זופה אנגלזה?

ybo4

New member
זופה אנגלזה?

אני רוצה להכין לארוחה חגיגית מחר זופה אינגלזה.
יש לי מתכון שהעתקתי כאן מהפורום והוא נראה מעניין וטעים.
הבעיה היא שאינני זוכרת מי כתב אותו, משום שבטעות לא כתבתי מי המקור שלו.
האם יש סיכוי שמי שכתב את המתכון ידע לזהותו (מצורף בקובץ).
וכן שתי שאלות למומחים גדולים ממני:
א. האם להגשה - פשוט מוציאים מהקערה כפות גדולות של הכל ביחד ומגישים כמו שמגישים טרייפל?
ב. אני מתכוונת להחליף את הפטל בתות טרי ובמרקחת תותים. מה דעתכם?
תודה
 
המתכון שלי.

זה אכן טרייפל לכל דבר וההגשה היא בכפות.
כמובן שאת יכולה להמיר את הפירות והמרקחת ואת הטעמים בכלל.
שימי לב שהמתכון מניב כמות גדוה מאוד של קינוח. אצלי זה הוכן לעם רב.
 

ybo4

New member
תודה רבה, אם


אכין לארוחה המשפחתית בעוד שבועיים (כך זה אצלנו - פעם בשבועיים מפגש כזה של ארבעה דורות).
אחרי שכתבתי את ההודעה, נזכרתי שבכל זאת עדיין חנוכה ולא הגשתי סופגניות.
שלחתי את הבן לרולדין להביא ממגוון הסופגניות שלהם. מודה שהיתה אכזבה מהמגוון המוגבל ואף מהטעמים.
בארוחה הבאה - אכין להם כתיקון את הזופה אנגלזה שלך.
זה מספיק ל12 מבוגרים כקינוח, נכון?
 
למעלה