זוכרים שאמרתי לכם שיפסלו את הקליפ?

זוכרים שאמרתי לכם שיפסלו את הקליפ?

זוכרים? זוכרים שאמרתי שזה יעשה המון רעש ופירסום לקליפ?? אתם אמרתם: "אתה סתם מדבר שטויות"...! והנה עובדה! הקליפ נפסל לשידור בידיוק מהסיבות שאני אמרתי לכם!! בגלל שרואים את הסמל של שקם אלקטריק....(ליותר מ-5 שניות) ובגלל הסמל של הפלאפון SK שזה בגדול ושחור בולט באמצע של המסך... אתם אמרתם: "איך בכלל שמת לב לזה"? וכל השטויות האלה... שמתי לב לזה כי אי אפשר היה לפספס את זה... ועוד ראיתי את הקליפ לפחות 5 פעמים (לפני שכל המעריצים נכנסו).. אז בכלל לא יכלתי לפספס..! אבל ישר שראיתי פעם ראשונה שמתי לזה לב..! בטח הקליפ יצא בשבוע איחור...ועל הסמלים של שקם אלקטריק..ו-SK יעשו טישטוש...כמו שעשו בקליפים של רוני.

איזה פה פתחתה אלוהיםםםם!!!

פתחתה פה לסטן. אימח שימם ערוץ 24 האילו כל כל דבר מיסתכילים!!! "רק אתה" זה הקליפ הכי יפה והכי מושלם שיש !!!

לא פתחתי שום פה...

זה היה פשוט ברור שמטרה של המפיקים של הקליפ היא: לקדם את הקליפ עם הפירסומות (בטח הייתה עיסקה עם ההפקה של הקליפ לבין SK ושקם אלקטריק...כמו שהיה עם רוני ועם בורגר ראנץ וכל זה) ...כדי שזה יצור מהומה בכל העיתונים...! זהו...!

חן ס

New member
סבבה פיסטוק למה אתה הולך נגד הזרם

תעזור!!! סבבה אמרת צדקת אתה גאון אבל תעזור!

מה יש לעזור.????????????????

מה זה יתן לכם לראות את ה-SK ואת הסמל של "שקם אלקטריק"???? ידחו את היציאה של הקליפ ביום יומיים..ובטח הוא יצא ביום ראשון.. סה"כ יטשטשו את השקם אלקטריק ואת ה-SK... אני לא חושב שזה כל כך נורא.

כי אתה פתחת פה לשטן..

טוב בטוח ישדרו תקליפ מתישהו...בכל זאת השקיעו בו נוראא

ישדרו אותו ברור שישדרוווווו

אני לא פתחתי פה לסטן...! המטרה של המיפיקים של הקליפ הייתה שיפסלו אותו לשידור... בגלל זה הם שמו את הפירסומות האלו.. וככה יש לקליפ המון פירסום...! זה הכל.... ישדרו את הקליפ בטח ביום ראשון...כי רוצים לטשטש את השקם אלקטריק וה-SK זהו...!

הקליפ קיבל הרבה פירסום חחח

כתבות בעיתון,ערוץ 10,בכל מיני מקומות...אז סבבה,אם זה יוצא יום ראשון אז נחכה...

אנשים אין מה להתבאס מזה לדעתי

זה לא בסדר שזה נפסל אבל עוד מעט לכולנו יהיה את זה באופן אישי

למעלה