זוכתה הישראלית רוית שריקי...

זוכתה הישראלית רוית שריקי...

הישראלית רוית שריקי המוחזקת בבית כלא בהודו זוכתה =================================================== הודו: זוכתה הישראלית שילדה במאסר בית משפט לערעורים זיכה את רוית שריקי וברטה כהן, שהורשעו בהברחת סמים והוחזקו במאסר במשך כשנה. שריקי התפרסמה משום שילדה בעודה במאסר ynet ועתי"ם בית משפט בהודו החליט היום (ה´) לזכות את שתי הצעירות הישראליות רוית שריקי וברטה כהן, שהיו עצורות במשך כשנה באשמה של אחזקת סמים. המשטרה בהודו עצרה את שתי הצעירות לפני כשנה, כשברשותן תיק שבו היו 5.2 ק"ג מריחואנה. שתי הצעירות טענו שלא ידעו כי יש בתיק סמים, אולם בית המשפט הקודם שנדונו בפניו דחה את טענותיהן. כעת התקבל ערעורן, והן זוכו. סיפורה של שריקי, בת 22, שנדונה לעשר שנות מאסר, היכה גלים בישראל, לאחר שפורסם כי היא בהריון. כאשר הייתה בחודש התשיעי להיריונה, נכשל ניסיון להבריח אותה מבית החולים שאליו הובאה מהכלא, כדי ללדת. חברה הישראלי של שריקי, אבי התינוק, טמן כדורי שינה במזונם של שני השומרים שהוצבו ליד מיטתה, אולם שריקי עצמה אכלה מן המזון, השומרים גילו את הניסיון לסמם אותה, וניסיון הבריחה נכשל. לבסוף ילדה שריקי בת לפני כארבעה חודשים, בעודה במאסר. ======================== נקווה שתשתחרר במהרה ושתחזור לכאן

noaaaa

New member
כן ,זאת היא

ששתלו לה סמים במונית. מעניין מה עם חבר שלה..

maxcalifornia

New member
תסלחו לי כן...אבל גם עראפת לא ידע..

ולא יודע שעושים פיגועים בישראל ושיוצאים מהשטחים שהוא שולט בהם... בסה"כ 5.2 ק"ג זה לא משהו שאפשר להבחין בו ... אפשר להבין אותה! היא בטוח לא "אשמה" YE RIGHT????!! ועל זה ייאמר - מי שמתעסק בחרא - שיאכל חרא! ולמי איכפת שהיא ילדה בבית הסובר...למי איכפת מהילדה שלה - אם היא לא דואגת לילדים שלנו וטרחה להביא סמים לארץ??!! שמישהו יגיד את זה אחת ולתמיד! מקס הזועמת

1simple

New member
יכול להיות שהיא אשמה אבל..

לא נראה לי שזה מצדיק ישיבה בכלא בהודו שדינה מוות. לא אתהולא אני יודעים מה היה אבל אולי לשבת חצי שנה בישראל סבבה בהודו ממש לא מה גם כולה קצת עשב לא משהו יותר מידי מסוכן ועל תגיד לי סמים זה סמים.

כן סמים זה סמים....ככה זה

ככה זה בהודו ועליה לקחת את הסיכון גם אני לא מאמין שהיא לא ידעה בכל זאת זה לא מאה גרם שנתפסו לה בתוך הכיס של הג´ינס או בתוך התיק זה 5 ומשהו קילו (אם אני לא טועה) אין דבר כזה "שתלו לי" 5.2 קילו של סמים "אופססס לא שמתי לב יאאא יש לי 5.2 קילו של סמים מצטערת אדוני השוטר זה לא שלי נכון SIMPLE1 זה כולה עשב אבל אל תשכח שאתה בהודו ושם החוקים שונים. נכון תמיד יש את הקטע של לשלם שוחד לשוטר אבל זה לא תמיד עובד (ביחוד עם קצינים שם עליך לשלם שוחד עצום ככל שהדרגה של השוטר אותו אתה מנסה לשחד גבוהה יותר כך גם השוחד יהיה גבוה יותר ובהתאם). ישראל ביקשה מהודו לשחרר את רוית על בסיס של יחסים טובים בין שתי המדינות ולא חס וחלילה להגיד שהיא לא אשמה ובכך בעצם לזלזל במערכת המשפט ההודית (שהיא בכל מקרה דפוקה לגמריי אבל אין מה לעשות). מסקנה :לחשוב טוב טוב ולדעת לקחת את כל הסיכונים לכאן או לכאן.... דרך אגב הועלתה הצעה נורא דבילית להעביר את רוית ובתה לבית כלא עם תנאים "טובים יותר" בהרי ההימאליה לא רוצה לחשוב מה יכול היה לקרוא לתינוקת שם עקב חוסר חמצן או מחלת גבהים... שבת שלום ונקווה שמיקרים כאלו לא יקרו שנית ברי

noaaaa

New member
אניחושבת

שאין לנו זכות לשפוט כל עוד אנחנו לא יודעים את כל הפרטים. אם היא לא שמה לב אז טוב ששחררו אותה ומעכשיו היא תהיה יותר עירנית ותלמד לא לקחת הכל כמובן מאליו. אם היא אשמה אז מגיע לה שהיא סבלה קצת,למרות שלפי דעתי אין כאן פרופורציה בין החטא ועונשו,אבל כל מי שמגיע להודו צריך לדעת ולקחת בחשבון את כל ההשלכות של סחר בסמים,ולא לבכות אח"כ ולהגיד לא ידעתי!! יאלללה אנשים,תשארו שפויים שיהיה לי עם מי לדבר..

maxcalifornia

New member
הכל למען הליברליות הא?! רק ש...

לפעמים אנשים מתים בגלל אנשים כמו גב´ שריקי!

למעלה