זוכרים את סיפורי האלכוהול?

קאריני21

New member
זוכרים את סיפורי האלכוהול?

אז אתמול מממממממממממש עברתי גבולות בצורה מפחידה. אפילו אני בהלם.

gaia20

New member
קארין יפיפייה שלי../images/Emo42.gif

בלי קשר לאפלא...לא חבל על הכבד שלך?.... מותק...איבר בריא לא הורסים בכוח רק תשמרי על עצמך אוהבת אותך מאוד מאוד.

קארינושששש!! מתגעגע!!!!!!!!!

עוד סיפורי אלכוהול?? רוצה לשתף או פוחדת להגיע שוב לשער של תפוז??....

קאריני21

New member
לספר? חחחח יאללה ../images/Emo6.gif

קודם כל חייבת לציין שזו הפעם הראשונה והאחרונה שאני שותה בצורה כזו. כי פשוט הפסדתי את כל הכייף כי אני לא זוכרת כלום. אמרו לי שנהניתי .... ורקדתי ..... (בהתחלה אני זוכרת שרקדתי והכל .... ) אבל אחרי השתייה כנראה פשוט ... עלה מהר מידי. התיישבתי על כיסא לנוח ... וקמתי .... ומישהו לקח את הכיסא שהוא יוכל לשבת ורציתי שוב לשבת ... והבאתי אותה בנפילה. אוי מיי גוד..... והשולחן ליד נפל. ומסתבר שדווקא התחלתי לצחוק מזה .... (הבחורה נפלה והיא משועשעת)
חברה שלי סיפרה לי שהביאו לנו לשתות שמפניה קצת (לכבוד יום ההולדת של מורן) --- נשבעת לכם, אני לא זוכרת את זה. סיפרו לי גם שליוו אותי לשירותים (ממתי אני הולכת לשירותים של מועדונים/פאבים????) בכל מקרה ...נתקעתי שם. חחחחחח באוטו שאלתי אם בחורים חירמנו אותי מאחורה ... חחחחחח שאלתי 10000000 איפה אני איפה אני ..... חברה שלי ליוותה אותי עד לבית .... ואמרתי לה "פה אני גרה, חבל שאנחנו לא עוברים דירה" ... זכרתי את הקוד כניסה לבניין. בטח באתי הביתה כמו רובוט. בבוקר קמתי במיטה, עם גופיה ורודה ואז התחילו השאלות. "מי הלביש אותי עם זה?" ואמא שלי אמרה לי שאני. ופשוט לא זכרתי כלום. לא את הנסיעה הביתה. לא שלקחתי את הדברים שלי משמירת חפצים .... פשוט לא זכרתי. הרגשתי משהו שורף ליד הבית שחי .... חשבתי אולי שפשוף ... הלכתי לאמבטיה לראות וחשכו עיניי.... חחחחחח כחול ענק בגודל יוניברס ומאין שריטה כזו .... אפילו יותר משריטה ... שדיממה כנראה כי זה התקרש. ואז התחילו הטלפונים לחברות שלי להתעדכן "מה הפסדתי".... זכרתי 2 דברים שצילמו אותנו ושהביאו לי מים. לא הייתי בטוחה בקשר לזה .... כי אולי חלמתי מי יודע. שאלתי את חברה שלי והיא אמרה שכן צילמו אותנו .... וכן שתיתי מים. חבר של מורן הביא לי. מסתבר שאמרתי לחברות שלי כל הזמן שאני נהנית ואני נהנית .... רק למה לעזאזל אני לא זוכרת את זה??
היו אכן בחורים שניסו לרקוד איתי .... אבל מורן וחבר שלה דאגו להעיף אותם. אני מה זה מודה להם. השם ירחם .... מה עשיתי?? כמו שאמרתי פעם ראשונה ופעם אחרונה!! כי את כל הכייף שכחתי וזה לא מוצא חן בעיניי. סה"כ כל בנאדם מגיע למצב כזה מתישהו הגעתי. ראיתי. תודה.
אה, אמא סיפרה שגם הקאתי בבוקר ...... טוב לדעת. אני לא זוכרת
לא ממש נותן ציון טוב מה שעשיתי אבל קורה. לכל אחד קורה. ולומדים מזה.
אל תבהלו , הא? חחחחחח
קארין

matyc

New member
קאריני

את לא זוכרת שנהנת אני מקווה שפעם הבאה שתשתי תשתי בכמות נורמלית

קאריני21

New member
חחחח כן , הא? ../images/Emo6.gif

האמת לא נראה ששתיתי הרבה......... 2 כוסות חד פעמיות של לונג איילנד וזהו בערך. אולי כמה שלוקים קטנים מהמשקה של חברה. נו נו למדתי לקח. צריכים ללמוד מתישהו , לא??

למעלה