היגיון של אדם חסר כל היגיון.כמו שאני תמיד אמור:
אף פעם אל תאמינו לשמאלנים, אל תלכו אחריהם, אל תצטרפו אליהם.
אפילו יבקשו ממכם לעזור לקשישה לחצות כביש אל תלכו
לעולם לא תדעו מי הקשישה ומה האינטרס שלהם.
יש -ים שלא מפעילים שום חשיבה עצמאית ושמעים להנחיות, אך מי שלא אדיוט כמוך, חקר את הנושא לעומק והבין ע"ס מומחים לדבר שאמרו שקניית גנרטורים היא שטות אחת גמורה, אך ככה זה שפועלים מתוך פחד במקום מתוך שכלהיגיון של אדם חסר כל היגיון.
כל אידיוט הוא חכם לאחר מעשה,
וכל מטומטם לא מבין עד כמה הוא אידיוט.
דיבורים של שטות.יש -ים שלא מפעילים שום חשיבה עצמאית ושמעים להנחיות, אך מי שלא אדיוט כמוך, חקר את הנושא לעומק והבין ע"ס מומחים לדבר שאמרו שקניית גנרטורים היא שטות אחת גמורה, אך ככה זה שפועלים מתוך פחד במקום מתוך שכל
מי כמוך יכול להעיד על כך שמאלני רדיקלי שטוף מוחהיגיון של אדם חסר כל היגיון.
כל אידיוט הוא חכם לאחר מעשה,
וכל מטומטם לא מבין עד כמה הוא אידיוט.
שום זריקת מילים ריקה לא תשנה את העובדות.מי כמוך יכול להעיד על כך שמאלני רדיקלי שטוף מוח
חחח... אין הנחתום מעיד על עיסתו, שמאלני עלוב שחושב שהשמש זורחת מישבנך. "בעוד שאנו מיטב האינלקוטואליה העולמית" עאלק... אגב, מה זה אינלקוטואליה? המצאת מילה חדשה?שום זריקת מילים ריקה לא תשנה את העובדות.
בעוד שאנו מיטב האינלקוטואליה העולמית,
אתם בנחיתות אינטלקטואלית.
חלק יותר, חלק פחות,
אבל אף אחד באספסוף לא זוהר.
אלו עובדות,
לא נעימות, אבל עובדות.
הייתי מעדיף שכל היהודים יהיו חכמים כמונו,
אך יש עובדות שגם אנו לא יכולים לשנות.
זוכרים שתשקורת השמאל יעצה לכולם לקנות גנרטורים למלחמה?
כמו שאני תמיד אמור:
מי כמוך יכול להעיד על כך שמאלני רדיקלי שטוף מוח
ממש לא חסרות דוגמאות כאלה חמור קופץ בראש שמאלני, האינטרנט והארכיון מלא בהן. תעשה גוגל, אף אחד פה לא עובד בשבילך.שקרן. תביא דוגמה ל"תקשורת השמאל" מיעצת לקמות גנרטורים.
אם לא חסרות - אז תביא אחת או שתיים...ממש לא חסרות דוגמאות כאלה חמור קופץ בראש שמאלני, האינטרנט והארכיון מלא בהן. תעשה גוגל, אף אחד פה לא עובד בשבילך.
אם לא חסרות - אז תביא אחת או שתיים...
ואיך זה קשור לשמאל?דו"ח מצמרר חושף איך תיראה מלחמה עם חזבאללה | מוסף כלכליסט
היערכות לפגיעה בתשתיות במלחמה מול חיזבאללה
150 אלף טילים ורקטות: בחיזבאללה חמושים למלחמה נגד ישראל
60 אחוז מהמדינה בלי חשמל: תרחיש האימה למלחמה בצפון
"ישראלים רבים ייהרגו": בכיר בארה"ב משרטט את תרחיש האימים
פרופ' אמציה ברעם: "שליש מהבתים בחיפה ייהרסו
יצחק בריק: במתקפת חיזבאללה יקרסו המוצבים בגבול לבנון
שיגעון בלבנון: האם אנחנו בדרך ל"השמדה הדדית מובטחת"?
תרחיש האימים בצה"ל למלחמה עם חיזבאללה: כאלף טילים ביום
וזה רק על קצה המזלג חמור קופץ בראש שמאלני. ואגב, זו פעם אחרונה שאני עושה בשבילך את העבודה. אם אתה אתה דפקט מהלך שלא יודע אפילו לחפש בגוגל זו בעיה שלך, לא שלי.
לכל עיצה חכמה,ממש לא חסרות דוגמאות כאלה חמור קופץ בראש שמאלני, האינטרנט והארכיון מלא בהן. תעשה גוגל, אף אחד פה לא עובד בשבילך.
עיצה חכמה?לכל עיצה חכמה,
האספסוף נחות הבינה קורא "שמאל".
לא רק גנרטורים, גם מים מינרלים, קופסאות שימורים ועודזוכרים שתשקורת השמאל יעצה לכולם לקנות גנרטורים למלחמה?
זה לא רק שמלאנים, פחדנו מהחיזבאללה פחד מוות עד שהעדפנו לשלוח ריבבות אזרחים לבתי מלון מאשר להילחם בהם כי חשבנו שיש להם באמת טילים מדויקים שיכולים לפגוע ישירות במפעל אמוניה או בכור בדימונה ולעשות לנו הירושימה והאמנו לנסראללה שהוא יכול להשאיר אותנו חצי שנה ללא חשמל ובמיוחד אחרי השבעה באוקטובר עשינו בתחתונים שעם חמאס שיותר חלש מהחיזבאללה עשה לנו את זה, אז החיזבאללה בכלל יגרום לנו את הנזק של מלחמת השחרור של מוות של 5% מהאוכלוסייה היהודית והכול כתוצאה מה"ניצחון של אולמרט" שהחיזבאללה כל כך פגע בנו במלחמת לבנון השנייה שהעדפנו לספוג ולהכיל ופחדנו להתעסק איתם וראינו בחיזבאללה מעצמה אזורית כמו שישראל הייתה בשנות החמישים.כמו שאני תמיד אמור:
כיפת הברזל היה נשק אומלל שהשמאל הנאלח של עמיר פרץ המציא כדי שלא נצטרך לחזור לשחרר את עזה ולבנות מחדש את גוש קטיףזוכר את האידיוט שקבע שהנשק המגן הוא מיותר?
בזכותה אין אלפי ישראלים הרוגים. זה מה שכואב לך.כיפת הברזל היה נשק אומלל שהשמאל הנאלח של עמיר פרץ המציא כדי שלא נצטרך לחזור לשחרר את עזה ולבנות מחדש את גוש קטיף
בגללו לא חזרנו לעזה 10 שנים וקבלנו את ה 7 לאוקטובר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.