זוכרים שמופז היה רמטכל מה הוא..

אשkלוני

New member
זוכרים שמופז היה רמטכל מה הוא..

אמר על הנסיגה משכונת אבו סנינה בחברון???אז מה ההבדל בין חברון לגוש קטיף?מופז הוא אחד הצבועים ביותר בפוליטיקה.ולא שכחנו את הפליק פלאק בהצטרפות לקדימה!בושה וחרפה.

bhnadav

New member
אתה תמים.

מורה בתקופה בה הוא מלמד יתנגד לשינויים מרחיקי לכת בתוכנית הלימודים, אפילו אם הדבר טוב ומועיל לאורך זמן.

אשkלוני

New member
אני לא יודע אם אני תמים

אני יודע דבר אחד.שמופז.אדם צבוע.ולא ראוי להיות בפוליטיקה.בעצם ראוי.כי כולם שם צבועים.חולי כבוד.ימכרו את אבא שלהם בשביל כיסא.ראה את מופז.לבני.אולמרט.נתניהו.הנגבי.רמון.פרס.איציק.כולםםםםםםם!

אשkלוני

New member
אבל הכי צבוע זה מופז

במיוחד בגלל הפליק פלאק...מתמודד על ראשות הליכוד.ואחרי יום וחצי עורק לשרון.זה הכי הגעיל אותי.

טלמ

New member
יש לי מקור אישי בנוגע לזה

מופז התחבט בתוכו אם לעזוב את הליכוד מכמה סיבות. הוא ראה בליכוד הבית הפוליטי שלו המון שנים והתקשה לעזוב אותו... הוא ניסה להביא את הליכוד לדרך של ימין-מרכז ולא הימין המובהק של נתניהו. אחרי שהוא ראה שהוא נכשל האמין שבקדימה יועיל יותר.

mean girl 16

New member
לא ממש

הוא חשב טוב באיזה מפלגה יש לו יותר סיכוי לכהן כראש ממשלה בעתיד. לאחר שראה שאפילו פייגלין עוקף אותו בסקרים, פרש.

אשkלוני

New member
אל תזלזל באינטלגנציה של הבוחרים...

מופז היה ביום שישי בשוק.ואמר שבית לא עוזבים.בלה בלה בלה.וביום ראשון כבר כמו איזה פלצן עבר לקדימה.אז הטיעון שלך מופרך.זה לא היה אחרי 20חודש....העם מטומטם.אבל לא עד כדי כך!!

mean girl 16

New member
גם קיבלנו מכתב ביום שהוא עזב..

משהו הזוי על כך שהוא "מאמין ששרון עשה טעות" ופסקה שלמה מודגשת על כך ש"בית לא עוזבים".. עלוב.

bhnadav

New member
אין בעייה...../images/Emo13.gif

האשקלונים ירגישו בטוחים יותר כשבעוד כשבועיים יהיה להם שר ביטחון אחר שהוא לא מופז, נכון?

אשkלוני

New member
האשקלונים ירגישו בטוחים

מתי שהקדוש ברוך ירצה.מופז עלאק!!כולם בשר ודם קרח

bhnadav

New member
כולנו בשר ודם.

השאלה היא אם אתה רוצה את בשר-ודם-מופז או את בשר-ודם-פרץ, לדוגמא. הכל תלוי בקדוש ברוך הוא, אבל מחובתינו לפעול באופן נכון ולהשתמש באפשרות הבחירה שניתנה לנו... מכיר את הסיפור על הרב שנפל לבור וסירב לכל המסוקית שבאו לפנותו, רק כי הוא חיכה שהקדוש ברוך הוא יציל אותו? כשהוא עלה השמיימה, הקדוש ברוך הוא תהה מדוע לא נענה לגילויי העזרה שהוצגו כלפיו, בשליחותו, ושבאו לידי ביטוי ע"י מסוקים ושאר האמצעים הקיימים.

the new L

New member
לא ממש

מורה טוב, בעל חשיבה מערכתית, בהחלט יתמוך בשינויים כאלה, גם בתקופה שבה הוא מלמד.

bhnadav

New member
הלוואי ../images/Emo13.gif

בסוף היום - כל אחד מתייחס לכאב הראש הפרטי שלו, כולל מורים טובים עם חשיבה מערכתית וכל שאר המחמאות שאפשר לומר על מורה טוב. הדוגמא הזו במקרה צצה לי בגלל אסוסיאציה של הנושא למשהו ממשי שקרה

למעלה