שמלת תחרה1
Well-known member
את האיומים של המחנכת
לרשום בתיק האישי?היום איום כזה יעבוד?
מה קרה לתיק האישי שלנו?
מה קרה לתיק האישי שלנו?
גם עלינו זה לא עבדאת האיומים של המחנכת
מה קרה לתיק האישי שלנו?
והנהגת יפה?גם עלינו זה לא עבד
המנהל האידיוט שלי אמר לי שרשם לי בעיפרון בכדי שזה לא יפגע בי ואם אתנהג יפה, ימחוק לי.
לא שיניתי התנהגות וצחקתי בלב כשהוא אמר את זהוהנהגת יפה?
סחתיין, אני התנהגתי יפה.לא שיניתי התנהגות וצחקתי בלב כשהוא אמר את זה
התיק האיש חלף עם הרוח. היום מורה שאיים על תלמידגם עלינו זה לא עבד
המנהל האידיוט שלי אמר לי שרשם לי בעיפרון בכדי שזה לא יפגע בי ואם אתנהג יפה, ימחוק לי.
כולם ידעו שזה חירטוט.את האיומים של המחנכת
מה קרה לתיק האישי שלנו?
היום הכל רשום במחשבים...את האיומים של המחנכת
מה קרה לתיק האישי שלנו?
את האיומים של המחנכת
מה קרה לתיק האישי שלנו?
אבא כלבבי.
וואי אני זוכר בתיכון , הייתי מופרע לא קטן , ועל כל פיפס שלחו אותי להירשם במזכירות.
אמרו כל 10 רישומים מחייבים זימון הורים לשיחה עם מנהל בית הספר.
אז אבא שלי היה מבקר לא מעט בבית הספר
באחד הבקורים הוא אמר למנהל , תראה , אין טעם שאני אבוא כל שבוע לשיחה ולשמוע את אותה שיחה.
אז בוא נוותר על זה , אם אתה מוצא לנכון להרחיק אותו מבית הספר , אז תרחיק אותו.
וואלה , המשכתי שם עוד שנתיים עד הבגרות , בלי ביקורים של אבא
רק אני פתיה
וואי אני זוכר בתיכון , הייתי מופרע לא קטן , ועל כל פיפס שלחו אותי להירשם במזכירות.
אמרו כל 10 רישומים מחייבים זימון הורים לשיחה עם מנהל בית הספר.
אז אבא שלי היה מבקר לא מעט בבית הספר
באחד הבקורים הוא אמר למנהל , תראה , אין טעם שאני אבוא כל שבוע לשיחה ולשמוע את אותה שיחה.
אז בוא נוותר על זה , אם אתה מוצא לנכון להרחיק אותו מבית הספר , אז תרחיק אותו.
וואלה , המשכתי שם עוד שנתיים עד הבגרות , בלי ביקורים של אבא
אצלנו לא היה דבר כזה. את המפריעים היו שולחים לעמוד ליד הקיר, במקרה חמור- עם הפנים לקיר, במקרה קשה יותר- מוציאים מהכיתה כשה"פושע" נשאר ליד דלת הכיתה, במקרה קיצוני ממש- שולחים להרשם במזכירות בית הספר. לשלוח למנהל? לא היה דבר כזה. תיק אישי? לא שמענו על זה. אני כנראה מבוגרת בהרבה מכם, או אולי בגלל שבית ספרנו היה כפרי.את האיומים של המחנכת
מה קרה לתיק האישי שלנו?
וואיייי משתםרת שלנו, איזה זכרון נשאר לך.אצלנו לא היה דבר כזה. את המפריעים היו שולחים לעמוד ליד הקיר, במקרה חמור- עם הפנים לקיר, במקרה קשה יותר- מוציאים מהכיתה כשה"פושע" נשאר ליד דלת הכיתה, במקרה קיצוני ממש- שולחים להרשם במזכירות בית הספר. לשלוח למנהל? לא היה דבר כזה. תיק אישי? לא שמענו על זה. אני כנראה מבוגרת בהרבה מכם, או אולי בגלל שבית ספרנו היה כפרי.
אני הייתי חנונית גדולה (בדור שלנו אמרו יורם במקום חנון), בכל שנות הלימוד נשלחתי להרשם במזכירות רק פעם אחת, והמזכירה קיבלה את פני ב- "XXXXXX אם בארזים נפלה שלהבת..." תדמיינו את זה במבטא הונגרי כבד, במילעיל, כשה-X מייצגים את שמי שמכיל את הצליל ח'.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.