זוסטר כלמידיה ושאר ירקות
שלום,
בת 53
הרפס זוסטר לפני 3 שבועות בירך שמאל (פעם שניה בחיי, הראשונהגיל 16)
חודש לפני תחלואה בזוסטר - גרד עז בעורף (טרם חלף, אך נרגע)
שבוע אחרי תחלואה בה. זוסטר החל גרד מטורף בעיקר בירך שמאל + נגעים הנראים כעקיצות, ונגעים דומים הנודדים מאז בבטן, עורף, קרקפת זרועות...
המיקומים משתנים נרגעים ונודדים ופורצצים שוב.
אני מגיבה טוב לאנטיהיסטמינים
chlam.pneu. igg > 1/512
IGM - שלילי
chlam.trach 1/64
IGM שלילי
סרולוגיות אחרות תקינות
מקריאה, אני מבינה שיתכן והתשובה מחייבת בדיקה חוזרת 3 שבועות אחרי הראשונה
שאלתי: האם יש קשר בין תופעת הגרד בעורף - בעקבותיו התפרצות הרפס זוסטר (ארוע2 בחיים) - בעקבותיה תגובה עורית אלרגית לכאורה שאינה חולפת...
רופאת עור נותנת תרופות סמפטומטיות
רופאת אלרגיה רוצה לשלול אלרגיה
אך אני חשה שיש פה איזו תגובת שרשרת תהליכית, שאינה קשורה לאלרגיה ראשונית.....
עוד נתון משמעותי - בלוטת לימפה צוארית 15 מ"מ שאינה משתנה מאז ההרפס(בירך) והגרד (בעורף)...ב, US נראה קשרית למפה שומנית עם המלצה לUS ביקורת עוד חודש.... (ביקשתי לשלול לימפומה...)
הצילו - מהקורה פה, אני אדם בריא ללא אלרגיות, 4 חתולים בבית וכלב ובחוץ כלוב שלוים.... (קלמידיה פיסטכוזיס - שלילית IGG IGM)
באמת תודה! מראש
שלום,
בת 53
הרפס זוסטר לפני 3 שבועות בירך שמאל (פעם שניה בחיי, הראשונהגיל 16)
חודש לפני תחלואה בזוסטר - גרד עז בעורף (טרם חלף, אך נרגע)
שבוע אחרי תחלואה בה. זוסטר החל גרד מטורף בעיקר בירך שמאל + נגעים הנראים כעקיצות, ונגעים דומים הנודדים מאז בבטן, עורף, קרקפת זרועות...
המיקומים משתנים נרגעים ונודדים ופורצצים שוב.
אני מגיבה טוב לאנטיהיסטמינים
chlam.pneu. igg > 1/512
IGM - שלילי
chlam.trach 1/64
IGM שלילי
סרולוגיות אחרות תקינות
מקריאה, אני מבינה שיתכן והתשובה מחייבת בדיקה חוזרת 3 שבועות אחרי הראשונה
שאלתי: האם יש קשר בין תופעת הגרד בעורף - בעקבותיו התפרצות הרפס זוסטר (ארוע2 בחיים) - בעקבותיה תגובה עורית אלרגית לכאורה שאינה חולפת...
רופאת עור נותנת תרופות סמפטומטיות
רופאת אלרגיה רוצה לשלול אלרגיה
אך אני חשה שיש פה איזו תגובת שרשרת תהליכית, שאינה קשורה לאלרגיה ראשונית.....
עוד נתון משמעותי - בלוטת לימפה צוארית 15 מ"מ שאינה משתנה מאז ההרפס(בירך) והגרד (בעורף)...ב, US נראה קשרית למפה שומנית עם המלצה לUS ביקורת עוד חודש.... (ביקשתי לשלול לימפומה...)
הצילו - מהקורה פה, אני אדם בריא ללא אלרגיות, 4 חתולים בבית וכלב ובחוץ כלוב שלוים.... (קלמידיה פיסטכוזיס - שלילית IGG IGM)
באמת תודה! מראש