זוכרים שהעלנו את הכוהן הגדול

matal girl

New member
זוכרים שהעלנו את הכוהן הגדול

אז הנה זימן לנו הגורל- רקע- האישה הגיעה לפריסה אצלי לגבי גבר שיש להם מערכת יחסים טובה. שניהם פנויים.. הקשר לא ברור כרגע. התנתקות בלתי מובנת. יש אהבה יש הכרות וקרבה. שאלתי- מה- 9 מטבעות נקודת מבט שלה היא רוצה רווח לאחר עבודה קשה וחושבת שהיא ראויה. רווח רגשי. רגשותיו- 4 מוטות- יופי! רוצה מיסד וכל מה שמסביב לזה כי הקלף הבא- מחשבותיו-מלך המטבעות- מעשיות הגשמה נקודת מבט של שביעות רצון כלכלית ואולי משם מגיעה החשיבה על המיסוד. כוונותיו- ניצחון. הוא מגיע. של X- מלכת המטות-יודע שבקשר איתה הכי טוב לו ויכול למקם עצמו בנינוחות וגם איך הוא תופס את עצמו כיום. כלפיה- פה הבעיה הוא יודע שהיא פגועה ממנו. היא הקיפה עצמה בחומה בצורה בגלל.. אולי התנהגותאו פגיעה מהעבר . ממש התקשיתי כאן. בשבוע הקרוב- קוסם- הצלחה מלאה בתחום השאלה ו... הנה הקלף - הכוהן הגדול כקלף סיכום. לדעתי יש כאן מסר לעתיד עבורה על הפוטנציאל הטמון בקשר. אולי מיסוד או התקדמות לקראת. מה דעתכם? ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo99.gif בואי נראה...

מה - 9 מטבעות רגשותיו - 4 מטות מחשבותיו - מלך המטבעות וכוונותיו - 6 מטות של X - מלכת המטות כלפיה - 9 מטות סיכום - הכהן הגדול הפעם אני ממש חושבת שיש כאן עניין של מיסוד נישואין. גם 4 מטות, גם מלך מטבעות, גם 6 מטות, גם מלכת המטות.. מי צריך יותר?

blackcat2

New member
איך מלך מטות קשור למיסוד?../images/Emo9.gif

מילא מלך גביעים אבל מלך מטבעות? וגם 6 מטות בכלל לא נתפס בעיני כקלף של אהבה ומיסוד. יש פוטנציאל לקשר עפ"י הפריסה. חלילה אינני טוענת אחרת , אבל אשמח להבהרה בנוגע לקלפים. בי

batgalim

New member
הפירוש שלי...../images/Emo26.gif

9 מטבעות - נקודת מבטה של השואלת מגיעה ממקום שבו לא הכל מושלם בשבילה... היא כביכול השיגה הכל (=אהוב, בחיר לב, רומנטיקה...), אך זקוקה לעוד אישור, לא די לה בקשר כפי שהוא נראה היום, היא רוצה עוד... 4 מטות - רגשותיו - ברור... הבחור חש שעם אישה זו יוכל לבנות את חייו ולהקים משפחה. מלך מטבעות - מחשבותיו - ובכן, מלך המטבעות מדבר על קונפורמטיביות, שמרנות, על "מה יגידו", מן הסתם - מחשבותיו המיוצגות ע"י קלף כה שמרני באופיו, מראות את רצינותו כלפיה. הוא רוצה להקים איתה את ביתו, לבנות את חייו מתוך ראיה לעתיד, מתוך ידיעה שהבחורה מתאימה לו וגם הסביבה ובני המשפחה הקרובים יחשבו כמוהו. אם לא היתה אישה בעלת מראה, עמדה או השכלה המתאימים לציפיותיו כנראה שלא יכול היה להיות רציני לגביה - אם זה הקלף המייצג אותה במחשבותיו... כוונותיו - 6 מטות - לדעתי מייצג את שמחת הנצחון שלו על שהשיג בחורה זו, נראה לי שהוא "מחזיק" ממנה... כנראה שהיה צריך לכבוש את ליבה ומשעשה זאת, נראה לו הדבר כנצחון. אני רואה זאת בחיוב לגבי הבחורה, מכיון שהוא לא יזלזל בה לאחר שראה אותה כך. איקס עצמו מיוצג ע"י מלכת המטות - מלמד על איש טוב וחם, מזל אריה באופיו - מודע לערך עצמו ומקרין זאת לסביבתו, אך יחד עם זאת הוא שומר על אדיבות וקשרים טובים וחמים עם סביבתו, ונדיב כלפי בת זוגו. 9 מטות - מייצג כאן את איך שהוא רואה אותה - כחשדנית, זהירה, לא בוטחת. הוא חש שהיא אינה נותנת בו אמון ועל כן - יזדקק לכל קסמו בשבוע הקרוב על מנת לשכנע אותה באמיתות כוונותיו (הקוסם). הכהן הגדול - מסמל עבורי הן את הרצון למסד את הקשר באופן רשמי, והן את הצורך להביא את המצב הקיים לידי אידיליה. יכול להיות שהבחורה תתרצה ותאמין שכוונותיו רציניות לגביה רק באם יראה לה זאת בפועל ויצעד איתה יחד על מדרגות הרבנות...

למעלה