זורק כפפה: אספרגוס וביצה
אז נניח ומצאתם בשוק אספרגוס ירוק יפה, עבה בשרני, מוצק ופריך, כזה שחבל להשאיר בחנות. ומצאתם גם ביצי תרנגולת מאוד מאוד טריות (מי שמעוניין יכול להחליף בביצי שלו). ועכשיו אתם רוצים להכין מנה שבנויה על האספרגוס הירוק והביצים. אין מגבלה על כמויות לסועד בודד (פרט לזה שהמנה צריכה להיות הגיונית, ולכן לא תגישו בה 17 ביצים לאדם אחד). וכמובן מותר להוסיף רכיבים אחרים לפי הדמיון או המתכון. וגם מותר לבחור מתכונים מספרים, מתכונים של שפים ידועים, או להמציא לבד. העיקר שהביצוע, הטעם וההגשה יהיו ראויים. בעצם, אולי לא נניח. הנה, אני זורק פה כפפה (שאני הולך להרים אותה בעצמי): אנא אל תסתפקו בלהביא רעיונות ומתכונים, אלא נסו להכין ולבצע את הרעיונות והמתכונים שמצאתם ולהציג התוצאות בצידו של המתכון בהמשך השרשור. אני לפחות מבטיח לחזור בקרוב עם מה שעלה בחכתי.
אז נניח ומצאתם בשוק אספרגוס ירוק יפה, עבה בשרני, מוצק ופריך, כזה שחבל להשאיר בחנות. ומצאתם גם ביצי תרנגולת מאוד מאוד טריות (מי שמעוניין יכול להחליף בביצי שלו). ועכשיו אתם רוצים להכין מנה שבנויה על האספרגוס הירוק והביצים. אין מגבלה על כמויות לסועד בודד (פרט לזה שהמנה צריכה להיות הגיונית, ולכן לא תגישו בה 17 ביצים לאדם אחד). וכמובן מותר להוסיף רכיבים אחרים לפי הדמיון או המתכון. וגם מותר לבחור מתכונים מספרים, מתכונים של שפים ידועים, או להמציא לבד. העיקר שהביצוע, הטעם וההגשה יהיו ראויים. בעצם, אולי לא נניח. הנה, אני זורק פה כפפה (שאני הולך להרים אותה בעצמי): אנא אל תסתפקו בלהביא רעיונות ומתכונים, אלא נסו להכין ולבצע את הרעיונות והמתכונים שמצאתם ולהציג התוצאות בצידו של המתכון בהמשך השרשור. אני לפחות מבטיח לחזור בקרוב עם מה שעלה בחכתי.