זוכרים את זה?

Chens15

New member
אוי כן זה היה אחלה פרק

ואם שמתם לב אז בפאצ' של מאלדר יש תמונה אחת שלובחתונים ותמונה התחתונה כתוב fbi זה היה פרק ממש חמוד חבל שאין לי את זה מוקלט......... איך הם הגיעו לשם אני זוכרת...אני רק זוכרת שמר ברנז נראה כמו חייזר או משהו כזה אבל מאיפה הם שמעו על העניין?

אה כן בתג של האפ בי אי...

אהבתי את הקטע שהסבא רדף אחרי הצב... כן ברנז עושה טיפולים בשביל להיות "צעיר" וזה גורם לו לשינוי בצבע העור-או משהו כזה...

Chens15

New member
אם כבר אז הרבה יותר עדיף

את הקטע שמו מחזיר את הלויתן לעולם המים

Chens15

New member
ולמר ברנז היה זוהר ירוק

בגלל המפעל הכוח הרגיעיני שלו.........זה היה ממש יפה אוף מעניין מתי ייתנ אותו שוב....אוי ואתם זוכרים את הקטע שהומרישב בבר וכמובן מאלדר פיצח גרעינים או בטונים או what ever אז הומר אמר לסקאלי שהוא ישב בבר ודן בנושאי האוזון אז היא אמרה לו שזאת עבירה לשקר לאפ בי איי וגם אם שמתם לב שבפוסטר של מאלדר כתוב i dont believe חחחחחחחחח אה כן וגם הקטע שסקאלי נתנה להומר לרוץ על המכשיר כושר סתם כי השומנים שלו רוטטים כמו מנורת לבה וזה מהפנט...זה היה קורע מצחוק

כן היא אמרה שזה יעזור לו...

מר ברנז היה עובר טיפולים שונים בשביל לדחות את הזדקנותו..והטיפול היה גורם לו להיות זוהר ומטושטש...

scoutlavie

New member
כדי להבין את הבדיחה

עים הספידו צריל פשוט לראות את הפרק דוין בארי , שישודר עוד מעט - זה פרק מהתחלת עונה 2, ומראים בו את מולדר יוצא מבריכה עם ספידו אדום.... מחר הפרק האחרון! זה סופו של עידן !

Chens15

New member
אני ראיתי את התמונה לא את הפרק...

אבל אהבתי תבדיחה....תג חמוד......מישהו ראה את המשרד של מאלדר בפרק אם תראו אז עשו משהו עם השלט i want to believe של מאלדר..... עוד כמה רגעים אני אצרף תמונה של הספידו האדום....:) אבל אני חשבתי שהתג הוא כזה בגלל כל הקטע שדוקובני הצטלם בכמה סרטי פורנו ויומן הנעל האדומה....

Chens15

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תכתוב i am blind

למעלה