זוכרים את יובל?

בשלולית

New member
זוכרים את יובל?

האקס שלי. אחד האקס. היינו יחד כשהייתי בכיתה י' והוא היה בכיתה י"ב. המממ לפני 3 שנים... חחח הסיפור בינינו בקצרה היה כזה - הכרנו באינטרנט חצי שנה, נפגשנו, נהיינו חברים, נפרדנו אחרי חודשיים, לא דיברנו איזה חדושיים, ואז כשהוא חזר לדבר איתי היה לי חבר, כל התקופה שהייתי עם החבר ההוא, הוא רצה אותי בחזרה, אבל אני רציתי את החבר שהיה לי
. אחרי שאני והחבר נפרדנו, הגעתי למסקנה שאף פעם לא נגמר בינינו הקשר, ושאני רוצה לראות אותו ושאולי האהבה שהייתה בינינו פשוט נשארה בצד, אבל באותה תקופה, לו הייתה חברה. לפני שנה בערך הוא ממש רמז לי שהוא רוצה אותי,בזמן שהייתה לו החברה ההיא, ואמרתי לו שיש לו חברה, הם נפרדו ואחרי זה הוא אמר לי שאני והוא למרות הכל לא יכולים להיות יחד (עניין דת) ואחרי כמה זמן הוא וחברה שלו חזרו.והוא איתה עד עכשיו. ביום חמישי, ראיתי אותו. במקרה. בבסיס. היינו שנינו בתורנות מטבח . והוא דפק לי התעלמות נוראית. ממש נעלבתי. אמר לי מן היי מסכן כזה... וזהו... ועשינו שנינו שתי תורנויות... גם צהריים וגם ערב.. אז נפגשנו שוב בערב.. וממש התעלם. כאילו הוא בכלל לא מכיר אותי. ממש נעלבתי... לא ראיתי אותו שנתיים! עכשיו השאלה שלי היא כזאת, אני מגזימה? גם אתם הייתם מרגישים ככה במקומי?

orangeada

New member
אני נטפלת לפרטים

איך אם יש לכם הפרש של שנתיים-שלוש שניכם עושים תורנות מטבח יחד?! ולשאלתך
היו אנשים לידכם? אולי היה לו לא נעים? אולי הוא פשוט המשיך הלאה? אולי הוא פחד לעורר רגשות מהעבר?

בשלולית

New member
תאמיני לי שאין לי מושג.

באמת הופתעתי לראות אותו עושה תורנות מטבח. והמממ היו אנשים... ברור שהוא המשיך הלאה... גם אני!!!! סתם התאכזבתי לקבל ממנו היי עלוב בלי חיבוק בלי כלום... בלי חיוך אפילו!!! ויש מצב שהוא פחד לעורר רגשות מהעבר לא יודעת... אני נורא התאכזבתי... בכל מקרה מחר אני חוזרת לבסיס... תודה לכלללללללל מי שענה לי! =\ (פייר אני מאוכזבת...) מקווה לראות אותו שוב ולדפוק התעלמות... כנראה רק ככה יזיז לו. לילה טוב

נועם m

New member
גברים.

(בלי תגובות מעצבנות על "גם נשים הן כאלה". אני יודעת את זה, ועדיין זו הדרך הטובה ביותר לנחם...) נראה לי פשוט ילד קטן שעוד לא התבגר... או שהוא היה כל כך בשוק לראות אותך גם שם, שברחו לו המילים. אולי הוא התפדח כי הוא עדיין עושה תורנויות מטבח
בכל מקרה, אל תתרידי את עצמך בגללו. ובהצלחה בהמשך הטירונות!

מיטללל

New member
תגידי,

למה את לא פיתחת את השיחה ? אולי גם הוא נעלב ? או שבגלל שהוא זכר, הוא בהכרח "חסר רגשות" ? בכל מקרה, אני מסכימה עם המגיבות האחרונות בנוגע, ל"אולי" ו"אולי" ו"אולי". ואני מניחה שמבקומך הייתי גם נפגעת במקצת מהחוסר יחס הזה. והדס, יקירתי, אל תתעלמי ממנו. אל תעשי "דווקא", תהיי מעבר לכל המשחקים האלו. שוב, שיהיה בהצלחה
אני אתגעגע:) מיטל

אני הייתי נעלבת..

אפילו מאוד נעלבת. מה הבעיה להגיד הי.. מה קורה? איך הולך? וכאלה.. דת או לא.. יש ביניכם את המתח הזה.. למה לא לשבור אותו ב``מה קורה?``...

למעלה