זוכרים מתאגרף בשם הרבי הייד ?

daskaliano

New member
זוכרים מתאגרף בשם הרבי הייד ?

מה זה שנאתי אותו, היו פעמים שהוא כמעט בכה בקרבות. משהו בו למרות היכולת הטובה יחסית היה פגום.

BROWN BOMBER

New member
זכור לי...

איך RIDDICK BOWE פירק לו את הצורה... אתה יודע מה הכינוי שלו??? "The Dancing Destroyer"... כמו של אפולו קריד בסרט רוקי...

daskaliano

New member
לדעתי רידיק היה מפרק את טייסון

הוא היה קצת מופרע אבל הקרבות שלו מול הוליפילד היו תענוג.

BROWN BOMBER

New member
רידיק ??? לא נראה לי....

גדולתו של רידיק בוואי נמשכה שנים ספורות... בסביבות שנתיים... אחרי הנצחונות מול הוליפילד הוא קיבל פעמיים מכות רצח מאנדג'יי גולוטה שפשוט חוסל ע"י טייסון בהמשך.... גולוטה פשוט ברח מהזירה באותו הקרב... רידיק בוואי הפסיד ללנוקס לויס בנוק אאוט בסיבוב השני בחצי גמר המשחקים האולימפיים ב 1988

daskaliano

New member
הוא היה לא יציב אבל בשיא היה טוב

הוא אחד המתאגרפים שמצד אחד היה מצויין ומצד שני היה יכול להגיע ולחרבן את הקרב. דווקא בגלל הכוח הוא הפסיד לגולוטה. אבל מול טייסון זה היה נראה אחרת. אבל זו סתם השערה. אגב - אז לאמריקנים עוד היה מה להראות בחובבני. היום חרבנה...

BROWN BOMBER

New member
טייסון היה מחסל אותו...

ללא ספק... בין הסיבוב ה 6 והשביעי.... לבואווי לא היה את היכולת להתמודד עם מתאגרף חזק ומהיר ממנו בו זמנית... לטייסון גם טכניקה, גם כוח וגם מהירות ורפלקסים טובים יותר מרידיק...

daskaliano

New member
יתכן. אבל ידידי.

הרבה פעמים יריבים נחותים עושים חיים קשים.

MikeTyson

New member
דסקלו זו שאלה שנשאלה המון פעמים...

ויש עליה תשובה אחת ברורה טייסון, גם כשהוא לא בכושר שיא מפרק את רידיק בואו לחתיכות הכי קטנות.

BROWN BOMBER

New member
היה יכול להיות מעניין...

לערוך קרב בין CHRIS EUBANK ו - PERNELL WHITAKKER... CHRIS EUBANK נגד אומן ההגנה העולמי כמו וויטקר היה יוצא משהו בלטי רגיל...

BROWN BOMBER

New member
CHRIS EUBANK לא..לא נראה לי

בטח שלא בזירה... CHRIS EUBANK התחיל להזדקן כמו כולם ולהפסיד קרבות ליריבים חלשים ממנו... בגלל זה הוא פרש... פשוט הגיע זמנו לפרוש...

BROWN BOMBER

New member
לנוקס לויס נגד ג'ו פרייזר....

מה נראה לך היה בקרב הנ"ל...??? מי היה לוקח ואיך...??? אני עומר פרייזר...

daskaliano

New member
פרייזר היה טוחן לו את הצורה

לנוקס לואיס היה מגושם מכדי לתפוס אחד כמו פרייז'ר. האיש 15 סיבובים לא הפסיק לזוז לכל הכיוונים. מוחמד עלי שהיה פי 8 יותר מהיר מלואיס התקשה מולו. איפה המתאגרפים של השנים הללו ? מי היה מסוגל לעמוד מול גורילה כמו קן נורטון. האיש כונה הרקולס השחור. איפה יש לך היום לוחמים כאלה.

BROWN BOMBER

New member
היה דיון של פרשני ESPN

ואתה יודע מה אמרו??? שלנוקס לויס היה מסוגל לנצח את ג'ורג' פורמן הגדול... בגלל יכולת הג'בים שתמיד לפורמן היתה בעיה להתמודד עם מתאגרפים שנותנים ג'בים... באולימפיאדה הוא ניתקל בבעיה הזאת מול מתאגרפים אירופאיים שלא פגש עד אתו יום ברמה הזו... מה אתה חושב???

daskaliano

New member
אם פורמן היה פוגע בלואיס

לא היה נשאר ממנו אפילו אבק. ללואיס בשיא שלו לא היתה יכולת התנועה הדרושה לעמוד מול הכוח שהיה לפורמן. גם יכולת העמידה של לואיס לא השתוותה לזו של עלי. לא נראה לי שהג'אב של לואיס היה מסוגל לעצור קטר כמו פורמן. לעלי היה ג'אב מצויין וקומבינציות מופלאות ולא זה מה שעצר את פורמן.

BROWN BOMBER

New member
לויס חזק יותר פיזית מעלי....

למען האמת זה לא היה עוזר לו מול פורמן... אבל היה מחזיק אותו עוד כמה סיבובים מזירה .... אני לא יודע עם ללויס היה סיכוי מול אחד מהמתאגרפים הגדולים במשקל הכבד.. ראית את הקרב בין ג'ורג' פורמן לרון לאייל??? SLUGFEST בלטי רגיל... משהו מטורף היה בקרב הזה... עם נארגן איזה ערב מתאגרפים עם צפייה בקרבות אז אני אביא אותו... זה היה קרב... משהו משהו משהו... הרבה כאסח בין המתאגרף המפחיד של אותה התקופה ג'ורג' פורמן מול כרנף כמו רון לאייל שלא מכיר את המושג "פחד"... כסאח מטורף...

daskaliano

New member
אלעד שמואל קצת דומה בסגנון לפרייזר

אבל אלעד 64 ק"ג ופרייזר היה כמעט 90 ק"ג. ולמרות זאת פרייזר היה זז יותר מהר בהרבה.

BROWN BOMBER

New member
פי 100 יותר מהר...

ואיפה עבודת הגוף המהוללת וה LEFT HOOK המפורסם... אלעד אולי קצת מושפע מג'ו פרייזר אבל עדיין הוא לא מפתח את התכונות של פרייזר... ועדיין סופג יותר מדי מכות מיותרות... אבל זה ניתן לשיפור...

למעלה