זוכרים שעזרתם לי עם ילדי הPDD?

feyoula

New member
זוכרים שעזרתם לי עם ילדי הPDD?

אז היום הבאתי שתי בובות לגן (כפפה של מין דביבון קופיף כזה ומריונטה גדולה של כלבלב שעיר) ועשינו "מפגש בובות". זה היה משהו ראשוני של מפגש עם העולם הזה. הילדים בחרו בובות מהמבחר שיש להם בגן והתפתחה שיחה בין הבובות שלי לבובות שלהם. מאוחר יותר נתתי להם להפעיל קצת את המריונטה והם בעצמם פירקו את המפגש ועברו למשחקי תיאטרון אישיים בינהם. אחר כך הם ניגשו אלי וביקשו לעשות שוב "מפגש בובות" ושאני אחזיר אותן מהארון. זה היה ממש כייף לשמוע! הבטחתי ששבוע הבא יהיה מפגש חדש:) אז תודה רבה לכם על כל העצות!! שבוע הבא עלי להעביר מפגש של חצי שעה על חנוכה. אני חושבת שהכי טוב אם הם ישתתפו כי אין להם הרבה סבלנות. הם כבר מתחילים ללמוד על חנוכה בגן השבוע אז הם אמורים לדעת את מסורות החג עד שאני אגיע ביום שני... יש רעיונות? (למי שלא זוכר, מדובר ב-6 ילדים PDD בגילאי 5 בערך ברמה יחסית גבוהה של תקשורת- כולם מדברים שוטף ומגיבים)

shir300

New member
באותה דילמה

גם אני מחפשת רעיונות לחנוכה, אמנם עם ילדים "רגילים"... חשבתי לעשות איתם בובת סביבון, כזו שיכולה לפתוח את הפה. אבל עוד לא הצלחתי למצוא חומר מתאים וזול. חשבתי על שתי קופסאות מחוברות כדי ליצור מרובע שהחיבור הוא הפה של הבובה. ניסיתי לעשות מתבנית ביצים אבל זה קצת קטן... יש גם בובות צלליות של מכבים ואפשר לעשות גם של סמלים אחרים של החג ולהציג איתם...

גליתוי

New member
היי

יש לי רעיון נהדר מקיפולי נייר להכנת סביבון והכנתי גם בובות של סמלי חנוכה, בסיפור על סביבון ישן שמחפש חבר. אצרף תמונות מאוחר יותר גלית

feyoula

New member
נהדר

אשמח לשמוע על הסיפור וגם לראות את התמונות! בהחלט יכול לעורר השראה!!

גליתוי

New member
באיחור...אבל הנה התמונות

ואם תרצו אכניס גם את הסיפור שכתבתי לבובות. להתראות גלית

גליתוי

New member
ועכשיו השבלונה

שבלונה מנייר בריסטול אותה יכולים הילדים להעתיק לצבוע,לצייר פרצוף, לקפל ולצייר פנים. מתקבל סביבון כמו זה שהכנתי מספוג אך קטן יותר מנייר בריסטול. בהצלחה גלית

איזה יופי של תמונות.

גם לי יש סיפור לכבוד החנוכה. לבינתיים אעלה תמונה של ההצגה: "איפה סביבון" לילה טוב דבי

למעלה