זוכרים את שיר היום now i'm here

זוכרים את שיר היום now i'm here

שעשיתי בינואר? לאחר שסיימתי לעבוד עלייה, אני שמחה לפתוח רשמית פינה בה אציג שיר או דיסק שהשתחרר ולתת עליו קצת מידע. והיום? ב-10.2.1978 - לפני 28 שנים השתחרר כסינגל השיר Spread your wings השיר בילה שבועיים במצעד והגיע למקום 34. אורך השיר: 4:28 דקות. נכתב על ידי: ג'ון דיקון. הושר על ידי: פרדי מרקיורי. אלבום: News Of The World

וב-10.2.1978

השתחרר Sheer Heart Attack כ-B-side של Spread your wings. אורך השיר: 3:24 דקות. נכתב על ידי: רוג'ר טיילור. הושר על ידי: פרדי מרקיורי ורוג'ר טיילור. אלבום: News of the world

I n n u e n d o

New member
../images/Emo2.gif

לא ידעתי שג'ון כתב את זה
תודה
ובמקום "הושר" אפשר פשוט לכתוב בוצע

Oukami Kun

New member
בוצע זה הכל

הגיטרות, התופים הפסנתר וכו'... לא רק השירה...

בטח שזו מילה

הוא שר את השיר השיר הושר על ידיו. ובכוונה שמתי את המילה "הושר" ולא "בוצע" בדיוק מהסיבה שנדב כתב (חהחה חרוז) אם זה באמת מפריע לכולם ומעדיפים שאני אכתוב בוצע אני אשנה את זה

e dor

New member
לא הגיוני

א. אין כזה דבר "על ידיו", אומרים "על ידו". ב. אין כזאת מילה ממש הושר, בוצע זה מושג שמתייחס לביצוע השיר. זה תלוי בהקשר ... וכאן ברור שהכוונה היא לשירה.

אוקיי

א. זה בטעות נלחץ לי ב. אם הכוונה היא לשירה אני חושבת שיותר מתאימה המילה "הושר" אבל כמו שאמרתי. אם זה במאת מפריע לכם אני אכתוב בוצע. אבל חבל לי שיותר התייחסו לדקדוק מאשר לדבר עצמו.

נכון

האלבום באמת יצא באוקטובר 77 אבל השירים Spread your wings ו-Sheer Heart Attack השתחררו כסינגלים חמישה חודשים אחרי שיצא הדיסק, אכמור בפברואר 78

למעלה