זונות

דנדוש20

New member
זונות

נראה לי שזה יכול להתפתח לעוד דיון מעניין
לדעתכם זה צריך להיות לא חוקי? ואם כן, את מי צריך לתבוע? את הבחורה? או הגברים שהולכים אליה? ולמה יש יותר זונות ממין נקבה, ממין זכר?

Paranoid Eyes

New member
אההממ

לא נראה לי שיש זונה שעושה את זה מרצונה. מה שאומר, שיש סרסור שעומד מאחורי זה. וזה גורר השפלות, אלימות ועוד דברים נוראיים שהנשים האלה עוברות. ניצול של נשים שככל הנראה זה המפלט האחרון שלהם, או לפחות זה מה שהן חושבות. נשים עם אופי חלש. זו תופעה שצריך למגר, ויותר מזה... המשטרה צריכה לאכוף את החוקים האוסרים הזה , ולהקפיד יותר! לעצור את הסרסורים בין היתר. ואולי לנסות לעזור לנשים האלה... מבחינתי, פחות זונות ברחוב=פחות סמים=פחות אלימות=פחות אונס=פחות מוות.

Piren

New member
אז את טועה ../images/Emo13.gif

את מוזמנת לקרוא על חוות סקס באוסטרליה, וארה"ב (נוודה והסביבה) וגרמניה (ואני פשוט לא בטוח לגבי מדינות אחרות)
לא רק שהן עושות את זה מרצונן, הן נהנות מן העבודה (מפתיע , אבל נכון ). לא כל זונה עושה זו בכפייה למרות שזה מה שנראה הדבר הכי נפוץ (למה איזה עיתון רוצה לפרסם כתבות עם כותרת "אישה הלכה מרצונה לעבוד בזנות!! " ? ). מה שצריכים לעשות כדי למנוע מזה להיות בכפייה, זה לחוקק חוקים שמאשרים זנות, ולחוקק חוקים מאוד נוקשים על הענף וה"עובדים" ו"עובדות" בו, וכמובן, בטח שבטח אכיפה נוקשה על אלו שמייבאים בחורות באופן לא חוקי.. למה זה יעבוד אז, ולא היום? כי היום אין לאכיפה תקציב, אבל כשזנות זה דבר ממוסד, אפשר לגבות על זה מס, והמס, משלם על האכיפה. ולא רק זה, בגלל המיסוד, לא רק שזונות (וזונים) יכולות לקבל תנאי עבודה משלהן, כי זה יחשב מקום עבודה לכל דבר. דברים כמו בדיקות רפואיות קבועות (שבתלות בהן יש אישור עבודה), תנאי עבודה לפי האיגודים והנהודים במדינה, תנאים סוציליים.. וכן.. אפילו פנסיה. עובד בחו"ל, למה לא לנסות פה

Paranoid Eyes

New member
קודם כל

דיברתי על המצב הספציפי בארץ. מה שהולך בחו"ל, זה בגלל שזה חוקי ויש בקרה על זה. וחוקים נוקשים. וזו ממש עבודה לכל דבר. אבל פה, לצערי.. המציאות היא אחרת. ותאכלס, למדינה שלנו יש דברים טיפה יותר חשובים להתעסק איתם מאשר למסד את הזנות ולהוסיף סתם עוד כאב ראש. פשוט למגר את התופעה הזו של הסרסורים וכל האלימות שהולכת שם. אצלינו , עד כמה שידוע לי.. הרוב הן עולות מחבר העמים,לפעמים מבריחים אותן מארצות אחרות, אין להן כלום כאן, המסמכים שלהן (אם יש בכלל) מוחזקים איפשהו ואם הן יעיזו להגיד שכופים עליהן, הן עלולות למות. אילו שעושות את זה מרצונן, שיבושם להן ובכיף :) אבל בארץ, ממש ממש לא נראה לי שיש מישהי שעושה זאת מרצון.

Piren

New member
יש.. יצא לי להכיר אחת אפילו ../images/Emo13.gif

(דרך ידידה שלי.. שמסתבר שהיא לא היתה היחידה (הזונה,לא הידידה שלי
)מסתבר שהיא הכירה די הרבה בחורות שהיו קצת "זונות" ברחובות בשביל לקנות דברים יקרים.. הגילאים אגב היו 15-18). אניוואי, אי אפשר למגר זנות בכזו פשטות, אחרת היו עושים את זה כבר. הפתרון, הוא למסד. אחרי זה, אפשר לסדר את התנאים ולדאוג שזונות יהיו זונות רק מתוך רצון, ובסביבה נחמדה ללא ערסוואתים עם אקדחים וכו'

Paranoid Eyes

New member
אז הן טיפשות

וממש סיכנו את החיים שלהם.ואם כבר למסד את זה, אז קודם לעצור את זה, ואח"כ לשבת ולחשוב על איך ממסדים ומה עושים. שזה יהיה מסודר. אויש באמת, כדי שיהיה להן כסף לקנות דברים יקרים? אוי ואבוי.....

Piren

New member
דברים יקרים זה הההדבר ../images/Emo13.gif

ברור שיהיה נחמד לעצור את זה... אבל אם היה אפשר לעצור, לא נראה לך שהיו עושים את זה כבר? הבעייה זה תקציב, והתקציב יגיע, ממסוד

Piren

New member
תמיד אפשר לקוות?

יום יבוא וזונות וזונים ירוצו בדילוגים בשדות באושר ועושר

Piren

New member
אוף.. כמה בעיות בתגובה קטנה ../images/Emo6.gif

קודם כל,התגובה שלי מתיחסת למשפט שאמרת "לא נראה לי שיש זונה שעובדת מרצונה"
בפסקה האחרונה, לא יודע למה כתבתי "לא רק שזונות.." התכוונתי "זונות וזונים..." (בלי "לא רק"). וגם "נהודים" = נהוגים סוציליים - סוציאליים
זהו.

Piren

New member
אני פדנט.. ואת...

היית צריכה לשאול אותי באיסיקיו איך לכתוב "פדנט"
(נקדים תרופה למכה - כתבתי "שני אופציות" בטעות, כי היה קשה לי להתרכז עקב מפל הקללות והעלבונות שהטחת בי
)

עתודאית

New member
לא מסכימה

אני מאמינה שכן יש זונות שעושות את זה מרצונן ואני חושבת שאם התופעה תהיה חוקית ניתן יהיה לפקח עליה וככה לא תהיה אלימות והשפלה וכד'.. ולגבי המשוואה שלך אני לא ממש מבינה הרבה מהשוויונות אבל אני חצי מתמטיקאית אז כל עוד לא מוכיחים לי אני לא מאמינה

דווקא מה שמעניין אותי

זה איך זה שיש יותר "זונות" ממין נקבה מאשר ממין זכר. מבחינה "פרימיטיבית" הזכר בנוי להרבות יותר נשים משאר נשים "להתרבות" מזכרים גם בטבע, הזכר הממוצע מקיים יותר יחסי מין מהנקבה (מבחינת פרטנרים) בהביט החוקי, יש המון בעיות של בריאות עם התחום. בנסיבות מסויימות, אפשר אולי למסד את התחום

נועם m

New member
אהמ..

אז מבחינה "פרימיטיבית", היינו כבר אמורים לעבור את השלב הזה, וכמו שאתה לא הולך ומנגח בקרניך את כל מי שתפס את הבלונדינית שרצית להתחיל איתה, כך אתה גם לא הולםך "להרבות" יותר נשים. התירוץ הזה קלוש ביותר.

לא תירצתי

סתם תהיתי ד"א, אומרים שבגלל הסיבות שציינתי, בנים בוגדים יותר מבנות (האמנם?) ותתפלאי, יש כאלה שכן "ינגחו" במי שיתפוס את הבלונדינית.

RVD18

New member
חח דנדוש...עוד שאלה קיומית../images/Emo6.gif

אני לא יודע אם זה צריך להיות חוקי. מצד אחד, תמיד יהיו אלה שיגידו שאם זה יהיה חוקי זה יהיה יותר מסודר, היחס לזונות יהיה יותר טוב ויהיה פחות פשע. מצד שני, זה יכול להפוך לתופעה יותר נפוצה כי יותר יילכו לזה ויותר יעסקו בזה (כי כביכול זה יהיה פחות מסוכן). כל עוד זה לא חוקי אי אפשר לדעת איך זה יהיה. ובקשר לזונות, אני לא מרחם עליהן. הן צריכות לדעת לפני שהן נכנסות לזה שיש הרבה סכנות. ונכון שמתייחסים אליהן כמו זבל אבל הן בכל זאת הולכות לזה מלכתחילה כי זה פול כסף. אז הן מביאות את זה על עצמן.

למעלה