זוכרים את רישום הזוגות בעירית ת"א?

שמנתולה

New member
זוכרים את רישום הזוגות בעירית ת"א?

תל אביב: רק 4 זוגות חד-מיניים נרשמו בעירייה זאת, על אף שחלפו חודש וחצי מאז הוכרז על הטבות לזוגות של הומואים ולסביות שירשמו כתא משפחתי. חבר'ה מה קורה? לא שמעתם על "נותנים לך תיקח מרביצים לך תברח"? ועכשו ברצינות, לדעתי אם זאת ההענות ב"מעוז הגייז" של ישראל נראה לי שצודק מי שלא נותן לנו זכויות. אשכרה לא מגיע לנו כלום אם בחודש וחצי רק 4 זוגות טרחו להרשם בעירית ת"א כזוג. פשוט בושה.
 
זוכרים, בטח שזוכרים

רק שלדעתי הרבה זוגות לא נרשמו כדי שלא ישללו מהם את ההטבות של חד הוריותים... (הנחה בארנונה, וכו) איך אמרת? נותנים לך - תיקח
 

אבא גאה

New member
אני עם שמנתולה

החשיבות של הלירשם היא עצומה והרבה מעבר לזכויות חד הוריים וכו'... כאן נוכל ליצור "כוח" אם יירשמו 10,000 זוגות, אי אפשר יההי להתעלם מאיתנו וזה יהיה צעד לקראת עתיד ורוד יותר! אבל אולי הסיבה היא שהרישום הזה לא ממש נתפס בעיני הקהילה כהישג גדול כ"כ, יש לי הרגשה שאם היו מכירים בנישואין למשל אז היתה היענות גדולה הרבה יותר, לא?
 
למעלה