זוכרים את תמונות ה"גנרלים"...

זוכרים את תמונות ה"גנרלים"...

...במחזיקי מפתחות?... מדהים!!! כמה היינו תמימים ויפים...

magy

New member
נוסקל´ה.......כפי שקוראת לך "אימך"

אני לא זוכרת....תמונות על מחזיקי מפתחות של גנרלים. חור בזיכרון? או דפק באזור הצפון? ספר על זה....כי זה.....חדש לי..... זוכרת רק על גבי "שנות טובות" לוחות שנה...ופוסטרים..

magy

New member
תראי כמה עצוב פה

כשאת בגמילה.......פנטזיה.........
(((((((((((((((((((

מגי ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif כבר אתמול

ניסיתי להכנס להגיב קצת לכמה דקות קטנות וכשרוצה להגיב לוקח שעה עד שנפתח חלון התגובה מה שגומר לי את הזמן ואני הולכת שוב בלי לומר מילה מה יש להפ לתפוזים האלה? ומה עם הפגישה ביום חמישי? יש או אין? כי אני שריינתי זמן

magy

New member
דווקא לאחרונה השתפרה מאד

התזוזה....כבר לא היו לי בעיות כניסה ותגובה....... כמו שהיו לי לפני שבועיים שלושה......בשבוע האחרון נהניתי ממהירות סבירה וממחסור במשתתפים.... זוכרת שנתקענו בצ´אט........???? בעניין המפגש.......עושה רושם שחוץ ממך, חונה, ואנוכי...... אין מתנדבים פה.... הייתי מוותרת על מפגש מעניין , אליו הוזמנתי לפני שעה....גם במרכז...על ידי אישה שהכרתי על ספסל ציבורי בעכו....... היא וחברותיה הזמינו צ´יפנדייל אחד.......מה שעושים שם במרכז???????? זווווווועה.......אבל אני מוכנה פעם בחיים לראות את הזוועה הזו. לא למות בלי לדעת....מה זה צ´יפ..........
))))) וזה יוצא באותו יום......אבל.....שוב.......הבעיה........הרגילה... איך לחזור מתל אביב בלילה.............??????????????????? אין יותר רכבות ואוטובוסים........ואני, פחדנית בחושך.... כל כך רציתי להיות זקנה בת חמישים פלוס.....כדי שיפסיקו להטריד אותי.... לא עזר......עדיין נדבקים אליי, בעיקר מאחור....... כשרואים את הפרונט....מבקשים סליחה..........
)))))) אבל הטרדה, גם אם היא מאחור, היא עדיין הטרדה...... זה קרה לי לפני שבוע.....ירדתי מהמונית לפגוש אישה שתיקח אותי למפגש של חטאים......עוד לא ירדתי מהמונית.....כבר חיכה לי איזה אהבל במדרכה.... רצה לעזור לי.....הלך אחריי.....עשיתי פרצוף קשוח........כלום..... באתי מכיוון נהריה......והוא רצה להסביר לי איך להגיע לנהריה.... בסוף, באה המושיעה......ואספה אותי....... אולי נלך כולנו לראות את הצ´יפ????????????. תנו לי תשובה ................... שאדע מה עושים................בשמיני לחודש............ חונהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

הופה הופה - הולכת לפגוש את

המצחיקונת מהספסל הציבורי בעכו ולא מזמינה גם אותי??? יאללה נדבי פרטים - והואיל ונהיה כולנו נשים, אז אולי גם לזהבוש הרעיון ייראה... וכולנו נהנה.. פעם ראיתי מופע של צ´יפינדלס בסינרמה, קטע קטע.. אני ועוד איזה שלושת אלפים נשים.. צעקנו, שרקנו, התלהבנו, שרנו והצטלמנו עם החתיכים המדהימים. יאללה מתאים לי עוד פעם - צריך לדסקס ולסגור עניין עם החצי השני שלי מה אני יודעת ... טוף נראה... ערף טוףףף

איפה? בצפון?

לנסוע עד הצפון לראות טוסיק של בחור מתנדנד? חבל על המאמץ יכולה למצוא כאלה גם במרכז רק אנחנו? למה? מי לא השמיע קול? חושבת שאפשר להביא איזה גבר או שניים מפה מגי תשלחי להם מיילים אישיים אני סגרתי את הערב אבל אין לי כח לנסוע הרבה

אלו היו מחזיקי מפתחות מפלסטיק...

...או מתכת, עם חלון פלסטיק או זכוכית... ובתיכם היו תמונות של בר לב, יצחק רבין, יגאל אלון, דיין, אריאל שרון, מוטה גור, וכו´... הם היו בגודל של שעון יד, אולי יותר גדול...

למעלה