זוכרים שאסור לאכול
בשבת

Black Jane

New member
זוכרים שאסור לאכול ../images/Emo32.gif בשבת../images/Emo35.gif

כמובן שזה נוגע רק לצמים...
אז צום קל לצמים, לא להישבר וגם אם כן זה קורה!
אתם צמים? אם כן, מסורת [מטעם המשפחה] או שאתם לבד החלטתם? וכמובן גמר חתימה טובה

Manga136

New member
שאלון מסקרים ושאלונים. ../images/Emo3.gif../images/Emo142.gif

שמות איך קוראים לך? אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? השם הכי יפה לילד? השם הכי יפה לילדה? הכינויים שיש לשם שלך? הכינוי הכי אהוב? האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? האם תקרא לילד שלך על שמך? כללי מזל: מידת נעליים: גובה: משקל: חיות מחמד: כיתה: תאריך לידה (כולל שנת לידה!): גיל בו רוצה להיות? שפות מדוברות: החלום שלך? את חושב שהוא יתגשם? מה אוהב לאכול? מה אוהב לשתות? צבע עיניים? צבע שיער? רגיש לדגדוגים?. אוהב את החיים או לא? כמה אחים? מסר לחיים? יש לך גשר? יש לך משקפיים\עדשות מגע? מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר? ממה אתה הכי פוחד? קעקועים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מהו הסרט הכי דפוק שראית? האם... אתה חי את הרגע? יש לך סודות? את יודעת לשיר? התאהבת פעם? התאהבת בידיד קרוב? אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה? היית פעם בחו"ל? הרבצת למישהו? התחילו איתך? נשארת ער כל הלילה? הרגת מישהו? בגדו בך? עישנת סיגריות? שתית אלכוהול? השתכרת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? רצית להיות בן המין השני? נשברה לך שן? קיבלת נכשל בתעודה? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורגל? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מביצפר? היית מאושר? התנצלת על משהו שעשית? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? ביקרת אצל פסיכולוג? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אכלת קופסא שלמה של אוריאו? נסעת ברכבת? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? פחדת מהחושך? עשו לך תפרים? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? אמרת למישהו שאתה שונא אותו? חיבקת מישהו מפורסם? תפסת טרמפ? היית על במה? ישנת כל היום? חשבת שאתה משתגע? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? היית ברדיו/טלווזיה? עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה? קר לך או חם לך? מילה שעולה לך בראש? אתה שומע עכשיו מוזיקה? עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים?. אתה.. מעשן סיגריות? מה היית משנה בעצמך? אתה אוהב את איך שאת נראה? מה כתוב על צג הפלאפון שלך? מאחר הרבה? מדבר הרבה בטלפון? משתדל לאכול בריא? מדבר עם זרים? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אוהב את הקול שלך? תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית? עכשיו מבחינה פנימית? הבית האחרון שהיית בו? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה? מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? המקום האחרון שהיית בו? האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? הדבר האחרון שאכלת? שקנית? דיסק אחרון ששמעת? שיר אחרון שנתקע לך בראש? אדם אחרון שצעקת עליו? אדם אחרון שראה אותך בוכה? עם מי אתה מדבר? הוא\היא משעמם\ת? מה אתה שומע? אתה אוכל? שותה? תסתובב לאחור, מה את רואה?

Yann Tiersen

New member
משעמם לי, היום כיפור הזה..

שמות
איך קוראים לך? שיר אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אלכסנדרה
השם הכי יפה לילד? אורי השם הכי יפה לילדה? אלכסנדרה, זואי הכינויים שיש לשם שלך? שירוש, שירשיר הכינוי הכי אהוב? שונאת את כולם האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? ממש לא האם תקרא לילד שלך על שמך? ממש ממש לא
כללי
מזל: סרטן מידת נעליים: 40-41 גובה: בערך 1.70 משקל: ממש. חיות מחמד: ארבעה כלבים כיתה: י"א תאריך לידה (כולל שנת לידה!): 2.7.1991 גיל בו רוצה להיות? טוב לי 16 שפות מדוברות: עברית, אנגלית, ערבית, קצת צרפתית, קצת גרמנית החלום שלך? לעבוד בתחום התיאטרון את חושב שהוא יתגשם? מאוד מאוד מקווה מה אוהב לאכול? פסטה ותותים ושוקולד מריר מה אוהב לשתות? קפה, נסטי.. צבע עיניים? ירוק צבע שיער? חום בהיר-ג'ינג'י רגיש לדגדוגים?. מ-אוד. אוהב את החיים או לא? מאוד מאוד אוהבת. כמה אחים? שלושה (חורגים) מסר לחיים? "חייכו - זה בריא יותר מלאכול גזר" יש לך גשר? היה לי יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? אומנות, יצירה, אהבה. יש חבר? לא
ממה אתה הכי פוחד? מוות קעקועים? הלוואי.. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אחראית, מצחיקה, שיער יפה
אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? תלוי מי הייתי מה החולשה הכי גדולה שלך? יותר מידי רגישה.. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אם לא תעשי את זה בעצמך, אף אחד לא יעשה את זה בשבילך מהו הסרט הכי דפוק שראית? "אמריקן פאי"
האם...
אתה חי את הרגע? מנסה יש לך סודות? כמו כולם את יודעת לשיר? האמת שכן
התאהבת פעם? כמובן התאהבת בידיד קרוב? לצערי כן אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה? אכן היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? כן התחילו איתך? לא ממש. רק ערסים מגעילים
נשארת ער כל הלילה? כמה וכמה פעמים הרגת מישהו? ממש
בגדו בך? לצערי עישנת סיגריות? פעם אחת. פיכס. שתית אלכוהול? מודה באשמה
השתכרת? לצערי. היה דיי מגעיל. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? אף פעם לא. רצית להיות בן המין השני? כשהייתי קטנה.. נשברה לך שן? אכן. קיבלת נכשל בתעודה? כן. רכבת על אופניים? כמובן. יום כיפור או לא יום כיפור? רכבת על סוס? האמת שכן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? לצערי הברזת מביצפר? כמובן היית מאושר? כמה וכמה פעמים בחיי
התנצלת על משהו שעשית? כמובן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? תמיד נרדמת בשיעור? כן..
התעקשת על משהו מטופש? תמיד הברזת למישהו בלי להודיע? לעולם לא התחרפנת? כמובן ביקרת אצל פסיכולוג? כמעט חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? עדיין מחכה אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לבד? לא נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כמובן!
פחדת מהחושך? כן עשו לך תפרים? לא, האמת שלא נשבר לך הלב? כמה וכמה פעמים, לצערי. שברת למישהו את הלב? מקווה שלא..
היית גאה בעצמך? כן
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? לצערי כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן..
ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? מיליון פעמים אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא ברצינות חיבקת מישהו מפורסם? לא תפסת טרמפ? לא היית על במה? ברור
אני חיה בשביל זה (תיאטרוניסטית או לא?
) ישנת כל היום? כן חשבת שאתה משתגע? כמה פעמים סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? האמת שלא.. היית ברדיו/טלווזיה? לא
עכשיו...
מה אתה לובש ברגע זה? בוקסר אדום עם ציור של נמלים, חולצת פסים שחור-לבן ארוכה. קר לך או חם לך? קר..
מילה שעולה לך בראש? סנחריב. אתה שומע עכשיו מוזיקה? לא. עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו?
תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים?. מבואסת קלות אך מחייכת בנונשלנטיות.
אתה..
מעשן סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? הייתי רוצה להיות יותר טובה במתמטיקה, וכמו כל בחורה - יותר רזה. אתה אוהב את איך שאת נראה? כן... פחות או יותר. מה כתוב על צג הפלאפון שלך? כלום. מאחר הרבה? ממש לא. תמיד מקדימה
מדבר הרבה בטלפון? לא ממש משתדל לאכול בריא? כן. מדבר עם זרים? רק אם הם ממש חולי נפש מסוכנים. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לצערי כן אוהב את הקול שלך? כן, בדרך כלל... תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית? לא יודעת. עכשיו מבחינה פנימית? מצחיק/ה, רגיש/ה, תומך/ת, קצת מסתורי/ת.. אינטיליגנט/ית.. הבית האחרון שהיית בו? בבית שלי (אני כרגע בבית של חברה של אבא שלי..) האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? ממש ממש לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? ממש ממש ממש ממש מ-מ-ש לא מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אמא מי מקשיב לבעיות שלך? אמא
עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא
הדבר האחרון...
הקול האחרון ששמעת? של אחותי החורגת. מיללת. עכשיו היא כבר בוכה. המקום האחרון שהיית בו? בבית שלי.. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא הדבר האחרון שאכלת? עגבניית שרי שקנית? המ.. שוקולד מריר וחלב עמיד, לסקיצה. דיסק אחרון ששמעת? משהו של ברי סחרוף שיר אחרון שנתקע לך בראש? "הופה אולה-אולה-אולה.. הופה אולה-אולה-אולה.." אדם אחרון שצעקת עליו? צוות טכני? אדם אחרון שראה אותך בוכה? מזמן לא יצא לי לבכות.. עם מי אתה מדבר? אבא הוא\היא משעמם\ת? לא מה אתה שומע? את אחותי החורגת בוכה אתה אוכל? לא שותה? גם לא תסתובב לאחור, מה את רואה? כורסא ועליה לולי (כלבה
)

אזירפאל

New member
../images/Emo207.gif עצומה להבאת ווית'ין טמפטיישן לארץ ../images/Emo41.gif

(מפורסם באישור המנהלת,
) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/petitions_main.asp?id=1714 ווית`ין טמפטיישן הינה להקת גות`-מטאל מהולנד שהוקמה בשנת 1996. בחודש מרץ האחרון הוציאה הלהקה את אלבום האולפן המלא הרביעי שלה, The Heart of Everything, שנמכר במספר עצום של עותקים בארץ וברחבי העולם והניב להיטים שזכו להצלחה רבה, כגון What Have You Done, Frozen ו-The Howling. עצומה זו נפתחה בכדי להראות שקיים קהל שיגיע להופעה של הלהקה בארץ. לכן, אם אתם תומכים בהבאתה של להקת ווית`ין טמפטיישן ארצה, חתמו בעצומה. תודה!

Manga136

New member
סתם תמונה של ברנדי... ../images/Emo142.gif

לקאברגירל.
(אני דיי אהבתי את התמונה...)

Manga136

New member
זו באמת ברנדי מעונה 4. ../images/Emo3.gif../images/Emo142.gif

או שאני טועה?

חחח לא!! זו הזמרת ברנדי!!

הם די דומות כשחושבים על זה אבל לברנדי היה רוווח בשיניים מהעונה ה-4 !~

Manga136

New member
אה... ../images/Emo142.gif

הייתי בטוח שזו ברנדי מעונה 4 משום מה...

Manga136

New member
היא דווקא ממש חמודה ויפה לדעתי. ../images/Emo3.gif../images/Emo142.gif

khzh120

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

מוזמנים ל...
הקומונה הרשמית לסדרה "האי"
לא מכירים את הסדרה "האי"
הסדרה עדיין לא עלתה,היא צפויה לעלות בסוף חודש אוקטובר. עד אז,מוזמנים לקומונה של כיף,אנשים איכותיים,הכרה יותר קרובה של הסדרה וכמובן דיבורים ה-כ-ו-ל! http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=28971
גלישה מהנה ובטוחה,צוות הקומונה

הפיג'מות וטוקיו הוטל ב-../images/Emo43.gif אנשים

לרגל הגעתה של הלהקה הגרמנית טוקיו הוטל לארץ, הפורום בתפוז מחלק לכם 5 עותקים לאלבום "Scream" ו-5 עותקים של הסינגל הנדיר "Spring Nicht" שלא ניתן להשיג בחנויות בארץ! היכנסו כבר עכשיו לפורום, השתתפו בפעילות ואולי תזכו. בהצלחה! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1809&msgid=106309021
עונים על החידון היומי וזוכים בכרטיסים ל-TNA, מופע ההאבקות הגדול! מופע ההאבקות הגדול שכבש מיליוני צופים ברחבי העולם ה-TNA, מגיע לישראל. הכנסו עכשיו לפורום WWE ענו על חידת היום ואולי גם אתם תזכו בכרטיס מתנת מרכז הכרטיסים! הקליקו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=13&msgid=106340197
הסוכה של הפיג'מות ממשיכה לעשות לנו שמח בחג
הכנסו לפורום, פתרו את החידה היומית שתתפרסם לאורך החג והראו לנו מה אתם שווים! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1082&msgid=106232112

למעלה