעצמי" אבל עד גבול הטעם הטוב
אחלה שאלה..
גרמת לי לחזור 20 צעדים אחורה..

למעלה