זונות

sol8die8r

New member
זונות

רציתי לדעת, מה דעתכם\דעתכן על התופעה? ובעיקר על הגברים שהולכים אליהן?

זכוכיות

New member
תלוי במי מדובר...

אם מדובר בסחר בנשים, במקרים שבם "יבאו" ומתייחסים אליהן כאל רכוש, מוכרים, קונים וכו', אני כמובן, מאוד מתנגדת. זה ניצול. במקרה ואשה או גבר מחליטים באופן עצמאי לספק שירותי מין, זו הבחירה שלהם ואין לי בעיה עם זה. לגבי הלקוחות, נשמע לי קצת פתאטי ועצוב לשלם למישהו תמורת סקס. אבל... מי אני שאשפוט...

TheWhiteTigris

New member
איך אמר

מישהו בארה"ב: "אני לא מבין למה הזנות היא לא חוקית. אם יש אישה שצריכה 200 ש"ח, ויש גבר שצריך 'לפרוק מטען'... זוג מצוין לזמן קצר!" אני לא מצפה מנשים שיבינו את הצורך של הגברים "לפרוק". אחרי הכל, אין להם זרע שמיוצר "שם למטה". אבל אני לא מבין את הגברים שמתנגדים לזה. מה, הנשים שלכם כל כך מאיימות עליכם?...

twigy

New member
אני חושב שזה אחלה

אני לא רואה בזה שום בעיה, המדינה לא צריכה לכפות את ידיה על אנשים ולהגיד להם מה לעשות עם הגוף שלהם, אם בחורה חושבת שוואלה זה משתלם לא להנות שעה בסקס ולהרוויח על זה 300 שקל, למה המדינה צריכה לכפות עליה לא לעשות את זה ?

Diableror

New member
אני חושב

שזה בלתי נמנע,ושלא משנה מה נגיד,המקצוע העתיק ביותר,יהיה גם האחרון.אנשים צריכים סקס,גברים צריכים את זה יותר-זה עובדה. הסחר בנשים,ההתעללות והניצול זה דבר דוחה לדעתי,אבל לא רק. יש גם so called "עצמאיים",ולא כולם עושים זאת מרצון חופשי.לנסוע בערב שבת לסינמה סיטי,לעבור דרך חוף תל-ברוך ולראות נערה בת 16 בלבוש מינימלי רועדת,בזמן שהיא מדברת עם חלאה בטנדר ונכנסת לו לרכב,בהחלט יכול להרוס לך את היום.אני לא יכול להתחיל לדמיין את ההרגשה של מישהי,שהיא כ"כ נואשת,עד כדי כך שהיא רק בת 16,וכל החיים כבר מאחוריה(כן,זה מאיזה סרט). אנשים(גברים ו נשים) צריכים "להתפרק",רק חבל שלעיתים אנשים נרמסים בדרך. Diableror

קטרפי

New member
שיעשו מה בראש שלהם ../images/Emo110.gif

כול עוד זה באמת בראש שלהם ולא של איזה מישהו אחר שמנצל נשים\ילדות ואחר כך לוקח מהם את הכסף ואומר שהוא רק עושה את זה לטובתם (סחר בנשים במילים אחרות) וכמו שדנה אמרה, מי שהולך לזונה הוא באמת פאתטי. אני בכולופן לא מתכוון לעשות את זה, אבל מי שכן שיהיה לו בתיאבון.

sol8die8r

New member
פאתטי??

ואו, אתם קשים... בואו ואני אתאר לכם את זה מנק' המבט שלי... זה לא קורה לי הרבה...רק פעם ב... התשוקה המינית מפסיקה להיות תשוקה והופכת לכאב פיסי. כל תא ותא בגוף שלי, כל חלקיק בעור. כל איבר ואיבר משתוקק למגע נשי. אני כבר לא יכול להתרכז בכלום, ולא חושב על שום דבר אחר, רק מתייסר לי בשקט. אז במצב כזה, מה אתם מצפים ממני לעשות? להתאפק? להמשיך? לרעוד? באמת, אני כבר לא בן 18. גם לא בן 20. הימים שבהם הייתי יכול לפתור את זה עם עצמי, לבד, במקלחת, הימים האלה עברו. מעולם לא שכבתי עם אשה שלא קניתי בכסף. ואם איך שאני נראה, גם זה לא תמיד הולך לי. אז אתם רוצים לקרוא לי פתטי? יבושם לכם. אבל אולי שכחתם שלא כולנו מצויידים בכלים המתאימים לכיבוש המין השני. אולי שכחתם שלא כולנו יפים ומושכים. אז מה אתם מצפים ממני לעשות?

למעלה