זוכרים שמיקי נתן קישור לאנס שמסתובב

חןשסק

New member
זוכרים שמיקי נתן קישור לאנס שמסתובב

(הסתובב?) בראשון לכתבה שהייתה בקהילנט? את ההודעה הזו, זוכרים? נהג המונית שאנס קטינה שלקחה מונית מת"א לראשון... למי שראה היום כולבוטק, הציגו שם את האנס, ואולי אפילו תפסו אותו!

חןשסק

New member
** הציגו שם שחזור של האונס

איך זה הגיוני שיציגו שחזור של האנס?

amickyaa

New member
חן סחטיין ../images/Emo13.gifעל הזיכרון..........

כל הכבוד גם לקישור......יפה !!! גם אני ראיתי היום את השיחזור בכלבוטק,הדמות של נהג המונית היתה דוחה...איכס,והפלולה מעל השפתיים........בבררררררר מגעיל ביותר......אוף,מסכנה הבחורה......

cobainos

New member
מתי תבינו שכלא זה בזבוז כספי מדינה?

עונש מוות לאנסים ורוצחים

cobainos

New member
אני תמיד צודק../images/Emo3.gif אבל ברצינות...

לנבלות האלה שהורסים\לוקחים חיים של אחרים לא מגיע לחיות...הם לא משתקמים מהכלא רק נעשים יותר חארות ומסוממים גם,חיים על חשבון המדינה(האוכל והרווחה זה על חשבון משלם המסים-מי שלא ידע) וזה מיותר. אז להרוג אותם!!

אני עבד לחוכמה שלך ואין לך שום דבר

שפוי חח סתם אמת בדבריך חלאות המין האנושי להרוג זול זמין וצודק

SupeRonit

New member
אני חושבת הפוך ממך (../images/Emo2.gif לראשונה)

לתת להם להירקב בכלא (מיוחד לפושעים כמוהם) לדעתי זה עונש יותר קשה מפשוט לגמור את החיים . ומתוך הכאב וההזדהות עם הקורבנות לכלוא אותם בתנאים לא תנאים (ותלכו הכי רחוק עם הדימיון שלכם)-ואני רוצה לראות את החלאה שיקום להגן על הזכויות שלהם .. כלא לאנסים ורוצחים=כלא שולל זכויות .. לאט לאט ייקחו להם את החיים,את הנפש,את הנשמה-בדיוק כמו שהם עשו לאותה קורבן .. זה לא יותר קשה

SupeRonit

New member
ואם כבר מדברים על בזבוז כספי מדינה

אני יכולה לחשוב על כמה אוכלוסיות אחרות שמהם צריך לקצץ-אבל אני "לא" נכנסת לזה

cobainos

New member
אנחנו באותו ראש חבובה../images/Emo13.gifבקשר לאנסים

יש מצב שאת צודקת...הרי גם בכלא האנסים\פדופילים נחשבים ל"מיץ של הזבל" ושאר האסירים מתעללים בהם והם מקבלים את הגמול במקלחות(וכולם מבינים למה אני מתכוון) בואי נתפשר על שנה בכלא במהלכה הם יפילו את הסבון ליד אפריקאים חרמנים ואז יוציאו אותם להורג כי חבל על הכסף שהולך עליהם. ורוצחים צריך להרוג ישר.

למעלה