זופה אנגלזה?
אני רוצה להכין לארוחה חגיגית מחר זופה אינגלזה.
יש לי מתכון שהעתקתי כאן מהפורום והוא נראה מעניין וטעים.
הבעיה היא שאינני זוכרת מי כתב אותו, משום שבטעות לא כתבתי מי המקור שלו.
האם יש סיכוי שמי שכתב את המתכון ידע לזהותו (מצורף בקובץ).
וכן שתי שאלות למומחים גדולים ממני:
א. האם להגשה - פשוט מוציאים מהקערה כפות גדולות של הכל ביחד ומגישים כמו שמגישים טרייפל?
ב. אני מתכוונת להחליף את הפטל בתות טרי ובמרקחת תותים. מה דעתכם?
תודה
אני רוצה להכין לארוחה חגיגית מחר זופה אינגלזה.
יש לי מתכון שהעתקתי כאן מהפורום והוא נראה מעניין וטעים.
הבעיה היא שאינני זוכרת מי כתב אותו, משום שבטעות לא כתבתי מי המקור שלו.
האם יש סיכוי שמי שכתב את המתכון ידע לזהותו (מצורף בקובץ).
וכן שתי שאלות למומחים גדולים ממני:
א. האם להגשה - פשוט מוציאים מהקערה כפות גדולות של הכל ביחד ומגישים כמו שמגישים טרייפל?
ב. אני מתכוונת להחליף את הפטל בתות טרי ובמרקחת תותים. מה דעתכם?
תודה