זוכרים את עונת הבגרויות?

sporTV

New member
זוכרים את עונת הבגרויות?

אני זוכר איך הייתי שקוע בחדר ..... שעות על גבי שעות על גבי שעות.... כל הלחץ הזה....והכל עבר בסופו של דבר. אבל שום דבר לא הכין אותי ללחץ של האוניברסיטה
השעות על גבי שעות הפכו לימים על גבי ימים..... ורק היה חסר לי אם הבגרות שלי הייתה נגנבת והיו אומרים לי שהיא תבוטל (לחץ לחץ....) בהצלחה לכל הילדודס שיש להם בגרות במתמטיקה מחר. איך אתם מתמודדים על לחצי בחינות? עבודה וכו'?

LullaBelle

New member
בשלב זה אני בסדר

שנה ב' של תואר שני. בחינות כבר לא היו לי מזמן, בתחום שלי כותבים עבודות... ועוד עבודות... ועוד כמה פרזנטציות. לפני הבגרות המתמטיקה שקלתי להתאבד. ברצינות. אני והמקצוע הזה לא מסתדרים [ואל תשאלו אותי איך התחתנתי עם מתמטיקאי]. לפני הבגרויות בכלל הייתי נורא לחוצה, בעיקר כי הלחיצו את כל החבר'ה בתיכון, ממש עד כדי כך שחברה שלי ברצינות חשבה שאם לא תעבור את הבגרות בהיסטוריה, סופה למות בפח זבל. [כן, היא בסדר עכשיו =)] בבחינות בתואר ראשון כבר הייתי בסדר, הבנתי שאם שרדתי את הבגרויות והלחץ הזה, האוניברסיטה קטנה עליי =) וביום חמישי האחרון העברתי בחינה בעצמי =) אני עובדת בתור מתרגלת והמרצה ואני העברנו בחינת אמצע סמסטר. היה פתאום מאוד משעשע להיות לא בצד הלחוץ והכותב, אלא בצד הזה שמחלק בחינות ועונה על השאלות.

ראשגדול

New member
השיטה הכי טובה להתמודד עם הבגרויות ?

לא ללמוד :) חוץ מלבגרות בהסטוריה לא למדתי לשום בגרות (אולי אחרכך קצת לגאוגרפיה 5 יחידות ) ילדודס אל תנסו את זה בבית !!!

sporTV

New member
../images/Emo13.gif

אצלי זה לא בא בכזו קלות. אני לא "מרשה" לעצמי לא ללמוד... ובגלל זה אני טוחן הרבה שעות כיסא. זה כייף כשזה משתלם בסוף התהליך...

למעלה