זוכרים את זה?

Charmed Or

New member
זוכרים את זה?../images/Emo112.gif

לאנוכי משעמם, אז אנוכי תפתח שרשור. למה אתם הכי מתגעגעים בפורום? לדברים שיהיו פעם והייתם רוצים שוב? אני בעיקר מתגעגעת לסדרה עצמה, דאמ, פרקים גרועים אבל אחרי חודש מתחילים להתגעגע
וגם ל"מחר בתשוקות" של ג'ק. כי זה היה כל כך קורע!!! וגם להודעות הפאקציות האלה של: ראיתי פרק בארה"ב! אני יכולה לספר לכם ספוילרים מי שרוצה לדעת שיבוא אלי ביייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ולשאלונים המגניבים של דר. ובכלל לפעילות, למפגשים והכל
בכל מקרה, שיחזירו את הסדרה, כי זה אחד הפורומים הכי נחמדים בתפוזהב! והוא גווע בלי הסדרה

dark warrior

New member
למה אני מתגעגע../images/Emo35.gif

לפעילות של הפורום
לתקופה שבה אם לא הייתי יום אחד על המחשב, הייתי צריך לעבור לעמודים 2 ו-3 כדי לראות מה הלך בו
כמובן שגם לתקופה שבה אנשים לא נטשו
בכל אופן.. זה היה די ברור שאני לא אנטוש את הפורום הזה היות שאני תמיד עקבתי אחרי תשוקות של חו"ל במילא.. [עכשיו זה הקטע שבו מופיע איזה חכם אחד ששואל אותי איך עקבתי אחרי הפרקים של חו"ל
]

../images/Emo12.gif יו אתה רואה את הפרקים מחו"ל?

וואי איך? LOL אני גם מתגעגעת לפעילות של הפורום. באמת שהסדרה שודרה היה פעיל לגמרי. ולנוכחות של ג'ק פה. הוא כמעט לא כותב. ולאנשים שנטשו אותנו. דר, דר, הדר, גל, יעל..

OrenDior

New member
חייבים...

להמשיך להילחם בהוט...ולעשות הכל שהסידרה תחזור לא יודע למה יש לי הרגשה טובה...אני יודע שבעבר הורידו סדרות כמו "צעירי חסרי מנוח" והרבה התלוננו והחזירו אותה...צריך להמשיך לשגע את הוט!!!

I n n u e n d o

New member
חחחחח

נראה לי שהט חסמו לי את האיפי מהאתר שלהם אני לא יכולה לכתוב להם ולא נכנס לי לצ'אט עם מנהל

I n n u e n d o

New member
אתה טרולית בעצמך

שאלתי אותם שאלה שלא קשורה בכלל לתשוקות וקיבלתי כל פעם מייל שכותב שהאיפי שלי חסום

dark warrior

New member
אבל כולכם מפספסים משהו../images/Emo70.gif

אם הפורום לא יהיה פעיל.. כמו שהיה עד עכשיו (ועדיין לא הוכח אחרת...) לא יהיה לנו שום קלף נגדם
הם יגידו-הנה
רואים
אפילו הפורום הרישמי של הסדרה לא פעיל-סימן שהסדרה לא שווה מספיק

dar dar5

New member
אנשים לא נעלמתי!../images/Emo29.gif

טוב קצת אבל אני פה כקספר.. עוקבת אחרי הפורום.. לא תמיד יוצא לי להגיב... טוב נו, זה גם בגלל שה|טיפה|שלי מתה, ואני באבל

dark warrior

New member
ידעתי שיקום איזה חכם אחד שישאל../images/Emo6.gif

בכל אופן-כפי שכבר אמרתי: "בעיקרון, גם ככה כמעט אף אחד לא ראה תשוקות ככה שהפעילות של הפורום לא קשורה לזה שזה לא משודר.. כנראה מהשוק שהסדרה ירדה הפסיקו לכתוב.. אבל אנחנו נתקן את זה
" כמובן שזה גם בגלל המגנים כל שני וחמישי

למעלה