זועק לעזרהההההה!!!!!!!!!!!

זועק לעזרהההההה!!!!!!!!!!! ../images/Emo7.gif

דייייייי נמאס לי מכל העולם ואני מפחד נמאס לי מכל החיים ואני מפחד נמאס לי מאהבה ואני מפחד נמאס לי לנשום ואני מפחד נמאס לי נמאס ואני מפחד אני מפחד מהרגש אני מפחד למות אני מפחד לחיות אני מפחד מהרגש שעושה לי רע הנשמהההההה דיייייייי נמאס החיים מסריחים מסריחים יותר מהחרא שזורם בביוב הכל סובב סביבבנו ואנחנו לא יודעים מה לעשות איתוווווו אני רוצה עזרה אבל אף אחד לא מוכן לעזור רוצה עזרה ואף אחד לא מבין אולי אחת אחת הבינה אותי ועכשיו זה נגמר היא אמרה שלום ולא תחזור כמו חלום הייתה אחת שהבינה אם היא יודעת ואם היא שומעת איך הלב שלי בוכה בלילות

שיר שכתבתי לפני שבוע תקראו../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

--------מ ח ש ב ו ת ----- המחשבות האלו לא נותנות לי כוח הן נותנות לי הרבה עצב, על על מה שפיספסתי- ועוד אפספס הן לוקחות ממני את כל הכח שלי את מה שבכלל נשאר ממני. לא יכולה יותר- בוכה, והדמעות דוקרות אותי למה זה קורה דווקא לי? כולם יוצאים ,מבלים,נהנים,מיתבגרים, מיתפקחים ואילו אני ? אני כלואה - לא מסוגלת יותר לסבול אלו הם חיי- דיי נימאס והדמעות כמו ים כחול. מרגישה לבד,אדישה, מתה בלי רגשות,רק בכאב נשארתי כלום לא שמח, לא יכולה לחייך ולפעמים לא יכולה גם כן לבכות אנ ירק ילדה של ים וגלים זריחה,שקיעה,עצב ,דגים עוד ילדה שלא מפסיקה לבכות עוד ילדה עם מלא אשליות....... >>>>>>ילדת החופים>>>>> א ל י ן :(

למעלה