זוכרים את עובד העיריה שהרביץ לכלב??

E M S

New member
זוכרים את עובד העיריה שהרביץ לכלב??

אז ככה הדבר פורסם בעיתון "במקום" בעזרתו של הכתב אמנון מרנדה ולו אלף תודות חשוב לי שכלל בציבור בראשל"צ יידע מהמעשה הנבזי של העובד ושזה יבוא על עונשו! מצורף קובץ!

E M S

New member
הקובץ לא עולה!

לאחר כמה ניסיונות הקובץ לא עולה אני יעלה אותו במקום אחר ויביא קישור....

SupeRonit

New member
יוני

אין לך מושג כמה מילים של מחמאות מגיעות לך.. אכן בן אדם משכמו ומעלה.. אדם שנחשב לאזרח הקטן-קם ועשה מעשה.. לא הרים ידיים ונלחם,במקרה הזה את מלחמתם של כלבי שכונתו על זה אתה ראוי להערכה ואת הערצתי כבר קיבלתי
ישר כח-המדינה צריכה יותר אנשים כמוך
נ.ב קטן למיקי (רק הוא יבין):זה מספיק רגשני בשבילך

SupeRonit

New member
כבר קיבלת*=כבר קיבלתי

את זה שאני מעריצה את עצמי,זה כבר נושא אחר

SupeRonit

New member
טעות בידייך יקריתי

את לא רוצה שאני אשים לך שוב את הרשימה,שכל ילד בה מעריץ ואוהב אותי
וגם ההורים שלהם דיי סוגדים לי .. ועוד כמה חברים בכיתה ומחוץ לכיתה .. אבל בואי לא ניכנס לפרטים הקטנים .

SupeRonit

New member
אני רואה שרויטל הקדימה אותי

כנראה שאני לא היחידה שמרגישה ככה.. ש מ-ס-פ-י-ק
(מקודם זה שורשר להודעה הלא נכונה)

cobainos

New member
טוב רונית,פה אני נכנס לתמונה

די כבר לשבח את עצמך ואת העבודה שלך כל הזמן...זה מתחיל לעלות על העצבים אני לא רוצה לקחת פה צד אבל מספיק.כולם הבינו שאת שמרטפית(בייביסיטר בעברית) טובה ואחראית אבל דיייייי,כמה אפשר לשמוע על זה?חוץ מזה,שחצנות זאת לא תכונה כל כך חיובית. זהו,אל תכעסי עליי,רק תפנימי את הדברים,אני בטוח שעוד אנשים מסכימים איתי.

SupeRonit

New member
אתה לא מבין..אני עושה לה דווקא

אני לא מחפשת להגיד את זה כל הזמן (את יודע כמה זמן לקח לי לכתוב את כל הרשימה ההיא??)
אבל היא התעצבנה על זה,וכשהיא עוקצת אותי-אז אני מחזירה לה בנקודה שכואבת לה ולצערי (ועכשיו אני רואה שגם לצערך) זה נקודת השמרטפות.. וזה שרשמת "שמרטפית(בייביסיטר בעברית)"-זה בצחוק נכון?? כי זו ממש בדיחה טובה
ולכולנו ברור שבשביל לא לשמוע את זה יותר-זה תלוי אך ורק בגנית (וכן אני בכוונה מעבירה את הכדור למגרש שלה).. בתקווה שלא אצטרך להזכיר את עניין הבייבי**** שוב-רונית

cobainos

New member
אולי את זאת שלא מבינה

תעזבי תרשימה ההיא,שהייתה קצת מיותרת אבל בקטנה,מה שאת כותבת זה לא מה שמרגיז רק את גנית...תסתכלי על זה מהצד...זה פשוט נרקיסיזם ושחצנות בעת ובעונה אחת ואת חייבת להפסיק עם זה,זאת הייתה הודעה קצת מגעילה(ואנחנו יודעים שזה לא היה בצחוק.) ובאשר ל"שמרטפות"...כן זה היה בצחוק,אבל רוב האנשים לא מבינים תמושג ומבינים בייביסיטר. ואל תקווי שלא תצטרכי להזכיר שוב תבייבי-סיטר,אל תזכירי אותו פשוט...זה תלוי בך.אני מאחל לך שתעשי הרבה כסף וכל זה אבל זהוווו...בלי לדבר על זה כל הזמן.

SupeRonit

New member
אבל זה לא באמת אני ../images/Emo70.gif

אם גנית לא הייתה מאלצת אותי מעולם לא הייתי מפרסמת את הרשימה.. אם גנית לא הייתה מתעצבנת על זה-לא הייתי מדברת על זה.. וזה שהיא הייתה מגעילה ?? נכון !! וטוב מאוד שכך-כי למקרה שלא שמת לב,זה בשביל להחזיר לה על זה שהיא פוגעת
אולי לכם זה נראה כמו עקיצות וסתם בכאילו..אבל לי זה נראה כאילו היא עברה ממיקי אליי-וזה ממש לא נראה לי בעיקר כי לא נתתי לה סיבה-רויטל זאת שפתחה את ההודעה שהציתה אותה

cold fire1

New member
יש לי רעיון בשבילכם

במקום לגלגל תכדור מאחד לשני היא אמר היא אמרה הם אשמים פשוט סתמו<בנושא הספיציפי הזה> וגם לא להגיב להודעה הזו, כי אחרת זה לא יגמר וימשיך בתגובות, פשוט לא לדבר על זה

למעלה