זוכרים ששאלתי על ערעור לבט"ל?

זוכרים ששאלתי על ערעור לבט"ל?

שלום לכולם זוכרים ששאלתי על ערעור לביטוח לאומי? ובכן, חשבתי שאצטרך להגיש ערעור, אבל היום קיבלתי תשובה סופית מהם, ללא ערעור, וקיבלתי 100% נכות, באובדן כושר עבודה. לא יודעת אם לשמוח ולא יודעת אם להתעצב. אבל יודעת, שהפעם הביטוח הלאומי היה בסדר עם חולת לופוס. אסור לשכוח שיש לי עוד כמה בעיות חוץ מהלופוס... אבל בכל אופן במקרה שלי גם ללופוס היה משקל כבד, בעיקר בשל העובדה שהלופוס פגע אצלי גם במערכת העצבים המרכזית. אז זהו, זה עצוב לדעת שאני נכה 100%, אבל זו גם לא הפתעה גדולה, שהרי אני חולה.... ממש שמחה שיש לי את הפורום הזה, לשתף אתכם בתחושות המעורבות שלי. כוכי

1ט ל י

New member
../images/Emo101.gif

העובדה שקיבלת נכות של 100% לא משנה את מחלתך. היית חולה לפני קבלת הנכות בדיוק באותה מידה. ידעת איך לחיות עם המחלה לפני, ואין שום סיבה שבגלל אנשים שחושבים שזה בלתי אפשרי לחיות חיים טובים עם המחלה, הרגשתך תשתנה. עכשיו תקבלי את מה שמגיע לך, לא יותר מזה. לא חידשו לך שום דבר. את לא יותר חולה משהיית. אז ביטוח לאומי מכיר בך כנכה ב-100%, אין רע בזה, זה ישנה את חייך רק לטובה. שלך, טלי.

gaia20

New member
הי כוכי

תראי, אני חושבת שזה רק לטובתך כל עיניין הנכות, זה יתן לך הטבות וכלים להתמודדות יותר טובה. את לא צריכה להיות עצובה\מדוכאת מזה. כמו שטלי אמרה- האחוזים לא הופכים אותך ליותר חולה, את אותה אישה עם אותו גוף. אני כאן בשבילך- מה שלא יהיה.... גאיה.

למעלה