זוכרים את "תמונות זוועה"?

זוכרים את "תמונות זוועה"? ../images/Emo104.gif

קיצר במים אלו מאכסנים את כל התמונות "לצורכי הסברה" לפי אנשים בתאר שנקרא "גלרית המוות" קיצר מקום מזעזע עם עשרות תמונות צריך לעשות משהו בנידון... חן

inbale

New member
בוקר טופ חן ../images/Emo104.gif

תמונות זוועה תמיד יהיו קיימות ברשת בדיוק כמו שאתרי סקס זולים יהיו ואתרי פודפיליה. המלחמה הזאת מראש מלחמה מיותרת. צריך להבדיל בין פורום ובין אתרים פרטיים. פורום בפורטל מכובד אסור שיהיו לו תכנים כאילו בעיקר בגלל נגישות גבוהה של אנשים לתמונות מכל הגילאים ובכל רקע. לאתר אדם נכנס מרצונו החופשי מתוך בחירה וידיעה בדרך כלל איזה תכנים יש שם. יש לי המון הערכה לנחישות שלך ולך רוח הלחימה. בואי נשמור שבפינה הקטנה שלנו שהיא הפורומים של תפוז זה לא ייגע. שיהיה לנו סופשבוע רגוע.

לילה טופ ענבל ../images/Emo104.gif

העיניין הוא שאותו חלק של תמונות זוועה באתר שפירסמתי נמצא תחת שער של אתר פוליטיקה ישראלי די מוכר... באותה מידה שאנשים יתנגדו למכירת מזכרות נאציות באתרי בת של יהאו ולפרסום תכנים בוטים באתרי בת של וואלה או נענע אני מתנגדת לפרסום של חומרים כאלו באתרי בת של כל אתר מוכר.. חוץ מזה אני חושבת שצריך לעשות פה הסברה בקרב האנשים שמסתכלים על התמונות האלו זה פשוט חולני שיהיה לנו לילה טוב והמשך שבוע נעים
חן

bambili

New member
גלריית המוות אקונומיקה וחוסר המעש

למה אתה כותב לצורכי הסברה בגרשיים ? אם אתה רוצה הסבר אני תמיד מוכן להסביר !!!! מה שצריך לעשות זה שהטרור יפסק ואנשים יבינו דרך התמונות שאנחנו עם שמובל לטבח יתרה מזו אני בקרוב העלה לרשת המון תמונות של הפצועים ילדים נשים וגברים ששוכבים בבתי חולים ואף אחד לא זוכר אותם כי אנשים כמוך רוצים לעשות משהו בנידון !? מתי ביקרת פצוע בבית חולים או בעצם השאלה היא מה אתה עשית להסברה חוץ מאשר לצייץ ולהגיד מקום מזעזע לידיעתך התמונות הם בני אדם יהודים שבטעות היו במקום ההוא לא בזמן הנכון ואילו אתה יושב בבית גולש משוחח ומצייץ באינטרנט ולא עושה שום דבר בנידון אני מזמין אותך לגלריה הנוספת בקרוב מאוד ואז אני החכה לתגובה הבאה שלך !!! חג שמח

יקירי לפני שאתה רב ../images/Emo104.gif

תבדוק את ההיסטוריה של המקרה ותקרא קצת פרטים עלי... אני מתנדבת מד"א ותאמין לי גם בלי הפיגועים יש מקרים קשים התלבטתי אם לענות או לא כי זה די מיותר וגורר לענות ליחס חצוף שכזה אבל החלטתי בכל זאת... תסדר את העובדות שלך לפני שאתה צועק ועושה בלגן לילה טוב חן

למעלה