זולגות הדמעות מעצמן

רננה--

New member
זולגות הדמעות מעצמן

עברתי המון בחיי, ובכל המקרים האלו לא זגלו הדמעות, עברתי בנשואי אלימות פיזית, בגירושי עברתי משברים לא קלים, חוויות קשות מאוד. אבל עכשיו, עכשיו כשאני יודעת שיש שלוש בנים לשלוש אמהות אני בוכה, אני בוכה עד דמעות, כואב לי על החיילים , כואב לי על ההורים. הפחד הזה טמון בי חזק, הפחד הזה רודף אותי מאז נולד בני הקטן לפני שמונה שנים ואין שום סימן שהמלחמה הזו תפסק. מי יתן ולא נדע עוד מלחמות.

ירמיהו

New member
במלחמה אין מנצחים

כפי שנאמר, במלחמה יש מפסידים יותר ומפסידים פחות, אבל או קיי אני בעד להיות תמיד הצד שמפסיד פחות.......................

vivaldi

New member
במלחמה צריך לנצח, ולא רק לבכות

בעולם האכזר של המזרח התיכון החלש לא רק מפסיד - הוא נכחד. היום בעקבות המדיניות ההרסנית של פרס-ברק-שריד אנו נתפסים כחלשים, ולכן הערבים החליטו לצאת במלחמה נגדנו. אגב, בהרבה מקומות בעולם החלו לדבר על מדינת ישראל בלשון עבר. בשידורי הטלוויזיה הממלכתית הרוסית היום גרס הפרשן, כי הנסיגות הישראליות וההתקפלות שלה בפני הערבים ב7- השנים האחרונות מאז אוסלו הוכיחו, כי לישראל אין לא עתיד ולא זכות קיום. בנוסף, הוא ליגלג ארוכות על הפוליטיקאים הישראליים, שמוכנים לוותר על המולדת תמורת פרס נובל... אולי הגיע הזמן שנתעשת ונתחיל להגן על עצם זכותנו לחיות כאן??? או שהגויים האלה צודקים, והיהודים באמת מוכנים למכור את מולדתם ואת עתידם לערפאת ורוצחיו??

למעלה