זוכרים ש...

white angels

New member
זוכרים ש...

היו פה שרשורי הפרק היומי? ועכשיו אין כבר כלום...
לפני כמה זמן היינו דנים על הפרק,מדברים עליו,על הסדרה ועכשיו אין פה אפחד חוץ מאלו שהיו פה עוד מההתחלה.. היו עליות וירידות בפורום אבל בכל זאת..אולי כבר עדיף שהיו את הפרקים המרוחים האלה והיה איכשהוא על מה לדבר חח.. איך ביאסתי אתכם אה? אבל זה באמת מבאס..אתם לא מסכימים איתי? אני לא באה להתלונן עכשיו כי כבר אין טעם..זה די אבוד..מקווה שהמצב פה ישתפר ויהיו הרבה אנשים כשהסדרה תחזור..אם כי אני בספק.. ד"א מי רואה פה את השידורים החוזרים? זה נחמד לראות איך הכל התחיל,איך כולם נראו בהתחלה,וכל מיני קטעים שצחקנו מהם אז..נוסטלגיה..

m2love

New member
כןןן..../images/Emo10.gif

היום ימים..חחחח
לא נורא שהסדרה חוזרת בע"ה יהיו עוד פעם שרשורים יומיים על הפרק.. וזה צפוי שלא יהיה פה אפחד..כי חופש כולם עסוקים,ואין סדרה,וגם מההתחלה לא היו פה הרבה אנשים.. אבל אפשר איכשהו להחיות את הפורום בדיונים.. נגיד לשאול שאלות הקשורות לסדרה ואז לשמוע חוות דעת שונות של אנשים..נגיד.."מה אתם חושבים על הדמות של קטיה וקירה" או.."האם זה נכון שהגבר אוהב יותר מאשר האישה אוהבת..והאם זה מתבטא בסדרה" חחח..וכאלו.. אבל לא ניראלי יגיבו הרבה כי אין פה אפחד... ואני לא רואה שידורים חוזרים כי אני לא מספיקה. יום טוב

white angels

New member
רק חבל..

שאני לא ממש אוכל להשתתף בשרשורים שיהיו בע"ה... ולא נראה לי שמישהו יגיב אם נשאל כל מיני שאלות על הסדרה..אבל אפשר לנסות:] אה וסתם שאלה..כמה פרקים יש לאומנת הנפלאה שלי?

ויקוסקה

New member
באתר שראתי לאומנת הנפלאה שלי יש...

יש 90 פרקים יהנה אתן יכולות להיכנס ולראות :[אם אתן יודעות רוסית כמובן] http://www.serials.ru/main/ru/moya_prekrasnaya_nyanya.html

ויקוסקה

New member
לא יודעת אני לא רואה את זה זה משעמם.!!!

אבל אני חושבת שזה בערך 30 או 40 +...

white angels

New member
אז יש עוד זמן../images/Emo67.gif

ואני קיוויתי שאולי יחזירו את הסדרה בספטמבר XD

ויקוסקה

New member
לא נראה לי כי...

כי ערוץ 9 אמר שעכשיו הם חוזרים על כל הפרקים ב15:00 ועד 17:00 ועד שהם לא יראו את כל הפרקים עד הפרק שהם סיימו להראות כאלו עד פרק 169 הם יפסיקו אז עד שהם לא יחזרו עד פרק 169 הם לא יתחילו את העונה החדשה.!!! ועכשיו הם בפרק 64 !! אז יש עוד הרבה זמן .!! אני חושבת שהם יתחילו לשדר באוקטובר..!!

white angels

New member
אוחחחחחח

איזה עצבים איתם..אז בגלל זה הם שמים 2 פרקים כל יום..אבל ייקח מלאא זמן! טוב יאללה חבל על הזמן..מזל שהורדתי כבר את כל הפרקים למחשב ואני לא צריכה להיות תלויה בהם..

m2love

New member
יאאאאאאא

איזה באסה:| טוב לא נורא נתגבר..לא צריך לקחת ללב חיחיח
עכשיו יש לי עוד דבר לצפות לאוקטובר..היומולדת שלי ועוד כמה דברים ועכשיו הסדרה חחח

למעלה