זוכרים?

chen010189

New member
זוכרים?

סתם התמלאתי בגל של נוסטלגיות עכשיו, וחשבתי לחפש פורום מתאים לכתוב אותם בו. אבא שלי בדיוק הביא לי חבילת מחברות, ושאלתי אותו "למה לא ספירלה? אתה יודע כמה אני שונאת את הרגילות האלה", עם הכריכה המעצבנת שצריך לעטוף. פעם, שנאתי כל כך מחברות ספירלה, והעדפתי דווקא ת'רגילות שצריך לעטוף. עכשיו כשחושבים על זה, לא הייתה לי ברירה גם אם הייתי רוצה לכתוב בספירלה. זה תמיד היה היום הראשון בדרך כלל של הכיתות הקטנות של היסודי. "את מחברת חשבון תעטפו בכחול, את מדע תעטפו בירוק, את ג"ג באדום וכו', וכו'.." בכלל, אני זוכרת את החופשים הגדולים שלי. עד כיתה ו' הייתי הולכת קבוע לקייטנות, אני לא זוכרת את עצמי פעם אחת נהנית בקיטנה.. תמיד בכיתי להורים שלי שייתנו לי פעם אחת לבלות איך שא-נ-י רוצה, אבל לא.. אז לא הייתי כל כך אחראית או כל דבר אחר שגרם להורים שלי לשלוח אותי כל פעם לקייטנה אחרת. עד שבכיתה ו' הוכחתי להם בשיטות קצת מרדניות שקייטנות זה כבר לא בשבילי. החופשים הגדולים של ז', ח' היו משעממים, כי לא בדיוק התרגלתי לעובדה ש"היי, אני לא בקייטנה יותר", ובכיתה ט', י'(האחרון, עכשיו אני בי"א) היו יותר כייפים, שלא נשכח ת'עובדה שזה גם חופש לפני האחרון..
והבי"ס שלי רק משתדרג משנה לשנה, וכיף לראות אותו כל שנה מחדש. אחרי הכל. קיץ זה כיף ולא כזה כיף לשבת עד 16:00 בכיתה אבל זאת שגרה שמתרגלים ומתגעגעים אליה תמיד לקראת סוף אוגוסט... אני זוכרת גם ת'חופש שלי במעבר לכיתה י', מבחני קיץ, יו.. איזה תלמידה גרועה הייתי.. באמת שהייתי כבר על סף העפה מהבית ספר ואז חרשתי בחופש כדי לעבור.. אבל סתם, זה סתם הרס לי ת'חופש. טוב אז ת'חופש הזה חוץ מים וכאלה אני לא זוכרת לטובה, אבל מצד שני הוא גם לימד אותי לקח...
בכל מקרה, לא בא לי כל כך על כיתה י"א, קצת מפחיד, אבל יהיה טוב

MikeY fReAk

New member
הו, בדידים!!!../images/Emo79.gif

נראה לי שהכחול היה 9..והלבן כמובן 1

חחח צודקת

יש פורום נוסטלגיה נדמה לי אבל ממש יפה שהעלת את זה... וואלה הזכרת לי גם כמה דברים נוסטלגיים שהיו בשנים קודמות. מחברות של יסודי וכו' חחחח

למעלה