זוכרים ששאלתי איפה כמה ולמה על

רוייקו

New member
זוכרים ששאלתי איפה כמה ולמה על

הוגריה ועל דברצן בפרט ? ובכן, חזרתי לפנות בוקר. היה מדהים. חמישה ימים קסומים בעיר אגדתית ממש. שונה מבודפשט ושונה מכל מה שהכרתי עד כה. זה ביקור ראשון שלי באירופה, לכן רשמיי עמוקים כל כך. דברצן עיר ממש יפה. טובלת בירק, כמו מרבית הונגריה. תחבורה ציבורית שוטפת אך בקצב חיים רגוע וכל שונה מהאופי הישראלי הלחוץ האוכל במסעדות מטמטם. המון אוכל מקסיקני וצרפתי. הרבה חריף כמו שצריך וזול. זול בחצי לפחות מבודפשט. לא תאמינו אבל מנת עוגה בבית קפה טוב לא עולה יותר מ 100 פרונט, כ 2 ש"ח. בעצם מה אני מגלה סודות ?! .. עוד יציפו את העיר והמחירים ינסקו בהתאם.. בערב מוסיקה מתנגנת מרמקולים בעיר. הפנסים דולקים וצעירי העיר ממלאים אותה ברומנטיות. יש גם התחדשות בעיר ולאט לאט ניפתחים מרכזי קניות גדולים.. נקווה רק שלא יתקלקלו וישארו אותנתיים כמות שהם... איזה יופי של חופשה ביליתי שם. נהניתי מכל רגע. את היום האחרון הקדשתי לטיול בבודפשט, בשיט ובהליכה בעיר ולאורך הדנובה.. מקווה לחזור שוב ושוב ושוב

liti

New member
טוב לשמוע,

שמחה שנהנית. אשמח לקבל ביקורות והמלצות על מסעדות בדברצן, אם אתה זוכר פרטים כמובן...

ברק 188

New member
רק חבל "שהחדשות"פה...

ישכחו ממך עד מהרה את שראית שם,וחבל ששם זה לא פה,ופה החדשות רעות נכון לרגע זה,שמרו אליכם אנשים ושימו לב לכל דבר חשוד אחים,מה אני אגיד לכם המשך נעים יותר.

הדוציקם

New member
נהדר שנהנתה עיר יפה

והרבה צעירים עיר שיש בה כמה אוניברסיטאות יש לי ילדים מהמשפחה שלומדים שם

טומי*

New member
שמחתי בשמחתך שנהנת.....

הייתי פעם מיזמן בדברצן,לפני אולי 15 שנים גם אז המחירים היו מחצית מבודפשט.ישנם ערים נוספות כדוגמת דברצן,כמו למשל סגד-Szeged,ומישקולץ-Miskolc

רוייקו

New member
מסעדה טובה - אבל ממש טובה בדברצן

בשם "babilu" ברחוב הראשי של דברצן (פיאצ אוצה). המסעדה מעוצבת בטוב טעם וכך גם האוכל.

orlu

New member
טומי אם לפני 15 שנה המחירים

היוחצי מבודפשט אזיי הכל היה בחינם.

רוייקו

New member
היום המחירים בבודפשט כמו בארץ

תלוי מה.. בכל עיר אחרת בהונגריה המחירים חצי ואפילו פחות.. גם זה תלוי מה.. בדברצן למשל, ישנו מלון ספורט ובצמוד לו מרכז ספא ובריכות מינרליים חמים. לא מסריח כמו בארץ (חמי יואב וחמת גדר, לדוגמא) המחירים מצחיקים, כ 600 פורנטים, 12 ש"ח לאדם.. בבודפשט המחיר במרכז דומה כפול פלוס..

Blessed By Gore

New member
העיר הזאת נשמעת ממש מדהימה.

אשמח לקבל עוד פרטים עליה, או לינקים לתמונות ומידע. כמו כן, אני נוסעת לשבוע לבודפשט ביום שני, ואני רוצה להקדיש זמן לבקר עוד ערים בהונגריה, כמו דברצן למשל. מה המרחק מבודפשט, ומה הדרך הכי טובה להגיע לשם? ובאילו עוד ערים כדאי לי לבקר? תודה מראש.

למעלה