זומרה

נאן

New member
זומרה

היי לכולם מישהו התנסה כאן בתרופה הזו? לא כולם ביחד לרוץ אלי אפשר אחד אחד... ממילא אני לא יכולה לזוז עם העצמות הפריכות שלי לשום מקום. עכשו ברצינות..... זומרה זו תרופה שניתנת גם לכאלה שיש גרורות בעצמות... אבל גם לכאלה שהעצמות מתפרקות להן כתוצאה מגונבים להם את הסידן. בגלל תרופות נוגדות סרטן. אז לפני שאני מחליטה החלטה של כן או לא או מה השיקולים. אשמח שיודלף לי מידע בנושא. תודה מראש נאנוש

ניסיתי

לא הצלחתי למצוא. וגם לא שמעתי על זה. זה משהו חדש? למי נותנים את זה בדרך כלל? למה זה משמש?

נאן

New member
ZOMERA

זה השם של התרופה הזו. מקבלים את זה או בעירוי או בזריקות חולים של סרטן העצמות זה מגן מהתפוררות העצם.

rona39

New member
היי נאן

ניסית באתר של אחת מתשע? יש שם מידע על הכל. את יכולה גם לשאול בנות שם בפורום שבטוח יודעות.אני יודעת שיש גם ארדיה לחזוק עצמות, אחת מהן טובה יותר בתופעות לואי(שזה כאבים בעצמות) נדמה לי שזה ארדיה, אבל אינה מאושרת בסל בריאות. יש גם פוסלן לחזוק עצמות ,תבדקי גם עליו. בהצלחה רונית

NiR AbR

New member
מצאתי

מצאתי מידע די מורחב לגבי התרופה, למרות שלא בשם שאת ציינת, מצאתי לפי שם גנרי... אפשר לשוטט שם לגבי קישורים אחרים על התרופה כדי לחפש בדיוק את מה שאת רוצה. אני מקווה שעזרתי
ולידע כללי, לכל מי שמחפש מידע לגבי תרופות, יש אתר שנקרא www.drugs.com שיש בו את כל המידע לגבי כל התרופות. (מצורף קישור)

למעלה