זוכרים את עובד העיריה שהרביץ לכלב??

Hii BiTcH

New member
איכ את מגעילה אותי

"וגם ההורים שלי סוגדים לי" למה מי את בכלל?! איכ

SupeRonit

New member
חבוב זה לא אני אמרתי

אלא ההורים..קראו לי בכינוים שאני לא חלמתי עליהם-אז מה אני אמורה לעשות ??? וסליחה שאני מגעילה אותך,אני אפנה את התור בשרותים אחרי שאני אסיים להקיא מהשטויות שלך ואם את רוצה להפסיק להיות מוגעלת אז ת-פ-ס-י-ק-י כי כל עוד תמשיכי אני אמשיך לכתוב מה שכל כך "מגעיל" אותך

SupeRonit

New member
ואני מבקשת ממך בשיא הרצינות

שתעזבי אותי.. אם אין לך משהו טוב/נחמד/חיובי להגיד,אל תגידי כלום..אין לי כוח להכנס לזה שוב..ולהזכירך כמעט שרשור שלם היה של נגחות הדדיות ולי אין לזה כוחות עוד פעם.. חשבתי שסיימנו את זה שב.ואת שוב חייבת להתחיל..אז פשוט תעצרי בעצמך פעם הבאה...לא עשיתי לך שום דבר רע,למרות שאת משוכנעת שכן.. פשוט חאלס ..

SupeRonit

New member
אני רואה שרויטל הקדימה אותי

כנראה שאני לא היחידה שמרגישה ככה.. ש מ-ס-פ-י-ק

קיר קמט

New member
רונית יקירתי

אין צורך לקחת הכל ברצינות כשעוקצים, לפעמים זה סתם בשביל לעקוץ, בטח לא רק בשביל לפגוע. חוץ מזה, שזו גנית, ואי אפשר לצפות ממנה ליכולת שכלית של הבנה של מה שהיא עושה

SupeRonit

New member
אני לא מפגעת.פשוט........:

אם בפעם הקודמת זה התדרדר לכמעט שרשור שלם של "עקיצות",זה איבד מהטעם הטוב..ובטח גזל ממני כוחות שאין לי כוח אליהם.. אבל כשאני רואה אותה תוקפת אני לא יכולה לשתוק-וככה זה מתגלגל.. אני פשוט גאה שזאת תמיד היא שיורה את יריית הפתיחה-מחזק בדיוק את מה שאמרת..

E M S

New member
המשך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אז ככה אני לא מגלה את כל הקלפים רק דבר אחד אני יכול להבטיח לכם שאתם עוד תשמעו על המקרה הנ"ל כי אני לא מתכוון לוותר בעיניין.... בהמשך השבוע הבא אני ימשיך לעדכן אותכם בנושא! תודה על תמיכתכם אשמח אם תפנו אליי במייל [email protected] בידה ואתם מוכנים להירתם למאמץ להפסיק התעללות זו!

cobainos

New member
רונית...

אין צורך לקחת כל דבר ברצינות!כולה הערה צינית...וזה כנראה התבקש על ידה...לא כזה ביג-דיל...לא הייתי מכנה את זה אפילו "תקיפה" זה פשוט סתם.

E M S

New member
המום וכועס המשך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היום עלה לי רעיון בראש ללכת עם עצומה ולהתחיל להחתים אנשים במרכז השכונתי מה שכן הלך! אחרי זה שירד הלחץ החלטתי לנסוע לאימוץ חיות ליד החי כיף זוכרים את זאת שכותבת פה כל הזמן... אז בקיצור הגעתי לשם ושם נאמר לי ואני מצטט: " אני לא יכולה לעזור לך זה מקום של העירייה אינני יכולה לירוק לבאר ממנה אני שותה אני מבקשת ממך לצאת משטח איזור האימוץ" המום ופגוע הלכתי הביתה לא מאמין למשמע אוזניי. הרי הם אלה שאמורים ליהיות אוהבי החיות איפה הם עכשיו????

SupeRonit

New member
קשה-קשה

איך אלה עם המשאבים והכסף מחזיקים קצר את אלה שנתונים וזקוקים לחסדיהם...ממש מדינה סוציאלית

אני מבינה את הכאב שלך

אבל תחשוב גם על העמותה. כמו שאמרו לך שם (עופרה, אני מניחה), השטח לא שייך לה ולא לאף אחד אחר מהעמותה, אלא העיריה החליטה לעשות להם בתחילת השנה טובה ולתת להם את המקום, ולכן הם צריכים לשמור על זה הכי חזק שהם יכולים כי אין להם שום מקום סגור ונורמלי אחר לעשות בו את ימי האימוץ. וד"א, לא הבנתי למה נסעת לשם? לא חסרים אנשים להחתים במקומות אחרים... וד"א, באמת כל הכבוד על המאמץ שאתה משקיע נגד העלוב נפש הזה. אני מקווה שהעיריה באמת עשה משהו.

enbalush

New member
בתור מתנדב אתה צריך לדעת...

שאם לוקחים אחריות לא מעבירים אותה הלאה, היית יכול לבקש חתימות מהעוברים והשבים, לא מבינה למה ניסית להפיל את התיק על עופרה.

enbalush

New member
עמותה שכן יכולה לטפל בזה היא

"תנו לחיות לחיות", כדאי להגיש תלונה במשטרה לרפ"ק שאול מימון, ולממונת על צעב"ח מטעם המשרד לאיכות הסביבה דגנית בן דר.

cobainos

New member
../images/Emo45.gif קבל ח"ח

הייתי מזמין אותך להדליק משואות אבל הכל תפוס כבר..

למעלה