זוכר אותי?

חרוביתי

New member
זוכר אותי?

אני עכשיו על 15 מ"ג סטרואידים ו 75 מ"ג אימורן. עוד 3 שבועות מפסיקה עם הסטרואידים ונורא דואגת שהתופעות של הקרוהן לאט לאט יחזרו. זה מה שקרה לי בפעמים הקודמות, אבל אז לקחתי ראפאסאל. האם זה שאני לוקחת אימורן יעזור לי לשמור על הפוגה? אני מרגישה עכשיו הרבה הרבה יותר טוב.

חרוביתי

New member
ועוד שאלה

בעוד שבועיים אני מסיימת עם הסטרואידים, ואז גם מתחילות בחינות הבגרות. אם אתחיל להרגיש רע לא אוכל לשבת בבחינה ואני כבר יודעת את החומר. האם לבקש מהרופא שלי ליתר ביטחון להמשיך עוד שבועיים עם הפרדניזון?

עומר173

New member
אימוראן

אימוראן היא אכן תרופה מאוד יעילה וטובה. זו בין התרופות היחידות בקרוהן שמטרתן לשמור על רמיסיה טובה וארוכה (בנוסף גם פנטסה למשל, אבל היעילות שלה מוטלת בספק). בגלל היעילות הגבוהה של האימוראן לוקחים אותה לפחות 4 שנים ורק אז יש צורך לשקול אם להפסיק את השימוש בה. בנוסף, המטרה של אימוראן זה בעצם "להיגמל" מהסטרואידים, מפני שחוץ מהעובדה שפרדניזון זו תרופה מאוד יעילה לרוב החולים יש לה תופעות לוואי רבות בשימוש בתקופה ממושכת והמטרה שלה זה לא לשמור על רמיסיה. רק בריאות!!!

זכויות חולים

קודם כל בהצלחה בבגרויות וכל הכבוד לך על ההתמדה במשרג החינוך מכירים בחולים כרוניים ונותנים תוספת זמן בבחינות אם את דואגת- אישית הייתי ממליץ לך להתייעץ עם הרופא שלך ולהוריד מניון רק בסוף הבחינות- זו היא המלצתי אבל אני לא הרופא המטפל אימורן ידוע כתרופה המונעת התלקחויות לאורך זמן יותר טוב מפנטזה וכו- ואני מאחל לך הרבה שנים ללא התלקחות כל טוב

למעלה