זוכרים שריטה אירחה את מירי בהופעה?

veredmp

New member
../images/Emo124.gif שימו עכשיו ארץ נהדרת

שני שוב מחקה את מירי

חחחחחחחחחח זה היה טובבב../images/Emo42.gif

ראיתי אתמול עם המשפחה שלי כשזה שודר, איך צחקנו!!

אומנם קצת באיחור אבל החיקוי גדול ../images/Emo6.gif

ראיתי את זה בשישי ופשוט נשפכתי.אין חיקוי יותר טוב מזה שני מחכה את מירי מעולה.ומשפט המחץ "לא התארגנתי על רעשן מזל שיש מירי"

Rony 05

New member
תודה

ממש יפה

Crurifragium

New member
איפה

מאקו כתבו שזה השיר המצליח שלה בכל הזמנים? ואיך בכלל מודדים דבר כזה, כשמכירות זה הופעות ודיסקים, לא שירים בודדים, והוא מספיק חדש שאין לו סיכוי להתחרות בהשמעות ברדיו בשירים הוותיקים יותר?

I מ י ר ב I

New member
הם כתבו

שזה כנראה השיר הטוב שלה בכל הקריירה. אנחנו בטוחים ומאמינים שהקריירה של מירי עוד תמשיך אז להגיד בכל הזמנים זה אכן לא מדויק.

veredmp

New member
ובכל מקרה זה עניין של טעם

מישהו אחד יכול להגיד שזה שיר הכי טוב ואחר להגיד שזה שיר רע. אין פה משהו מוחלט.

Crurifragium

New member
יש גם הבדל בין

"טוב" לבין "מצליח". אני לא מסכים שזה הכי טוב שלה בכל הקריירה, אבל זה כבר עניין של טעם. לגבי מצליח, כמו בהודעה המקורית, זה כבר נושא אחר לגמרי, וכאן אני פשוט לא רואה איך זה יכול להיות נכון בשלב זה. אז תודה על ההבהרה

viko222

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

השיר הזה פשוט מושלם מכל הבחינות האפשרויות שאפשר לצפות!!!

שיר מקסים ללא ספק, אבל גרסת הדיסק שלו ארוכה

ונמרחת מדיי...בהופעה הוא יותר קצר וקולע ומקבל אנרגיות ברמה אחרת לגמרי!! ובטוח שהוא לא השיר המצליח ביותר של מירי בכל הזמנים - כי הוא (עדיין) לא יצא כסינגל, לא דורג במצעדים. ולכן, גם לא יכול להתחרות בלהיטי הענק שלה כמו "לשם" ו"עאח"ב", ואני גם בספק אם איי פעם יוכל להתחרות בהם. לגבי הטוב ביותר בכל הזמנים..זה סוביקטיבי. אולי לדעת המבקר, כן. לדעת הרבה אחרים - זה יהיה לא.

veredmp

New member
ולמי שצריך עוד סיבה ללכת להופעה

מעכבר העיר של השבוע שעבר

נצל"ש - הופעות בקריות

יש למישהו מושג אם יהיו הופעות בסבב הזה בקריות (תיאטרון הצפון / היכל התיאטרון במוצקין)? תודה..

למעלה