זוכרת נובמבר עננים עננים בעיניי...

עדנונית

New member
זוכרת נובמבר עננים עננים בעיניי...

התפקדות חודש נובמבר!!! שם: גיל: מיקום: אוהבים את החורף!? הייתם כבר בהופעה של הדורבנים?! לוי או קובי?! ותמונה ....

DanaDuck

New member
שוב הגשם...

דנה בת 24 מחיפה אוהבת את החורף מאד! הייתי בהועה של הדורבנים בגן האם לפני כחודש עם שירים מ"לוי" אני עדיין מעדיפה את קובי. הוא פשוט מזכיר לי את התקופה של בדיוק לפני 3 שנים ועושה לי טוב על הנשמה.

RTur

New member
עונה:

שם: ארתור גיל: עוד 18 ימים - 18! מיקום: באר שבע אוהבים את החורף!? לא כל כך הייתם כבר בהופעה של הדורבנים?! כן לוי או קובי?! קובי.. לוי עוד לא יצא לי

RTur

New member
אויש ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא הבנתי נכון את השאלה של "לוי או קובי?!"
חשבתי שהשאלה זה לגבי ההופעות - אם הייתי בהופעות של לוי או קובי

blond man

New member
התשובות שלי:

שם: טל. או בשמי העממי רוזנבליט... גיל: 14. אבל מה זה משנה? לכולנו יש משהו משותף: כל מי שפה אוהב את הדורבנים! מיקום: כרגע אני יושב ליד המחשב אבל אני גר בקיבוץ גזר... אוהבים את החורף!?: לא כל כך... הייתם כבר בהופעה של הדורבנים?!: בטח! הייתי בהופעה שלהם לפני כמה שנים ביום ירושלים ולפני שבוע בצוללת והיום אני הולך להופעה שלהם בבארבי! לוי או קובי?!: אני לא יכול לענות על זה. בשני הדיסקים יש סגנון שונה של מוזיקה ושניהם מעולים...

nuna19

New member
מתפקדת!

שם:נועה גיל:19.2 מיקום:רחובות אוהבים את החורף!?ממש לא! אניכ"כ מדכא האפור הזה מסביב... הייתם כבר בהופעה של הדורבנים?!בסיבוב הזה עוד לא (אינעל פסיכו') אבל בסיבוב של קובי הייתי גם הייתי! לוי או קובי?!שניהם ותמונה .... שמתי לא מזמן. פעם אחת מספיק!

עדנונית

New member
סוף סוף מישי ענתה על מה שהתכוונתי

התכוונת אם הייתם כבר בהופעה אז בסיבוב החדש ומאמי את עדין 19 וחודש עוד לא עברו חודשיים

עדנונית

New member
אני ../images/Emo9.gif

שם: עדן גיל: 18 וחודש מיקום: בחדר של
אוהבים את החורף!? יא
הייתם כבר בהופעה של הדורבנים?! לסיבוב הזה לא לוי או קובי?!קובי ...לוי עדין לא שמעתי

InFecTeD LOVER

New member
אאאאאאאאאאאאאני

שם: סול גיל: 17 ו-22 ימים. מיקום: ליד אריאל. אוהבים את החורף!? כןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!11 הייתם כבר בהופעה של הדורבנים?! מעולם. (טוב אחת ממש קצרה...) לוי או קובי?! לוי! ותמונה .... כן. רגע.

למעלה