זום על אקסיליון

• פותח הנושא dw
  • פורסם בתאריך

dw

Well-known member
מנהל
קיבלתי PR המזמין למפגש זום, היום ב 14:00, אודות אקסיליון, שזה סטארט אפ קטן בנושא תכנון תנועה:

אקסיליון תקיים שיחת ועידה מקוונת באמצעות פלטפורמת ZOOM להצגת ההצלחות והתוצאות החיוביות שעלו בפיילוטים האחרונים, לרבות הצגת תהליכי הפיתוח העסקי

17.07.2024 | היום, יום רביעי | 14:00

ישראל 17 ליולי 2024, ישראל, (ת״א: אילנ) אקסיליון
, המתמקדת בפיתוח, יישום והטמעה של מערכות תוכנה מבוססת בינה מלאכותית לניהול מערך התחבורה, מתכבדת לעדכן כי ביום רביעי, ה-17 ביולי 2024 בשעה 14:00, שעון ישראל, תקיים החברה שיחת ועידה מקוונת באמצעות פלטפורמת ה- ZOOM, בהשתתפות הנהלת החברה, לצורך הצגת ההצלחות והתוצאות החיוביות שעלו בפיילוטים האחרונים בארה"ב, הצגת תהליכי הפיתוח העסקי וההתעניינות הגוברת בשוק האמריקאי.

השיחה תלווה במצגת, אשר תפורסם באתר ההפצה של רשות ניירות ערך (www.magna.isa.gov.il) וכן באתר קשרי המשקיעים של החברה.

לשם השתתפות, יש להירשם מראש באמצעות הקישור המצורף, בתום ההרשמה, יישלח אל תיבת המייל שלכם קישור להתחברות לשיחה.

להלן קישור ההצטרפות לשיחת הוועידה (URL Meeting):
https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_hbfvHjJMSA28Mb8sCWkwWg

שיחת הועידה אינה מחליפה את העיון בדוחות המידיים והדוחות הכספיים של החברה בהם נכלל המידע המלא, לרבות מידע צופה פני עתיד הכלול בהם בהתאם לסעיף 2א לחוק ניירות ערך, התשכ"ח-1968. יובהר כי הודעה זו בדבר שיחת הוועידה אינה מהווה הצעה ו/או הזמנה לרכישת ני"ע של החברה.​
אודות אקסיליון תחבורה חכמה בע"מ:
טכנולוגיית התאום הדיגיטלי הייחודית של Axilion מציבה סטנדרט עולמי בכך שהיא מציעה פתרון אופטימיזציית אותות תוכנה טהור וניתן להרחבה. Axilion, המופעלת על ידי מיקרו-סימולציה מקומית ומנוע אופטימיזציה חדשני, מעצימה עבור מהנדסי תנועה את היכולת ליזום תהליכי אופטימיזציה מבוססי בינה מלאכותית התואמים את מדיניות מקבלי ההחלטות. המערכת של אקסיליון מייצרת מסד נתונים תחבוריתי בזמן אמת.

deltaZer0

Well-known member
איש נכבד,
אם אינך משוחח עם עצמך בלבד(זכותך המלאה!), אני מציע להבא -- תנמק בכול פוסט, מהי האסטרטגיה שלך, מה החזון בבחירת הניירות שהנך מציע בפומבי בפורום שלך?
תצמיד לפוסט את הנתונים הבאים: הדוח"ות של 5-10 שנים האחרונות, המלצות האנליסטים(המפורסמים ולא של איזה מר' בוזגלו מאופקים), נתוני האינסיידרים, נתוני דילול ההון[או אי-דילול(buybacks)], נתוני המתחרים העיקריים, הגרפים של הנייר ב5-10 שנים האחרונות.

נ.ב.
אינני פוסל, אף פעם, טריידים ספקולטיביים, אם קיים בסיס לכך.
אבל, חייב להיות בסיס מנוסח היטב לכך...

אינני פוסל הקצאת חלק מההון ל-distressed value, למי שמתמקצע בניהול סיכוני התיק.
כמו-כן, ל-VC.

אבל, לא נראה לי, כי נמצאים בפורום זה אנשים שירצו להבין, במה המדובר...
אני מאמין, כי רוב האנשים שכאלה, נמצאים כבר מחוץ לגבולות ישראל...

1739305118156.png

אז, באמת, יהיה ערך מוסף לכול פוסט.

זאת דעתי הקטנה בלבד.

נערך לאחרונה ב:

dw

Well-known member
מנהל
אקסיליון, בדומה לעוד לא מעט ניירות הון סיכון בשוק המקומי, זה לגמרי נייר ספקולטיבי.
רק אתמול משקיע88 רשם על אקווריוס למשל:
(3) אקוואריוס-המרוץ נגד שריפת המזומנים | תפוז פורומים

בחברות אלה אין מכירות וכמובן לא רווחים, לכן הדוחות לא ממש מעניינים, למעט סוגיית קצב שריפת המזומנים והחשש מהנפקה מדללת.
לכן יכול לקטול את הדוחות אבל זה לא חוכמה. מראש אחסוך לך את הבדיקה - שורה עליונה היא 0 אחד עגול.
כל החברות הללו מנפנפות בידיים ומספרות סיפורים יפים, שאולי יצליחו ואולי לא.
אקסיליון נסחרת כיום בשווי של כ 15 מלשח, אקווריוס 90, לכן לא רואה בעיה מיוחדת עם התמחור של אקסיליון, כשכמובן אלה שהשקיעו בעבר נמחקו. זה המצב ברוב סקטור ההון סיכון הזה. לא אישי דווקא נגדה (או נגד אקווריוס, אתמול עלתה היום יורדת, ככה זה בסקטור המסוכן הזה). פעם הסכימו לשלם הרבה על חלומות, היום הרבה פחות.

יש ניירות סיכון איכותיים יותר, כאשר המובילה, בפער, היא כמובן אלקטריאון, נכללת אפילו במדד ת"א90 היוקרתי, כשכיום נסחרת בשווי מפולפל של מעל 2.8 מיליארד שקלים! היא כבר מציגה מכירות לא זניחות (עשרות מלשחים שנתי), עדיין מפסידה בשורה תחתונה ומתיימרת להציג קצב צמיחה חזק בשנים הקרובות.
הנייר סוקר כאן בפורום לאורך תקופה וחלקנו עשה בה טרייד יפה בשנתיים הקודמות. אין תלונות |מצדיע| (מי שצלף ממש עשה פי 7 על הכסף, לא רע, לא רע)
בדיוק בשביל דברים כאלה יש פורומים. לכן אך טבעי שנחפש גם את סוס אלקטריאון הבא. מוזמן להציע הצעות גם.

הייתי בוחן למשל את אפולו פאוור, שכבר הקימה מפעל אמיתי (בשונה מסיפורי הפוגי של אקווריוס או טורבוג'ן) ויש גם התחלה של מכירות, עדיין מפסידים. ש"ש 250 מלשח. הצליחה לבצע גיוס אקוויטי לא מזמן ממוסדיים, כך שכנראה לא רק אני מרחרח |כלב| שמה אחר סוס אלקטריאון הבא (כשזו נסחרת בשווי של פי 10 מאפולו).

הרבה אח"כ הייתי מעיף מבט על סונוביה, שלה כבר יש מוצר בפועל + פיילוט רציני אצל לקוחות (אקווריוס או טורבוג'ן לא שם) ולא בלתי סביר שזו תתחיל לקבל הזמנות בשנה הקרובה. שווי 12 מלש"ח (לגמרי יותר מעניין לדעתי מאקסיליון).

אקסיליון הרבה מאחורה, עם כמה פיילוטים אבל לא כאלה שראינו שהלקוחות נופלים מהרגליים. בסונוביה, הרושם שלי לפחות (ואני לגמרי יכול לטעות), הוא טוב בהרבה. לפחות לפי מה שסיפרו לנו הלקוחות הפוטנציאלים כן אוהבים את המוצר. יש בנייר של אקסיליון טריידרים (את סונוביה הם עדיין לא גילו, אם יגלו מצפה לקפיצה), הנייר של אקסיליון תנודתי כך שחלק מהם כנראה עושים כסף, לכן הם שם ולכן זה יכול לעניין כמה טריידרים כאן. אתה לא, וזה בסדר גמור. מעריך ש 99% לא יתעניינו בזבל'ה כאלה מהסוג הזה. הכי לגיטימי שבעולם.
כפירמה באמת מעניינת להשקעה? הרושם שלי הוא שהם עדיין לא. צריך יותר בשר. מה שכן לא פוסל הצעת רכש אם איזושהי פירמת תוכנה תקנה אותם.
אלקטריאון, אפולו ואפילו סונוביה יותר מעניין לטעמי. הבעיה אצל אלקטריאון לטעמי היא שהתמחור כבר מגלם באופן די מלא ציפיות גבוהות מאד מאד מאד. פיספוס הכי קטן ויהיה לא סימפטי בנייר.

כאמור מוזמן לפשפש במאגר ההון סיכון שיש אצלנו בבורסה. אולי אתה תמצא לנו משהו מעניין? :unsure:
לפעמים יש רעיונות מקוריים ומשונים - שמעת למשל על נייר בשם פליינג ספארק? הם מתעסקים עם... זבובים למאכל, כן כן, יאמי |יאמי| שווי 8 מלש"ח.

נערך לאחרונה ב:
למעלה