זועקת לעזרה

רוזט

New member
זועקת לעזרה

בני בן ה-16 מוגדר עם פיגור קל, הוא לומד בחינוך המיוחד, ומידי פעם הוא נוגע ומתעסק עם ילדים צעירים ממנו בעיקר בנים ונוגע בהם ומוצץ להם את איבר מינם, לפני שנה בערך הוא קיבל טיפול בחינוך מיני ברח' קרליבך, והטיפול הופסק , יש נסיגה גדולה, הלכתי איתו לפסכיאטרית ילדים והיא רשמה לו כדורים בשם רסיטל, כדורים לדיכוי החשק המיני, אך ללא תועלת , הכדורים לא עוזרים בכלל, אני יוצאת מדעתי ומשתגעת, לא יודעת מה לעשות למי לפנות,אתמול הוא תפס ילד בכיתה א' או ב' בזמן ההפסקה לקח אותו לצד נישק אותו בפה אחר כך בבטן, ואחר כך מצץ לו את ה...., וכשהוא חזר מבית הספר בני הסתגר בתוך עצמו היה עצוב וכואב , והביע חרטה על מעשיו,אבל תמיד זה ככה הוא מתחרט, וחוזר לסורו, הוא אומר שאין לו שליטה, תגידו לי אתם מה אני עושה? למי אלך? הבן שלי שבור נפשית ואני יחד איתו, אובדת עצות עזרו לי אני מבקשת מתחננת, למען הילד,

בתאל9

New member
רעיונות לרוזט

אני לא איש מקצוע בתחום הזה, אבל אם הייתי במקומך הייתי נוקט במספר צעדים: 1. פונה ליועצת שלביה"ס ומבקש ממנה סיוע או הפנייה לשיחות של הילד עם גורם מקצועי. 2. פונה באופן פרטי לפסיכולוג שמתמחה בטיפול בילדים (ניתן לפנות גם דרך קופ"ח ובכך להוזיל את העלויות). 3. מבקש מהצוות בביה"ס להיות קצת יותר "בעניינים" ולעקוב אחריו בהפסקות בתקופה הקרובה על מנת למנוע את המצב מבעוד מועד. 4. אםיש באפשרותך לממן סטודנט/ית שיהיו צמודים אליו במהלך היום לתקופה הקרובה. 5. פונה לאקי"ם על מנת להתייעץ ולבקש עזרה והכוונה. 6. תנסי באתר WWW.PSYCH.CO.IL 7. יש מכונים ברחבי הארץ שמטפלים ומאבחנים בעיות נפשיות, ייעוץ בנושא סקס ועוד - בדפי זהב בברכה אלון

Diana M

New member
התנהגות מינית לא מקובלת

רוזט, אני מבינה את המצוקה שלך בגין הסבל של בנך שוודאי חווה הרבה מאוד כאב ותסכול על רקע הכעסים של הסובבים אותו בגין התנהגותו עליה אין לו שליטה. אך האחריות על הטיפול במצב היא בהחלט עליכם ההורים. בנך מבצע מעשים מגונים בקטינים, מצב הגורר בדרך כלל תלונה במשטרה ופתיחת תיק פלילי. אם הפסיכיאטר עליו פניתם לא הצליח לסייע עליכם לפנות לפסיכיאטר נוסף או לחזור לאותו אחד ולדווח כי לא חל שיפור בעקבות הטיפול התרופתי. על פי תפיסתי, לא די בטיפול תרופתי אלא יש צורך לשלב גם טיפול התנהגותי-רגשי. בבית הספר בו הוא לומד אמור להיות צוות בין מקצועי רחב שיודע להתייחס למצבים כגון זה ולתת לכם מענה. במידה ואין מענה במסגרת בית הספר, פני לשרותי הרווחה במקום בו אתם מתגוררים ובקשי סיוע. עליך לעשות זאת בהקדם, בנך פוגע בילדים צעירים חסרי ישע, זה מצב חמור ובלתי נסבל לו, לכם ובוודאי לילדים הנפגעים ומשפחותיהם. דיאנה

מגשהכסף

New member
לעניות דעתי, הילד נמצא במקום לא

מתאים. הילד זקוק לפעילות ספורט מהנה , מוסיקה, אומנות - אך לא בחברת ילדים "מיוחדים" , שהיא מסגרת קשה עבור ילדים רגישים לכבודם. החינוך המיוחד - התפיסה העומדת מאחוריו היא שהילדים מקבלים את עונש ההרחקה מהחברה בהבנה. בנך מתנגד. אנא אל תמחלי על כבודו. על פי התיאור הרגשי - המונח "פיגור קל" איננו מתאים. אתרי את כשרונו המיוחד - והאמיני בהצלחתו. יתכן שבנך נוצל מינית - אך הילדים אינם מספרים להורים. אולי מוטב שישהה בחברת ילדים מבוגרים יותר ממנו?

תשובה קצת נמהרת ולא מתאימה......

מגש הכסף לא נותנת לך תשובה הולמת. התייחסי לתשובתה של דיאנה. יש בבית הספר צוות שאמור לעזור לך לטפל בעניין. כמובן שכמה שיותר מהר ובאחריותך.

למעלה