זוכרים את ה- 767-300 שהיה בישראייר?

ארזS

New member
זוכרים את ה- 767-300 שהיה בישראייר?

המטוס הזה עבר הרבה ידיים בחיים שלו (למי שטרם יודע). עכשיו למשל הוא שוב באיזו חברה איסלנדית... מי שרוצה לראות תמונות "חיים שכאלה" של המטוס הזה יכול לראות בלינק הזה שמסודר (מלמעלה למטה) לפי סדר העלאת התמונות שהוא לא תמיד סדר הצילום (ובין השאר יש גם כמה תמונות שלי...)

תוכון1

New member
זהו, ישראייר לא טסה יותר לניו יורק?

ד"א-ה767 האלה היו טסים רק לניו יורק או למקומות אחרים גם?

ארזS

New member
לא . זה היה קו רק לעונת הקיץ

והמטוס נחכר רק לתקופת הקיץ. ובקשר לשאלה השניה שלך, ידוע לי (לא ממקור ראשון אלא משמועה ואינני בטוח בכך) שהמטוס הזה עשה פעם אחת את הקו לאמסטרדם. אם יש למישהו אינפורמציה נוספת או אחרת - וולקאם!

Aviation Addict

New member
הכוונה לחברות ישראליות

ישנם לא מעט נוסעים שמעדיפים חברה ישראלית ולו רק בגלל הצוות הישראלי.

laronpilot

New member
ככל הידוע לי... המטוס הוחכר מהחברה

האיסלנדית והוחזר אליה לאחר שימוש טסתי בו פעם אחת לניו יורק היתרון בטיסה היה שיצאנו ביום ראשון וחזרנו ביום חמישי (ללא שישי שבת) החסרון היה מכיוון שמטוס הוחכר לתקופה מוגבלת לא היה זמן לבצע תיקונים קלים (לא בטיחותיים) ומה לעשות נפלתי על כסא עם משענת שבורה או משהוא כזה וכל הטיסה חזרה מניו-יורק היתה לא נעימה השמועה אמרה שטייס אחד מהצוות היה איסלנדי מכיוון שצריך רישוי תואם

תוכון1

New member
יש מסך פרטי במטוס?../images/Emo9.gif

לדעתי טיסה ב-744 או 772 נוחה הרבה יותר לטיסה ארוכה שכזו.

laronpilot

New member
אכן אתה צודק 747 ו 777 יותר נוח ב..

772 לא טסתי, אני לא חושב שמישהוא בעולם טס בו!!!

uri ba

New member
772 = 777-200

זה מן קוד כזה שנועד להקל על פקחים (מופיע בסטריפים שהם מקבלים) לכל מטוס יש קיצור כזה (4 תוים) A340-X00 = A34X A330-X00 = A33X B747-X00 = B74X B737-X00 = B73X אני חושב שהבנת את הקטע..

MrHankeY

New member
מבולבל...

פעמיים טסתי ב 772 ונהניתי בכל פעם ד"א 772=777-200 תקן אותי אם לא הבנתי אותך נכון:)

תוכון1

New member
אני מת על ה-772 של אלעל../images/Emo99.gif

מטוס כ"כ יפה, נוח... איזה כיף של טיסה

נוב 00

New member
איכס...

הוא ממש לא נוח... ה747-400 יותר נוח, ל777 של אל על לפחות יש איזה פאק שכל כמה כסאות בשורה יש קופסא למטה לא יודע של מה, שמפריעה למתוח את הרגלים, עד כמה שאפשר... מה גם שנראה לי שהמושבים ב777 יותר צרים מאשר ב- 400

MrHankeY

New member
הקופסאות קיימות בכל מטוס

שיש בו PTV הקופסאות האלה הן בעצם ה"פיקוד" של המסכים האישיים. מבחינת רוחב כסאות - אותו הדבר ב 744 וב 772 אבל... טסתי ב 777 ושבועיים לאחר מכן ב 744 - ה 744 היה הרבה הרבה יותר צפוף.

תוכון1

New member
נכון שמעט צפוף בו..

אבל אני ממש נהנתי בטיסה..(זה היה מניו יורק) לניו יורק טסתי ב-744 טיסה מלאה עם 500 נוסעים בערך, וגם הוא מטוס ממש נוח, אבל שיורדים ממנו ועד שמקבלים מזוודות זה ממש מבאס.

MrHankeY

New member
מה 55 דקות לחכות למזוודות

זה לא אידיאלי? חח :) זה קטע כזה שמגיעים לארץ עם 747 המזוודות מגיעות בערך שעה אחרי הנחיתה.

למעלה