דווקא לאחרונה השתפרה מאד
התזוזה....כבר לא היו לי בעיות כניסה ותגובה....... כמו שהיו לי לפני שבועיים שלושה......בשבוע האחרון נהניתי ממהירות סבירה וממחסור במשתתפים.... זוכרת שנתקענו בצ´אט........???? בעניין המפגש.......עושה רושם שחוץ ממך, חונה, ואנוכי...... אין מתנדבים פה.... הייתי מוותרת על מפגש מעניין , אליו הוזמנתי לפני שעה....גם במרכז...על ידי אישה שהכרתי על ספסל ציבורי בעכו....... היא וחברותיה הזמינו צ´יפנדייל אחד.......מה שעושים שם במרכז???????? זווווווועה.......אבל אני מוכנה פעם בחיים לראות את הזוועה הזו. לא למות בלי לדעת....מה זה צ´יפ..........
))))) וזה יוצא באותו יום......אבל.....שוב.......הבעיה........הרגילה... איך לחזור מתל אביב בלילה.............??????????????????? אין יותר רכבות ואוטובוסים........ואני, פחדנית בחושך.... כל כך רציתי להיות זקנה בת חמישים פלוס.....כדי שיפסיקו להטריד אותי.... לא עזר......עדיין נדבקים אליי, בעיקר מאחור....... כשרואים את הפרונט....מבקשים סליחה..........
)))))) אבל הטרדה, גם אם היא מאחור, היא עדיין הטרדה...... זה קרה לי לפני שבוע.....ירדתי מהמונית לפגוש אישה שתיקח אותי למפגש של חטאים......עוד לא ירדתי מהמונית.....כבר חיכה לי איזה אהבל במדרכה.... רצה לעזור לי.....הלך אחריי.....עשיתי פרצוף קשוח........כלום..... באתי מכיוון נהריה......והוא רצה להסביר לי איך להגיע לנהריה.... בסוף, באה המושיעה......ואספה אותי....... אולי נלך כולנו לראות את הצ´יפ????????????. תנו לי תשובה ................... שאדע מה עושים................בשמיני לחודש............ חונהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה