זוכרים שהלפידונים צרחו שהמתאגרף הוא בכלל אישה?

ai27

Well-known member

עכשיו מסתבר כצפוי - שמדובר בגבר עם זין קטן
ידרשו מהנוכל להחזיר את המדליה?

The Real Big Joe

Well-known member

אני חוזר לשאלה שהעליתי פה כמה פעמים. מדוע אתה כל כך אובססיבי לנושא הלהט"ב? מה זה רומז עליך?

אלפיני

Well-known member
אני חוזר לשאלה שהעליתי פה כמה פעמים. מדוע אתה כל כך אובססיבי לנושא הלהט"ב? מה זה רומז עליך?
יכול להיות נושאים לטנטיים אישיים, לכן הוא זורק את הדברים על תומכי לפיד, יכול להיות דפק בהשפעת האמונה , ויכול להיות שילוב בין השניים.

certified.woke

Well-known member
יכול להיות נושאים לטנטיים אישיים, לכן הוא זורק את הדברים על תומכי לפיד, יכול להיות דפק בהשפעת האמונה , ויכול להיות שילוב בין השניים.
כל המאמין בקיום אֵל מופשט, אימטריאלי לחלוטין, בורא-כל, מנהל, מנווט, משגיח כללית ופרטית, גם מחוץ לתבן אשר בין שתי אזניו, אשר איש מעולם לא ראהו או שמעו, זולת תחת השפעת סמי חזיון (Entheogens) - פסול לעדות, ממש כמו שוטה או קטן...

The Real Big Joe

Well-known member
אנחנו אוססבים לטירלול שאתם מטרללים את העולם ורוצים להחזיר אותו לשפיות
מי שמטרלל את העולם זה מי שחושב שיש ישות מוזרה שאכפת לה מה אני אוכל, והאם אני אוכל סנדביץ' עם נקניק וגבינה, ושחושבת שעדיך לאדם להתבטל ולחיות על חשבון הזולת.

marabo

Well-known member
מי שמטרלל את העולם זה מי שחושב שיש ישות מוזרה שאכפת לה מה אני אוכל, והאם אני אוכל סנדביץ' עם נקניק וגבינה, ושחושבת שעדיך לאדם להתבטל ולחיות על חשבון הזולת.
זה סתם עניין של יהודים שלא קשור אליך
אבל הטרלול של המגדר הוא חוצה עמים ויבשות ומטרלל את העולם

certified.woke

Well-known member

עכשיו מסתבר כצפוי - שמדובר בגבר עם זין קטן
יותר מכל אתה דומה לשעון מקולקל, עומד.
גם שעון מקולקל, עומד, מראה שעה מדויקת פעמיים ביממה.
מה עם שאר 86398 השניות בהן אינו מציג את השעה הנכונה?

certified.woke

Well-known member

רוב הזמן נח

Well-known member
אם רוצים שלא תהיה אפליה בכלל, צריך לבטל בכלל הפרדה של נשים וגברים בתחרויות האלה. הקטגוריות צריכה להיות רק על משקל.

אולי זה יגרום בהתחלה לנשים להפסיד יותר, אבל ככה בסוף יגיעו לתחרויות נשים שיותר מתאימות להתחרות.

ai27

Well-known member
אם רוצים שלא תהיה אפליה בכלל, צריך לבטל בכלל הפרדה של נשים וגברים בתחרויות האלה. הקטגוריות צריכה להיות רק על משקל.
אולי זה יגרום בהתחלה לנשים להפסיד יותר, אבל ככה בסוף יגיעו לתחרויות נשים שיותר מתאימות להתחרות.
אפשר גם לעשות הפרדה נוספת
להגיד שגם לגברים עם זין קטן, מגיע לקבל מדליה
כמו שיש מקצה פארא-אולימפי

כ"כ חבל שבגלל עקשנות מכריחים אותם לעשות ניתוחים מיותרים כדי להגשים את החלום

ומדי פעם אחד מהם יתחרה באישה (אבל בהסכמה, לא כמו עכשיו שהכריחו נשים לחטוף ממנו מכות)
וירגיש גבר-גבר בגלל שהוא כיסח אישה

למעלה