זועמת מאוד על המורה נהיגה שלי!!

בובית110

New member
זועמת מאוד על המורה נהיגה שלי!!

אתמול היה לי שיעור, השיעור אמור להיות 40 דק' והמורה החוצפן עשה לי שיעור בת 20 דק' בערך
הוא ממש חוצפן
הגיע עם עוד תלמידה שלא הפסיק לדבר איתה בשיעור עשה טובה שהעיר לי לפעמים
ויצאתי מהאוטו בהרגשה מגעילה שלא יכולתי לדבר
חשוב לי לציין שזה השיעור החמישי שלי היה והמורה הוא בסדר נוצרה בנינו כימיה טובה אבל הוא ממש הגזים אתמול
מה אני צריכה לעשות?
שילמתי לו על 10 שיעורים מראש.

ravidmos1

New member
תשובה

שלום לך !
לא הבנתי איך הוא עשה לך שיעור של 20 ד"ק ( עצר בצד, איחר, קיצר את זמן השיעור ) ?
אני מציע לך לדבר איתו לגבי זמן השיעור בצורה יפה להגיד לו שאת משלמת על שיעור בן 40 ד"ק ומצפה לקבל אותם במלואם .
וכמו כן תבקשי ממנו להתייחס אלייך במהלך כל זמן השיעור ולא לדבר עם תלמידים אחרים שנמצאים ברכב .
אם את מרוצה ממנו ויש לכם כימיה טובה חבל להחליף מורה במידה והבעיה לא נפתרת אז תשקלי החלפת מורה .

מקווה שעזרתי .

רביד - מורה לנהיגה בראשון לציון נס ציונה והסביבה 054-6269924.

בובית110

New member
הוא לא עצר בצד

הוא גם איחר וגם עשה לי שיעור בן 20 דק' הכוונה שלקח אותי מהעבודה ושם אותי בגן של הילדה וזה בדיוק 20 דק' זהו.
אני לא יודעת איך להגיד לו את זה מבלי לפגוע בו או לבקר אותו

tzvikas

New member
הוא חצוף וצריך להעמיד אותו במקום

את צודקת לחלוטין. המורה חצוף ואת לא צריכה לפחד מלהגיד לו מה מפריע לך. אם תגידי את הדברים בצורה עניינית (ולא פוגענית כמו "אתה שקרן" או "אתה מרמה אותי") זה יעמיד אותו במקום. אם התופעה ממשיכה ברמה זו או אחרת אחרי השיחה אז תאלצי להיפרד ממנו כידידים. את לא מחלבה
לא לפחד!

be_roo

New member
1.לדבר איתו, בצורה רגועה ולהסביר לו שאת מבינה

שיש לפעמים אילוצים, אבל השיעורים עולים לא מעט ואת מצפה לקבל תמורה בעד כספך ואם הוא נאלץ לקצר לך את השיעור, את מצפה שיחזיר לך את הזמן בפעם אחרת.

2. בלי קשר להחלטה האם לעזוב (לא ברור לי למה לעזוב מורה טוב בגלל שיעור אחד בעייתי) לקח לעתיד, לא לשלם מראש על מוצר שאין סיבה לכך.

Kורן

New member
להעיר למורה

זה לא פשע להעיר למורה וברוח טוב לשוחח איתו על המקרה.

אני מאמין שהוא יבין ותגיעו יחד לפתרון, גם לגבי העתיד

למעלה