זוכרים

מיטללל

New member
זוכרים

את תחרות מלכת הפוטסמות העבריה הראשונה? אז יש לי רעיון לתחרות חדשה... אם אתם יודעים לכתוב בצורה משעשעת ויש לכם זמן/כוח שלחו לי מסר אני שואפת להתחיל להריץ את זה היום

מיטללל

New member
תחרות-המלכה הפוסטמה העבריה הראשונה!

בשביל מי שהיה ורוצה להיזכר
ובשביל מי שלא היה ולא מבין
ריכזתי את מיטב ההודעות-
לפני המון המוןהמוןהמון זמן- הייתה לי הארה, היה לי חזון (ומלאן זמן פנוי) ולכןהחלטתי לערוך תחרות בפורמנו הקט, שמטרתה הייתה לקבוע, אחת ולתמיד-
מי היא מלכת הפוסטמות - מי היא *פוסטמה העברית הממלכתית הראשונה*
מיטב המוחות (וגם אני) בחרו באמת את הפוסטטמות המשובחות שיש-
אניטה פללי / איה ושירלי / פנינה רזונבלום / אורית פוקס / אורלי ויינרמן / אודטה / מירי בודהנה / ריקי גל / יעל בר זהר /ג`ודי ניר מוזס /שירי מיימון / הפיקיות / אורנה צץ / שרון איילון / בר רפאלי / ענבל גבריאלי / מיכל זוארץ / מיכל אדמורסקי / מרגלית צנעני / סיגל שחמון / רוני סופרסטאר. התחרות הייתה באמת הצלחה מסחררת. הפורום היה מוצף היו עשרות הודעות מלאות רגש והסקרים הצביעו מאות אנשים...
הסיבוב הראשון
בו הציעו בסקר כ- 425 אנשים! ועלו :
אניטה פללי (121 קולות - 28.47%) ו
אודטה (106 24.94%)
הסיבוב השני
בו הצביעו בסקר כ-110 אנשים! ועלו :
ג`ודי ניר מוזס (42 קולות - 38.18%) ו
שרון אילון (25 קולות - 22.73%)
הסיבוב השלישי
בו הצביעו 440 אנשים! ועלו :
מיכאל זוארץ (100 110 קולות- 25.00%) ו
ענבל גבריאלי (105 קולות- 23.86%)

מיטללל

New member
המשך

ואז כמו בכל תחרות (שלא מכבדת את עצמה) הגיע שלב
*גלגל ההצלה*
בו התמודדו: בר רפאלי / רוני / פנינה רזונבלום / אורית פוקס / ריקי גל / הפיקיות בסקר הצביעו 682 אנשים!!! ולאחר
קרב גדול ומותח
בין הפיקיות לסופרסטאר, בהפרש של אחוז אחד!!!! עלו הפיקיות
(עם 292 - 42.82%) לאחריו חל שלב הגמר הגדול (חבל שאין פה אפקט של זיקוקים) בו השתתפו:
אניטה פללי
אודטה
מיכל זוארץ
ג'ודי ניר מוזס
שרון איילון
הפיקיות
ענבל גבריאלי
וכך
לאחר תלעות רבות ומרובות- נבחרה מלכת הפוסטמות - הפוסטסמה העברייה הראשונה:
מיס אניטה פלילי |בלי מילים|

שרימפי

New member
מיטלי,

אולי כדאי לעשות גם השנה תחרות
הרי כל שנה צצות פוסטמות חדשות, פוסטמות נמוגות אל תוך הערפל ונוף הרי הפוסטמות משתנה. אולי כדאי לבדוק מי המ(ל)כה החדשה

TheWhiteTigris

New member
תלוי

אם זה "פרוייקט" של הימים הקרובים - אני! ואם הכתיבה היא כמו "טור" כזה - אז שוב - אני! או שאני צריך לעשות קמפיין "בחרו ברביב, הוא טוב לעם!"?

למעלה