זוכרים לפני שנה...

HiLi88

New member
זוכרים לפני שנה...../images/Emo35.gif

היום לפני שנה אזקיט חזרה מן הפגרה של ה-3 שבועות לאחר הדיון שהיה על השאלה הגורלית שהעסיקה רבים במשך תקופה:" האם אקזיט תשאר על המסך....?" האם היא מספיק חינוכית/נכונה/טובה לנו? כמובן שאין עלינו ואין על התוכנית שלנו ונשארנו באוויר
החלטנו לפתוח את השרשור הזה כדי לעלות זכרונות וחוויות, לפתוח דיון על הנושא... מה עשיתם באותה תקופה? איך הגבתם כששעתם על כל האירועים (על הירידה על העלייה חזרה, על הדיון וכד'...?האם הייתם בהפגנה...וכו'... אז יאללה
...

וואלה זה נחמד לדבר על זה

אני באותה תקופה אחרי אקזיט סיטי שנכנסתי לראות את התוכנית לא היה לי מחשב כי הוא היה הרוס ואז התחלתי להשתעמם שאקזיט ירדו מן המסך וזה ביאס אותי לאללה כי הייתי משועמם ואחרי שאקזיט חזרו אני נכנסתי לפורום כאן כי אז באותו זמן גם חזר המחשב

עוד משהו - היום לפני שנה בדיוק!

חזרנו לאוויר!!! כנסו לתמונות בפאפארצי באתר!

anat234

New member
רייגע

היא ירשה אח"כ לעוד יומיים או משהו? רשום לי ביומן תאריך מדוייק אני גם זוכרת דברים אחרים שקראו לי באותו יום
זה 100% ה19?

anat234

New member
אוי :$

בדקתי את זה... לפי משהו אחר
לא משנה העיקר שהוצאתי את עצמי דפוקה
סליחה

reutc1

New member
כן זה בטוח ב19..אני זוכרת את זה

כי באותו זמן חזרתי מחו"ל אז אני זוכרת שבאותו יום התחיל ופיספסתי...

ToXic BoY17

New member
כן יוו אני זוכר שהם חזרו!

יוו כל כך עצבנו אותי הרשות שניה הזאת! בשבועיים האלה שאקזיט לא הייתה פשוט השתגעתי! אממ אני זוכר שכשהם חזרו אז עשו עימות בין עפר לאחת שרצתה שיורידו את אקזיט! אני זוכר את הבלאגן שעשו שעפר חשף את התחת. אני הייתי ממש לידו ולי זה לא שינה חחאז מה זה משנה להם?!? ד"א אני עדיין מחכה לאקזיט סיטי חיפה ולחק ראשון של תוכנית סיום העונה בערוץ 10!

תודה אח שלי

בנתיים יש לי פלוס אחד כרגע אף אחד מבאר שבע לא מצטרף אליי אבל אני יעשה איתך דיל על המשקפי שמש חחח סתם אחי

ToXic BoY17

New member
אממ:

יעל יותר שווה מהכל! תמסור לה ד"ש נשיקה חיבוק והכללללללללל *מקנא*

למעלה